Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval ha csak sima OFP van fent: 1.46
Ha OFP+Resistance van fent: 1.91 vagy 1.94béta
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak azert kerdem ezt a gagyi kerdest, mert ha felteszem a legujabb patchet mindig elkurodik a jatek...
Vki nem tudna segiteni hogyeee oldjam meg ezt a problemat, mee mar nagyon jatszanek halon, de a regi verzio persze nem m1(az addon pack 4-et mar leszedtem)
JÚÁR GRÉT MEEN!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
A freemail-es cimmel elég sok idõ mire kimegy a jelszó, nem szoktam, de veled kivételt tettem és regisztráltalak kézzel.
Az ott megadott emiledre ment a pass.
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Egyébként mostmár csak valami 6 ezer forint körül van az eredeti OFP GOTY verzió, ami ezek mellett még a Red Hammer-t is tartalmazza (ez azonban nem kell ha letölteni akarod a játékot! Bár végülis jó küldik vannak benne😊). Szvsz BestBuy...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Rotary & Dypee production
1. "túlnézéses" típus: a szemeddel a végtelenbe nézel, a két szemed nézõsíkja nagyon kicsi szüget zár be egymással.
Tulajdonságok:
- ekkor a kép szélei nem olyan zavaróak
- a fix-sík az a legközelebbi sík. Érthetõbben: miközben nézed a képet (3D-ben persze) és a kép elõtt jobbra-balra mozogsz, akkor a 3D-ben látott kép hozzád közelebb esõ része lesz fix, hátrább a kép jobban elmozdul (téreffekt).
2. "kancsalítós" típus: a szemed fókuszpontja nem a kép mögött, hanem a kép és a szemed között van. A két szemed nézõsíkja nagy szöget zár be egymással.
Tulajdonságok:
- kissé zavaró a kép széleinél látható "semmi"
- a fix-sík a legtávolabbi sík (az elõzõ def. fordítottja)
- sokan nem látják ezt a fajtát, mert képtelenek kancsalítás közben fókuszálni
Na melyik legyen?
Mellesleg te is kipróbálhatod! Nem kell mást tenned, mint a jobb-, és baloldali képeket fölcserélni. Utánna ugyanezt kancsalítva kell nézni. Próbáld ki, hátha jobb lesz!
A képeket mentsd le és kicsinyítsd le, úgy könnyebb lesz.
A videóval, meg az a baj, hogy még nem találtam megfelelõ szoftvert amivel egy videó fájlt tudnék csinálni a 2-bõl. Merthát 2 szeme van az embernek. Vagyis a 2 videót két ablakban futtattam egyszerre. Kezdetleges megoldás, de mûködött. Az a 3D-s nogovai erdõ, apám...
Persze föltehetném a 2 videó fájlt valahova, csak az a baj, hogy egyrészt én modemmel netezem, másrészt a fájl méret 2*30MB = 60MB. Majd, ha egy videót csinálok, újrasûrítem, meg valahogy felpakolom, azt szólok.
Addig is, kértek még ilyen képeket? Írjátok le, miket néznétek meg szívesen 3D-ben. Majd intézkedem.
Pl. mikor az elsõ képet csináltam nagyon megdöbbentett a látvány. Ugyanis azzal mindenki tisztában van, hogy a terep növényzete 2D-s lapokból van összerakva. Jól is néz ki, de mikor valaki ezt meglátja 3D-ben, az furcsa. Mintha a fákat, meg a bokrokat papírból hajtogatták volna össze. Nem semmi. Fõleg ha nem Nogovában készül a kép, ott ugyanis kicsit kerekebbek, részletesebbek a terepobjektumok.
Azt hittem, gyagya vagy! Pedig mégsem! Nem tudtam, hogy ékezetes fájlneveket nem lehet beszúrni! A vicc csak az, hogy nálam gyönyörûen bejönnek a képek! Vajon mitõl?
Na mindegy, máris orvosolom a problémát!

Mi az a "pirox X"?
Ide képtelen vagyok regisztrációt szerezni!
