Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
meg nem tudom melyiket egyem mert keson reggeliztem<#idiota>#idiota>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ma meg megyünk nagymutterhoz ebédre, direkt nem is reggeliztem 😊
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Azaz halászlé(hát én nem sztem, ugyhogy a 2. menüpontra ugrottam)
és rántott hal sültkrumplival, rizzsel és tartármártással.
Sütemény az volt mákos,diós beigli, csokitorta és tesóm isteni kókuszos kockát csinált...<#finom>#finom>
itt halászlé volt meg bejgli. a szokásos családi ebéd 😊
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
paradicsom leves
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Meg rizses hús <#finom>#finom><#finom>#finom> <2 tányérral is szedett>2 tányérral is szedett>
Enny1
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?