54
Alice
-
#54 Jó játék ez, csak nagyon nehéz. 2-szer félbehagytam már, hátha egyszer lesz kedvem és elég kitartásom hozzá... -
merai #53 látom már kihalt ez a topic -
marcio mela #52 Level 27: Caterpillar's Plot
Itt tartok és nem tudok tovább menni.
Így néz ki. -
marcio mela #51 Talán egyik kép.
Talán a másik kép. -
marcio mela #50 Kép
Másik kép. -
marcio mela #49
Hogyan tovább?Van egy nagy puskám.A Jabberwock Eye nevű bottal üthetem a falat de nem történik semmi.Vagy rosszul ütöm? -
#48 Netről. -
bismarc #47 Rajtatok felbuzdulva (és persze a magyarosítást meglelve) gondoltam újra végigjátszom ámde a CD-t nem olvassa semmi nem tudja valaki honnan tudom letölteni? -
#46 Höjj most töltöm e remek gémt!!!
Régen csak a demóval zúztam de az naon jóóó volt!!!! -
#45 Ezt már én is kerestem, de csak angolul találtam. -
#44 Magyar Végigjátszást nem tudna nekem valaki szerezni?
Én már mindenhol kerestem, de semmi... -
antijedi #43 éjjenéjjen -
#42 Letöltöttem az az Alice-t!
De már ez olyan hogy van unpackja és játszhatsz!
De hang nincs miért?
Igy néz ki kibontva! -
#41 Meg van valakinek az Alice magyarítása ?
Mert aki a fórdítást készítette némasági fogadalmat kötött és nem hajlandó válaszolni... -
#40 Én is csak GOD mode-dal merek elindulni Marine-nel az AvP2-ben. Akkor nem számit, ha sikitva becsukom a szemem. -
#39 Jó. Felőlem...
Dikki:Nem hát. Én pl: az AvP-ben tengerészgyalogossal, v. predatorral, nem merek eliodulni mert félek az alienektől :P
Az alice-t manapsság már nemigen lehet letölteni, max valamelyik oldgames részlegben, de nagyon olcsón megvehető (Media Markt) -
#38 Az Alone in the Dark! Nem Darkness!!!! Klasszikusokat csak szó szerint idézzünk, ha kérhetem! -
#37 -
#36 Jee nem csak én vagyok ilyen félős! :D -
#35 "Most meg már honnan szedjem le..."
jah, hasonló cipő :) -
#34 Az Undying az nagyon súlyos játék... Én is csak kb. a feléig vittem el mert már nem volt hozzá idegem :D Ebből is látszik hogy az egyik legübeebb horror-fps.
Ezt az Alice-t meg már kipróbálnám, mikor kijött kimaradtam belőle, csak a demot toltam végig, az is tetszett. Most meg már honnan szedjem le... -
#33 Az Undyigal nem játszottam. De pl. az Alone in the Darknes tetszett. Persze csak az új. A régiekkell is játszottam, de azokat végigröhögtem :)) -
#32 Én meg Undyingozom, de nem jó, én rettegek az ilyen játékban :) Alig tudok néha fél órát játszani, mert parázom. -
#31 Erről már én is hallottam, még nagyon régen. De egyenlőre semmi info nincs róla, és attól félek nem is lesz :( -
#30 Juuj en amikor megkaptam egesz nap jacottam. A mult evek egyik legjobb jateka volt. Wow de teccet :)
Alitolag hamarosan jon az amercian McGee's Oz is! Na arra leszek en meg kivancs! -
#29 Jajjj ne. Már megint meghalt a topic -
#28 Jeeeeeeee. Végre végigjátszottam.
Hú bakker. Ez aztán a fasza horror játék. A legdurvább az hogy rendszeresen traumák érnek minket. Először a hosszúfülű nyúlbarátunkat tapossák szét, aztán kedves griffünk is otthagyja a fogát. De ezt még túléltem. DE HOGY MEGHALT A MACSKA IS? Jájj de szíven szúrt az a rész :( -
#27 Majd. Jövő héten. De az Arx Fatalist megtaláltam a garázsban :) -
#26 Ájjájjááááj. Nincs meg az Alice? Azonnal szerezd meg. Kötelező darab. De tényleg! -
#25 Az a szörnyű felismerésem van, hogy nekem nincs meg az Alice.
Önmagában még nem lenne gond, hogy felbukkan két évvel később egy Alice topic, és nekem nincs meg. De az Arx Fatalis sincs meg, és ez a kettő nekem már szörnyű lelki traumát okoz. -
#24 Mindenkinek kell egy kiss gonoszkodás -
#23 Az undying nem annyira jó mint ez. Hihetetlenül jól meg van csinálva, minden apró részlete. Az Iskola, és a sakktábla a kedvenc részeim. Iszonyatosan jól meg vannak csinálva :D -
#22 Hm. Nem is tudom, megvan-e ez nekem. Attól tartok nincs.
Bár az Undyinggal sem játszottam 5 percnél többet.. -
#21 Ez a játék alapmű. Irtózatosan jó hangulata van. Megyek, fel is rakom... -
#20 Affene. Már megint meghalt a topic :(((((((((((( -
#19 Meg tudja valaki nekem mondani hogy találnám meg EZT a képet, a "New Game", "Settings" meg minden egyéb menüfelirat nélkül.
-
#18 Méghogy az alice potya?! Menj má innét -
antijedi #17 bazz tényleg kezd divat lenni ősrégi topicok felhozása potyára.., najo ez csak félig potya felhozás itt :P -
#16 Talán.
De én már királynő vára előtti kertizében járok és ELAKADTAM! Ott tartok hogy van ilyen labirintusizé, és vannak csatornalejáratok, amike levezetnek a vízbe. Megtaláltam a kijáratot a pályáról (a felstztínen), de le van zárva. Már a megölt szörnyek is kezdenek újáéledni. HELP! -
#15 Gondolom 3 éve nap mint nap rendületlenül próbálja kinyírni a szörnyet.