Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fűszeres fetasajttal grillezett sertés tarja hagymás törtburgonyával
<#phone>#phone>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mióta ilyeneket is be lehet rendelni, azóta egyre kevesebbet sütők főzök otthon.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébként, ahhoz képest, hogy konzerv, egész jó:

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
-pandúrleves
-orosz hússaláta
-baconbe tekert libamáj aszalt szilvával töltve
-velővel töltött hús
-töltött káposzta
-rizses marha rostélyos
-diós/mákos bejgli, keksztekercs, sajttorta
asszem ennyi😄
Yo, Bitch!
-aszaltszilva krémleves pirított mandulával
-füstöltsajttal töltött pulykamell bacönbe göngyölve,krumplipürével
-gesztenyés tiramisu
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.11.11. 12:49:37
én Debrecenben toltam egy bazijó őzburgert (a Liszt Ferencen), valami istencsászár <#pias>#pias>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
De mi az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Tejfölös bivaly paszuly leves
Tejfölös csirkepörkölt tésztával és savanyú uborkával 😊 (Melóhoz tökéletes ebéd volt 😉)
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
<#finom>#finom>
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
uzsonnára túró vanilin cukorral és joghurttal keverve, fekete szederrel
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2014.08.23. 22:10:05