Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
arról nincs kép de classic krumplibetúró tárcsa 😊
SHADOWEYES7
Muti a tárcsát?

Nekem van tárcsám amin szoktam sütni. 😊)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
tegnap vacsora :
tárcsán sült harcsa,salátával

zsoltioregon
Majd, ha leugrok felétek, is azt kérek 😛

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

zsoltioregon

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

smith09
Lesz ami a lesz a héten csinálok ! 😊
desigo
ma fokhagymakrémleves
rakott krumpli kolbásszal
kókuszos muffin

este meg egy "futomaki"
(gombás,uborkás,tojásos sushi)

zsoltioregon
Életed akkor vesz új fordulatot, ha majd spenóttal fogod enni a bundáskenyeret!<#dumcsi>

smith09
Most csináltam bundáskenyeret kakaóval😊
rastaman
+diós kalács is volt - de azt nem eszem

rastaman
gulyásleves
mákos kalács
must

a hagyomásnyos szüreti menünk 😄

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

moderálva
Maximus4
Karfiol leves és paradicsomos húsgombóc

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

desigo
sül a hurka a sütõben 😊
smith09
Húsos tészta.
Víz
banán
milka
SHADOWEYES7
csontleves
Bakonyi sertésszelet, spagettivel (nem galuskával mint az eredeti receptben van)
madártej

zsoltioregon
ááá

A Négerkocka tojáshabbal faja (pocsékba menne a fehérje)és egy kis "egérszarral"

zsoltioregon
Ti halandók nem érthetitek az Istenek szokásait 😄

nem a legjobb 😄D de ez durva,hogy a bundáskenyér spenótot itt hallom életemben elõször! És itt hallom elõször a bundáskenyér kakaó kombót is .DDD
én mindig teával fogyasztottam...
rastaman
pizza!

desigo
Az nem hab hanem joghurt,mint pl a joghurttortában.
Zselét raknak bele azért lesz olyan pöpec.

A sütikbe meg ha látványos habot szeretne valaki akkor "Hulala cukrászati habalapanyag"-ot kell használni.Az ilyen mû valami de jól néz ki.

Hulala receptek
desigo
vacsorára egy jó kis fokhagymakrémleves készült
meg tortilla,hús,zöldségek
zsoltioregon
2. bannerképen az niggerkocka?
hogy lesz olyan fasza fix a hab?

zsoltioregon
bundáskenyér mellé spenót dukál!

SHADOWEYES7
jajj ez reggeli

vacsi lesz csak 😊

SHADOWEYES7
bundáskenyér, kakaó

desigo
vadas,tészta
suhantott tészta leves
rizses hús
rastaman
zellerkrémleves
sült bacon, rizs, párolt karfiol

Fabio Capello
marhapörkölt, nokedli, nyamnyamnyam

desigo
paradicsomleves
megint paradicsomos,fokhagymás,parmezános tészta

krumplileves
káposztás tészta
SHADOWEYES7
paradicsomleves
brassói

tigeroo
<#eljen>
smith09
Csontleves
Sült hús karaj
Sajt mártással
rizs
víz
pxxl
Babfõzelék tojásrántottával, lilahagymával...ronda de finom 😄

All hail the double x!

Maximus4
Ez annyira jól néz ki,hogy mehetne a bannerba is <#finom>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

desigo
Még meleg 😊

Paradicsomos tagliatelle tészta friss bazsalikommal,parmezánnal.

SHADOWEYES7
igen 😊)

rastaman
te is azt ettél? 😄

SHADOWEYES7
lecsó

rastaman
lecsó, kenyér
tea

desigo
milánói sertésborda
SHADOWEYES7
babgulyás
túróscsusza

smith09
Rántott sajt
rizs
limonádé
túró rudi
trapista... 😄
tigeroo
dürüm vagy miazisten, nemde?
V43 1105
El van csúszva a topik 😞(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szomferi
úgy látom feta helyett ilyen szutyok füstölt zorba sajtot, vagy mi az anyámkínját vettél 😄
förtelem az a "sajt"...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB