VÉGRE MEGJELENT !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem ez !
Mindjárt idemásolom , hogy mitõl lehet kijelenteni , hogy egy játék megvan ! 😊))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
amúgy q3 jobb😊)))))))))))))))))))
Egy picit olvassál lejjebb !
Mondjuk a #214 és #215-ös bejegyzést .
Interplay and Bioware have announced that the much anticipated Baldur's Gate 2 expansion has completed development.
ez azt jelenti hogy már megvan?
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Köszike! ß-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tuti le lehet majd valahonnan szedni csak honnan?
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Tudod !
Ránézek az isonews-ra és ha van valami , máris megyek körülnézni , hátha valahol már fent van az engem érdeklõ game .
Még két hét és biztosan itt lesz !
Június 29 - Diablo II Expansion Set: Lord of Destruction - BLIZZARD
Tudsz vmi infot arról, hogyan, honnan lehet megszerezni? Nekem megvan a két rész (az expansion-ok sajna nem). Szóval érdekeln a Bhaal is.
Köszi az infot!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sejtésem pedig: július közepe. De hangsúlyozom, ez nem hivatalos!
Tényleg !
Errõl teljesen el is felejtkeztem !
Megjelent a BG2 kiegészítõje a
BALDUR'S GATE II: THRONE OF BHAAL .
Csak ISO-ban jelent meg és egészen biztos vagyok , hogy rip nem is lesz belõle !
Bár ez rip-ben nem is lenne élvezhetõ .
De tényleg Unreal Tournament a király !
A demo mind a mai napig fent van és ha kedvem támad egy kis aprításra , hát ezzel megyek online .
Szóval, határozottan kellemes ötlet a RIP-ek gyûjtése. Korábban én is csak azokba fektettem energiát.
A kapcsolat: cirka még 1 évig T3-as. Ez kissé "gyors" ß-)
Amúgy nekem is az "emberes" játékok jönnek be, de van néhány game, aminek a végigjátszása nélkül nem akarok az örök vadászmezõkre tévedni:
* Baldur's Gate 1 - 2
* Icewind Dale + Exp
* The Longest Journey
A Diablo sorozat kopottabb, de fényesebb elsõ része a TOP 1 nálam.
Mint látható: RPG-k felé orientálódok.
De nem vetem meg a netes Quake 2-t és újabban az Unreal Tournament rejtelmeit is kóstolgatom, s határozottan állíthatom: fényévekkel jobb játék, mint a Quake 3! (Bocs, ez Offtopic lett! 😊) )
Mivel unom már a single player játékmódot és inkább az online érdekel , ezért a közeljövõben , ha "bejön" nálam egy játék , akkor azt meg fogom venni eredetibe .
Vagyis költök én majd eleget cd-re így is , csak nem apránként többre , hanem egyért és egyben ( Eredeti dobozos ) fizetem ki az amúgy is full cd-s játékra szánt pénzt .
És hogy mi is érdekel engem , ami miatt erdetit veszek és online nyomható ?
A stratégia .Pl.: Settlers 3 , Imperium Galactica 2 , Emperor:Battle for Dune
És majd ide tartozik az Anarchy Online is , mivel egyre inkább tetszenek a karakterfejlesztõs online programok ( a gondolat , hogy valódi emberi fél van veled szemben a játékban , aki akár lehet a világ túlfelén is , teszi csak igazán élvezetessé a játékot 😊)) ).
Már nem nagyon akarom a "biztonsági másolatú" cd-im számát növelni .Legyenek inkább rip-ek és pár eredeti dobozos.
Nekem ez így jó ! 😊
Ilyen a beosztásom , de most az idõnek köszönhetõen ??? hazajöttem , mert nem volt értelme bent maradnom.
Másik...
Amíg nem volt netem , természetesen a játékok full cd-s "biztonsági másolatát szereztem meg".
Van is belõle szám szerint 70 db.Ebbõl 3 eredeti dobozos.A PC-Guru-s játékok nincsennek benne.
Viszont mindössze csak 18-et játszottam ki közülük !
Van olyan , amit meguntam és van olyan amit megbántam ( hogy megszereztem ) .
Elismerem , hogy úgy élvezetesebb egy játék , ha full , mert ott a movie és zene is.
Viszont ez mit sem ér , ha s**r a játékmenet vagy írányíthatóság .
Persze így felesleges is pénzt kiadni érte , ha van olyan , amelyikkel 1-2 hétnél tovább már nem játszom !
