Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Kb 1 honapja majdnem minden nap palacsinta.😊

shaba23
még 1 óra és gombás csirkemell
Guest
Ebédre? Most fogok reggelizni! 😊))
Jano
Most készül a paprikáscsirke nokedlival.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Evil
ma pacal lesz.Mar csurog a nyalam. 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

PResident Evil
habart bableves

Calver
Rántott csirkemell+instant krumplipüré rulez!

"The trees move. Do you not see it?"

The Garrett
Palacsinta :/ kicsit éhes voltam utánna

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]PAStheLoD
ebédre ?? viccelsz akkor még nem is voltam itthon! de azért egy kis borsófõzelék meg tükörtojás kárpótlást magamhoz vettem!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zakika
knedli kaporszosszal

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

PResident Evil
a holnapi : tejes ruszli ===> a jó emésztésért 😄

Guest
Még semmi... 😊))
The Garrett
lencseleves | palacsinta

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Coine, The A&O
Borsófõzelék + fõtt tojás + friss puha zsemle = 😞)

Coine, The A&O
elmúlt 3 nap termése :
-halászlé
-pulykamell krumplival meg mindenféle salátával
-zsíroskenyér (kacsazsír) májjal (kacsamáj)

-szaloncukor
-mindenféle édességek
-bájgli

eredmény : vazz megint lehet éhezni napokig 😄

Dzsini
resztelt máj krumplival

fincsi volt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Manta
Én se tudom, nincs itthon kaya, lemenni meg lusta vagyok. Egyszer így fogok éhenhalni 😊
Dzsini
még nem tudom... mi legyen? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Manta
Hmmm, éhes vagyok.
[Walaki]D`Lair
Fú de rég ettem már Fõtt brokkolit! Az a legfinomabb étel a világon...😊)) Fõleg Langyosan, sok tejföllel...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Húsleves tányérban 😊),Rántott csirkemell+Krumplifõzelék, Csülök, Hagymás Krumplisaláta, Kovászos uborka, és Párolt Lila Hagyma...mmmmmmmmmmmm (Anyám a legjobb szakács a világon...Nagyanyám csinálja a legjobb kovi.ubi.-t a világon....Másik nagyanám meg a legjobb krumlisalátát a világon...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Manta
Hagymaleves cipóban, banánnal töltött rántott csirke mazsolás rízzsel, áfonyaöntettel.
zippofcy
Tegnapi maradek. Finom volt.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Jano
Megin fonott kaláts. De most nem narantslével, hanem tejjel, merúgy finom.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Dzsini
sárgaborsófõzelék

uzsonna

kíváncsi
töltötkáposzta,sör, :-))
Nem volt😞Lemaradtam róla 5perce keltem föl!

\"Life is around you and in you.\"

JHetfield
zacsko frissen sult sajtos pogacsa:]

cSuwwi
Azért én kívácsi lennék erre a menüre

shit happens

cSuwwi
Az szép...

Cégtáblán hirdetés::

"Aki megeszik két óriás sárga tengeralattjáró menüt, az ingyen eszik!"
Alatta kisbetûvel: Ha hánysz, fizetsz!

(Stephen King: Cujo)

Most hirtelen ez jutott eszembe, bár ez nem a könyv rovat tudom... 😊

shit happens

Manta
Tejberízs szalonnával.
Gery1980
töltött káposzta..nagyon fini volt😊

VinylToy
Milánói Makaróni

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

hen-tes
ez le maradt 😄DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
õõõõõ.....miis a neve ?? ÁÁÁ!!! megvan ! túúróó tortaa

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

VinylToy
Gesztenyével töltött pulykamell hasábburgonyával

So-so!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lteebee
pacal, krumpli, meg fincsi savanyú

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
brassói aprópecsenye
uborkával

VinylToy
Krumpli + Fasírt

lecsó

Manta
Túrós derelye
Dzsini
spenót tükörtojással

Lteebee
Nekem mostmár nem kell fogynom,inkább hasra kéne kicsit erõsítenem,de az annyira herót.

Neki kell kezdeni, aztán megy majd.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
engem az egészségesség igazán nem zargat... és ahogy a hús sem hizlal fel ha nincs rá alkatod és minden egyéb, a növényektõl se fogsz lefogyni...

VinylToy
Hát én inkább eszek húst, biztos nem annyira egészséges, de rám fér pár kiló és azt a sárgarépától nem szedem magamra.

Dzsini
teljesen más... az is meg ez is nagyon finom. van amikor inkább kedvem van egy kis zõccséghez 😊

VinylToy
Nem, de azért remélem szívesebben elfogyasztasz egy rántott szeletet?! 😉

Dzsini
mióta csak neki szabad szeretnie?

VinylToy
Mi vagy te Popeeely?