Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
amúgy meg a feleségem szuperül süt,főz szal nekem elég néha segédkezni,tálalni
De ha netán összefutnánk ott az biztos,hogy vendégem leszel egy jó ebédre 😊
Ezt ma nem itthon hanem Szilsárkányon az út mellett egy kajáldában ettem.
túrós rétes
házi meggyszörp
chillis-foghagymás fűszerekben pácot csirke, párolt zöldségekkel (azért egy kis rizst csentem mellé)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Grillezett csirkemell, zöldségekkel.
A régi általános iskolai konyhára emlékeztet,amihez még társul az a tálca szag 😛
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
a mustár totál kihagyható (add valamicske ízt a dijoni, de mégsem passzol annyira hozzá, mint ahogy azt én elképzeltem 😄)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Medve borda mustárban pácolt petrezselymes krumplival
nyolcvanhétezerkilencvennégyszeres élvezet
<#gun>#gun>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Tegnap ebédeltem sült halat,hús levest vacsorára meg oldalast valamilyen tejfölös alapban lévő krumplival de nagyon jó volt
Ma egybe volt a reggeli és az ebéd az is melegszendvics volt 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ma palacsintát ettem ebédre annyi volt 😊
Talán most lesz vacsorára egy kis lecsó de még nem biztos 😊

mondjuk nem azt ettem, mert lett összedobva egy ilyen fõtt tészta-gomba-fõtt tojás-csirkemell-alma rakott cucc tejföllel meg kis tejszínnel összekeverve, és megsütve, igen jó