Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg pont sült halat ettem vegyes zöldségsalátával meg sült hasábburgonyával.
imo :) science fiction is science fact
Már tudom, hogy hogyan lehet 2 euróból meghalni:
vegyél az alacsony forgalmú salátáspultnál színhús halat belőle, és ha romlot valamenyire, de nem veszed észre és befalod esetleg az egészet, akkor tuti kampec neked . Én így jártam mostanában, de nagyon hamar észrevettem, bevettem rá 2 db széntabletát, most meg lábadozok . Mindenesetre egy jóideig elkerülök minden salátáspultot . A hangulatom a padló szintjén jár tőle . Pedig az orrommal éreztem rajta valamit, de azt hittem - úgy tűnt nekem, hogy ez normális nála, csak volt egy balsejtelmem, ami megmentet a kórháztól .
<#wilting>#wilting>
vegyél az alacsony forgalmú salátáspultnál színhús halat belőle, és ha romlot valamenyire, de nem veszed észre és befalod esetleg az egészet, akkor tuti kampec neked . Én így jártam mostanában, de nagyon hamar észrevettem, bevettem rá 2 db széntabletát, most meg lábadozok . Mindenesetre egy jóideig elkerülök minden salátáspultot . A hangulatom a padló szintjén jár tőle . Pedig az orrommal éreztem rajta valamit, de azt hittem - úgy tűnt nekem, hogy ez normális nála, csak volt egy balsejtelmem, ami megmentet a kórháztól .
<#wilting>#wilting>
FAHÉJAS ZSÍROS KENYÉR!
gulyásleves, rizskoch erdeigyümölcs öntettel, vaniliás coca-cola
rántott csirkemell és rántott cukkinikarikák + sült hasábburgonya
sajtos bundában rántott csirkemell, sültkrumpli, párolt rizs, meggybefőtt
a vadonban élő növényekkel vigyázni kell, mert a néphagyomány nem garanciáliis
<#bdead>#bdead>
<#bdead>#bdead>
Ach... tévedtem. Nem rablóhús, hanem babos-baconös hús, de a tepsis stimmel. Meg az ubisali is.