13
 • Alamos
  #13
  Hát ha ilyen szép monoton fejlesztés mellett a 10x-re növelik az árakat, akkor szerintem nem kéne csodálkozni. Régen egy videokártya már drága volt, ha 20-30e Ft volt, és most a legújabb technológiával (fejlesztéssel) készülő új Geforce3-asok min. olyan 150e Ft. Ekkora áron az x86-os kezdetekor egy komplett gépet lehetett venni. Vagy még olcsóbb is volt.
  Az igaz, hogy ez már 10 éve volt, de azért 10 év alatt 10x-re nőtt az ár, akkor újabb 10 év után újra 10x-ére fogják emelni a gépek árát? Elég hülyék lesznek, mert akkor már pokolian lelassítják a fejlesztést, mivel az emberek 3-4 évenként, vagy még ritkábban tudják majd egyáltalán felújítani a gépüket. Aztán ha valaki olyan áron akar több gépet, de a fizetése nem emelkedik arra a szintre.
  Jó poén lenne valakinek venni egy gépet, amikor mondjuk a havi keresete 300e Ft lesz, de a gép 1 millába fog kerülni, és a fejlesztések során még mindig tovább emelnék az árakat.

  Az lehet, hogy most csökkentik majd az árakat, de a számítógép ipar függ még pár dologtól, és sok ipar függ a számítástechnikától. Szóval ha most itt rossz lépés következik akkor valószínű, hogy újabb tőzsdekrah következik, és még csuda tudja, hogy azután mi fog.
 • kowajano
  #11
  csak menyen mindenek az ára lefelé
 • netrunner
  #9
  Mi már csrélünk mikrót, csak néhány év kellett hozzá. :)))
  Egyébként a franc essen ezekbe..pontos időpontot nem tudnak mondani? Pont most akarok gépet újítani
 • #7
  lélegzet visszafojtva várjuk.
 • dewdew
  #5
  ez tetszett
 • Lacc
  #1
  Jeeee. Veszek egy GeForce 3-at bagóért. Meg egy 1,5 GHz-es prockót!