Neked milyen neted van ?
Nekem kábeles ( 300/64 kbps ) , de a letöltés korlátozós fajta ( pontosabban , egy bizonyos adatforgalom után hazavág a szolgáltató úgy , hogy még egy árva levelet sem tudsz küldeni vele ).Így meggondolja az ember , hogy mit is töltsön le ! 😞
Másrészt nincs íróm , igaz nagy szükség esetén tudnék iratni .
Marad tehát a rip.
Vasárnap is dógzol? 😞
Miért csak a RIP érdekel? ISO nem tetszik?
Amúgy 64 db 2.8-as file-ból áll a Rip .
De még elég sok mindent le kell majd tölteni , hogy igazán teljes legyen .
Sajnos nincs idõm kicsomagolni , mert megyek dolgozni . 😞
Mindenki vessen egy pillantást az isonews-ra és örvendjen !
Megjelent az OPERATION FLASHPOINT ( ISO ) ! 😊))
Mivel még elég friss , így érdemes talán várni , hátha lesz Rip is belõle .
Mindenesetre a nyár már jól is kezdõdik ! 😊))
Lehet keresgetni a warez-okon vagy ftp-ken utánna .
( Rip / 27 db file )
A grafikája nagyon tetszik , de kíváncsi leszek a kezelésére is .
Milyen is lehet egy elhagyott ûrállomás benépesítése úgy , hogy mindenki igényeit figyelembe vesszük ?
Most kipróbálhatjuk !
Adj egy e-mail címet , mert mostmár nem akarok kiírni semmit elõvigyázatosságból !
Elég érdekes dolgokat tapasztaltam és hallottam a héten.
Vagy tudod mit , írj az én freemail-os címemre és úgyis ott lesz a tiéd is mellette !
Tényleg jó játék ! 😊))
Megszereztem a rip-et és az már tökéletesen fut nálam is , érdekes módon !
Z:STEEL SOLDIERS ( Rip / 35 file )
Mindenesetre eléggé eltántorított a programtól a demó , de a PC-Guru-ban is a következõket írják róla .:
"...Sajnos a Pentium-III 733-as processzorom és a GeForce 2-es videokártyám már nem volt képes megbírkózni a feladattal nagyobb felbontásban ( legalábbis a 2.0-s demó esetében ez volt a tapasztalat ).800*600-ban a sebesség még elfogadható , de e fölött bizony a játék inkább szenvedés. ..."
Szóval kellemesen csalódtam a végleges verzióban !
Ajánlom mindenjinek , hogy szerezze be !
A Emperor:Battle for Dune elõtt jó lesz gyakorló game-nak . 😊))
Ha megnézed és megszámolod , akkor 10 csillag van a @ elõtt és 9 utánna . 😊))
Ez bizony nem a freemail-os címem ! 😊))
Kedves **** ****** !
Köszönjük, hogy megrendelted az Emperor: Battle for Dune játékot!
Az alábbi adatokat adtad meg, amennyiben valami nem stimmel, írd meg.
Név: **** ******
E-mail: **********@*********.hu
Telefon: **********
Lakcím: ***** ***** *. * / *
Város: *******
Irányítószám: ****
Benne vagy az elsõ száz megrendelõben, így az ajándékokat is megkapod a játék mellé.
A játékot a szállítmány megérkezése után az Ecobit Kft. postázza Részedre.
Üdvözlettel:
A PC Dome magazin munkatársai
Nos !Mint itt leírtam , ez a játék eredetiben kell nekem és meg is tettem ez irányban a lépéseket. 😊))
U.i.: Egy kis játék : A csillagok helyére lehet tippelni , a helyes megfejtõk között egy EREDETI Emperor: Battle for Dune kerül kisorsolásra. 😊))
Nálam a demónál a grafikából igencsak vissza kell venni a tökéletes futáshoz . 😞
Elegem volt az egyedüli játékból , szerintem nagyon tuti program lett !
A PC-GURU-ban írtak pedig nagyon felcsigáztak !
Csak már itt is lenne !
A warcraft 3-at hasonló okok miatt, mint te a Dune-ét!
A Neverwinter Nights-ot, pedig az online nyújtotta lehetõségekért!
Lerovom legalább a tiszteletem a Westwood-os fiúk elõtt , az eddig nekünk nyújtott játék élményekért !
( Jó duma , mi !?! ) 😊))