Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
furcsa..érdekes. nem rossz de nem is rendszeresen készítve 😄
mai nap
ilyen káposztás hússzerűség

mai nap
ilyen káposztás hússzerűség

Szilveszter napján pedig egy kissé szokatlan étel lesz az ebéd:
— virsli szeletek, melyeken nyers állapotban hosszában spagetti szálakat szurkálunk keresztül, majd ezeket lábosban főzzük meg, csak míg a virsli meg nem puhul
— lehet tálalni sajtszósszal, vagy akár egyéb virslihez és spagettihez egyaránt illő feltéttel, mint például reszelt sajttal és pizzakrémmel
<#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.12.30. 19:18:15
— virsli szeletek, melyeken nyers állapotban hosszában spagetti szálakat szurkálunk keresztül, majd ezeket lábosban főzzük meg, csak míg a virsli meg nem puhul
— lehet tálalni sajtszósszal, vagy akár egyéb virslihez és spagettihez egyaránt illő feltéttel, mint például reszelt sajttal és pizzakrémmel
<#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.12.30. 19:18:15
Ebéd csak egyszerűen:
— kézi krumplinyomóval nyomott krumplipüré, melybe tejet, margarint és sót szoktunk keverni, megfelelő arányokkal egészen finom tud lenni
— csirkecomb serpenyőben olajjal sütve, igény szerint tálaláskor a hús könnyedén levehető a csontról, amennyiben az adott személy nem szeretne a csonttal "küzdeni"
— igény szerint majonéz és ketchup is nyomható ki a tányérra, melybe tunkolni lehet a húst (teljesen opcionális)
<#vigyor4>#vigyor4>
— kézi krumplinyomóval nyomott krumplipüré, melybe tejet, margarint és sót szoktunk keverni, megfelelő arányokkal egészen finom tud lenni
— csirkecomb serpenyőben olajjal sütve, igény szerint tálaláskor a hús könnyedén levehető a csontról, amennyiben az adott személy nem szeretne a csonttal "küzdeni"
— igény szerint majonéz és ketchup is nyomható ki a tányérra, melybe tunkolni lehet a húst (teljesen opcionális)
<#vigyor4>#vigyor4>
Almaszósz
rántott csirkemell
rántott párizsi
+ volt itthon egy kis füstölt kolbász,májas illetve koviubi... igen ezeket is kiránottuk ... de csak próbaként😄
rántott csirkemell
rántott párizsi
+ volt itthon egy kis füstölt kolbász,májas illetve koviubi... igen ezeket is kiránottuk ... de csak próbaként😄
töltött káposzta
Kinél mi lesz az ünnepi menü? 😊
Mekiben jó menünek számít.
Meg a sajtburger.
A többit annyira már nem kedvelem.
Én nyáron félév után voltam mekiben és nem volt finom úgy mond, m íze volt.
Azóta egyszer voltam talán.
Utoljára szerkesztette: smith09, 2020.11.22. 07:58:34
Meg a sajtburger.
A többit annyira már nem kedvelem.
Én nyáron félév után voltam mekiben és nem volt finom úgy mond, m íze volt.
Azóta egyszer voltam talán.
Utoljára szerkesztette: smith09, 2020.11.22. 07:58:34
Júliusban voltam előtte mekiben,most is csak azért mert a gyerekek szerették volna.Whopper a Burger Kingben finomabb.KFCis jobb pár ott túl van tolva a fűszerezés,
Kuponnal a mai mekis 1550 Ft volt kb nem is laktam jól vele.A marhapöri,krumpli,ubi,kenyér 1600 Ft volt és sokkal finomabb,laktatóbb is.
Kuponnal a mai mekis 1550 Ft volt kb nem is laktam jól vele.A marhapöri,krumpli,ubi,kenyér 1600 Ft volt és sokkal finomabb,laktatóbb is.