Kihez forduljak ezügyben? Ötlet?
Címe: OFP in 3D
Ezek un. sztereo képek. Túl kell rajtuk nézni, csak úgy jön ki a 3D-s hatás. Eszméletlen!!!
Vulkan:
Apach:
Ja, és csináltam már videót is! A kamera keresztül megy az erdõn. Sztereóban valami eszméletlen a látvány!!! Életrekel a sziget!
Mellesleg én modemmel már sokszor tudtam csatlakozni a legkülönfélébb helyekre. De legtöbbször azért rúgtak ki, mert olyan lassú voltam, hogy a csiga mellettem... már nem emlékszem, olyan gyors volt.
Ha meg sikerült csatlakozni és a résztvevõk nem bánták, akkor volt csak az igazi: az ellenfél játékosba beleeresztettem 3 tár m16-os ólmot, még mindig talpon volt, majd megdöglöttem, mert a hátam mögé került. Érdekes látvány lehettem! Ennyit a modemes OFP-rõl.
De ennek ellenére tényleg sok helyre tudtam csatlakozni!
War. War never changes.
1. A szerverekre nem tudok fellepni, nem ir ki semmi hibauzenetet csak tolt a vegtelensegig
2. Bugos a jatek azaz csak az alakok korvonalait ill. kezeit latom
Legyszi segitsetek mar, bar gondolom ezeknek a problemaknak a megoldasat mar ezerszer leirtatok, de megis...
Koszi!
Majd most jönnek az anyagi ötletek implementálásai, majd a harcászati AI (MI) kidolgozása. Hát, nem lesz könnyû, ha nem valami gagyit akarok összedobni...
Ha igen, és tetszett is nektek, akkor hírem az, hogy készítek egy hasonló stílusút.
Igazából egyelõre csak 3 személyre írom (East, West, Resistance), de ki tudja, mi lesz belõle...
A lényege, hogy el kell foglalni egész Everon-t. A játék addig tart, míg el nem foglalod az összes várost, akkor ugyanis az ellenfélnek / ellenfeleknek nincs hova respawn-olniuk.
Lényegét tekintve hasonló a fennt említettel, csak itt minden városban amit elfoglaltál bázisod települ kiképzõteleppel, kórházzal, jármû / tank készítõ mûhellyel, stb...
Elég az elején tartok, de öcsémmel már kipróbáltuk a béta bétájának a bétáját. Már ez is élvezetes. Mellesleg annyit tanultam az OFP hálózati felépítésérõl, hogy az csak na. Tehát, ha e téren kérdésetek lenne, nyugodtan forduljatok hozzám. Talán tudok majd segíteni.
Na mindegy. Ennyi egyelõre. Gondoltam, írok valamit, mielõtt lehal a topic.
Bõvebben késõbb...
Thorougbred-A 2000+, 512DDR (266), Radeon 9200
Én mindig a magam szórakoztatására csinálom az ilyeneket. Ha valaki nálam elindítaná az OFP-t, rá sem ismerne, annyi mindent megváltoztattam benne. Már inkább hasonlít Max Payne stílusra, meg Star Wars-ra. Na, mindegy.
Majd ha egyszer összefogunk, kedves LSC. Majd megmutatjuk, mi a magyarok Istene!
Ötletes és látványos. Ez a két szó illik rá a legjobban. A problémám csak az (lehet hogy a gépem lassú!?), hogy már a próba pályádon is bezakatol. Kicsit mintha túlzásba vitted volna a "füstöket". Rengeteg és sokáig tart. És mivel sajna ebben a játékban a füst a szûk keresztmetszet...
Én is hasonlót készítek, de "forrás" szinten. Majd fölteszek én is egy kis ízelítõt.
Szép munka volt!
Sztem nyiss egy fórumot neki az ofphu-n és add fel hírbe (nem két sorba, hanem kissé részletesebb kedvcsinûló módra).
mi kitesszük azt majd meglátjuk mi lesz belõle😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Effektek

. Ezért tényleg érdemes görcsölni ennyit ezekkel.