Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
...Vki egy cupákos körömpörköltet? :-D
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
FFFFIIIIIINNNNCCCSSSSIIIIIII
NYAMMMMMMMMM
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
alig tudtam megmozdulni...
:-)))))
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
nyammm 😊)