Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy sertés oldalas.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
bár én is néztem, hogy de szõrtelen az a láb, túlontúl gyanús volt 😄
itt pizza volt (görög, hawaii, fokhagymás-tejfölös alapú, meg sonkás-paradicsomos-tojásos-lilahagymás)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
jogos! jogos.... ki kéne majd próbálni
De régen torpedóztam 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
fagyasztva
megsütve
feldodba 1-2 virslivel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darált hús,máj,krumpli (rakottas féle)

Étvágytól függõen, vagy paprikába töltöm vagy nem, és vagy krumplit csinálok hozzá, vagy tésztát. A rizs az mindig mindig marad.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
max. 1-2 töltött paprikát szoktunk még beletenni az edényben de tésztával enni nekem újdonság.
Paradicsomos húsgombóc, tésztával (ahogy ez a képrõl is látszik). Húsgombóc: darált hús, tojás, fokhagyma, oregano, félig fõt rizs, érzés szerint adagolva, összekeverve, gombócokra gyúrva, olajba 2-3 percig minden oldalát megpirítva, majd hagymás-mártással készült, picit cukros paradicsommártásban még 10-15 percig tovább fõzve készült.
Amit savanyúságként ettem mocskosul csípet, pizzafeltétként meg édes volt mint a nem is tudom mi
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Honnan ez a sok színvonalas eledel?
Esetleg a "Majd a Budai" családjához tartozol, vagy nemértem, értem?
rakott virsli tök egyszerû
virsli a zsírozott tálba
tojást habarsz majd ráöntöd
tejföllel meglocsolod a tetejét és kész
persze ízlés szerint fûszerezed
Amúgy nem ártana összeszedni a jelentkezõket rá,hogy nagyjából képben legyünk,ki,hogy ,merre😊
gomba leves

rakott virsli

bográcsban készült babgulyás

húsleves

krumpli püré, sült hússal

lajcsi szelet

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h