Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
sertésmáj rizzsel sok hagymával ubival
túrórudiXXL
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mert vannak akik rendszeresen lenyomnak egy felest ebéd után/elõtt, de ez nem a fiatalokra jellemzõ.
meg stb.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Egyébként úgy volt, hogy megkajáltam, és megjött faterom ismerõstõl, ahol voltak vidéki rokonok látogatóban, persze hoztak a páleszbõl is. Így faterral megkóstoltam. Ütõs pia volt, az biztos.
tehát: császárszalonna kenyérrel, hozzá paprika, paradicsom, 1 szelet süti, és befejésképp 1 feles körtepálesz :)
tóóórta
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Jó volt, nagyi ruleZ!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Én szoktam még koviubit is, de nagyon rossz ízût árultak hozzá!
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...