Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blogom: http://napibenji.blogspot.hu/ Bloggal kapcsolatos barter üzletekbe benne vagyok!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
penne tészta + szósz, pirított császárszalonnacsíkokkal + sajt
szósz: paradicsompüré, jó sok fûszerpaprika, kevés liszt, bors és kömény, jó adag szárított bazsalikom, néhány deci víz, pár gerezd fokhagyma, néhány kanál olaj, só.

currys csirke kókuszolajjal,rizzsel
teljes kiõrlésû rizslisztes almás-diós süti

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
töltöttdagadó, karikáskrumplival
gyümölcstorta

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Én ma Kocsonyát fogok enni, de máácsak vacsira😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
baconba göngyölt máj illetve baconba göngyölt darálthúsos maszlag 😄

vacsi:
zellerkrémleves
sült hal, fött krumpli, franciasaláta
2 szelet pizza
jóllaktam, kecci! 😄

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Hérosz
Tejfölös alap, mozzarella, bacon, sonka, paradicsomkarika

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sajtos stangli hurka zsírral megkenve (narancssárgán) rajta még az újévi malac maradékkal és paradicsom ezek mellé, nyam nyam<#eljen>#eljen>
Hideg rakottas, salátával, párolt zöldséggel (cukkini, paprika), krumplival, darált hússal, némi tejföllel és sajttal 😊
Végül is ehetõ lett 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
angyalbögyörõ
-JalapeÑo krémsaJtleves (eléggé intenzíven csípõs)
-Csirkemell, babpüré, tejföl, saláta, guacamole és
sajt tortillába göngyölve. Paradicsomos rizzsel,
babpürével(mindenféle ízû erõs fûszerezésû)
-fánkocskák mézzel

BÚÉK!
baconba göngyölt máj, baconba göngyölt darálthúsos maszlag
krumplifõzelék
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Tegnap indiai kajákat ettünk:
-hagymacsíkok fûszerezve,csicseriborsóliszttel bundázva
-tandoorban sült csirke tikka,köményes-sáfrányos rizzsel
-indiai házi fagyi mangóval

Valahol a felénél döntöttem el, hogy életem célja lesz megtanítani a japánokat sütni, mert látszólag õk lemaradtak a tûz feltalálásáról, és azóta ilyen szörnyûségeken kénytelenek élni.
Azóta kialudtam magamból 😊 (és mint mondani szokás, ízlések és pofonok)
lazacot még nem kóstoltam, ha nincs mocsáríze, lehet ízlene a sushi is