15110
36515883un.jpgReggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/

• Hajnalcat
    nincs mit :)

Jah, még valami! Nyugodtan lehet 6 helyett 8 tojás felvert habját is beletenni a töltelékbe, mert így nem lesz annyira száraz meg amúgyis, a dupla adag máz miatt úgyis megmaradna még két felesleges tojásfehérje, így azt oda bele lehet tenni. (Én is így fogom legközelebb csinálni.)
  • desigo
    ma

sajtkrémleves és lasagne volt
  • desigo
    köszi
    majd lehet beteszteljük
    pont tegnap vettünk kókuszreszeléket.
  • Hajnalcat
    Itt van a receptje. Csináld meg magadnak és akkor ehetsz. :P (A mázból dupla adagot kell csinálni és nem szabad túlságosan sokat vacakolni a kenéssel, mert akkor csúnya lesz.)
  • Kontrakcio
    husleves,gombástokány
  • lee86
    túlecetezett vadas.
  • Picar77
    Gulyás leves, túrós zsömle
    volt
  • desigo
    [kérsütit]
  • SHADOWEYES7
    grillcsirke,burgonyapüré,friss saláta
  • Hajnalcat
    Milánói makaróni, zöldséges gombaleves, meg kókuszos kocka, amit én sütöttem. (a mázt sajnos elrotottam a tetején, így nem lett olyan szép, de ízre finom.)
  • desigo
    Sajtszószos spagetti volt most
  • Hajnalcat
    Én meg mákostésztát ettem ma. :)
  • SHADOWEYES7
    gulyásleves
    mákosguba
  • desigo
    Belfrites halas menüt finom fűszeres burgonyával
  • Attila8805
    Semmi:-(
  • qper
    két sajtos tökmagos zsömle á lá Cora hozzá egy Président camambert sajt, mindez kocsiban elfogyasztva a Cora parkolóban :D
  • kisviku
    Kínai csípős-savanyú leves,szecsuáni csirke pirított tésztával,zöldséggombóc.
    Nagyon finom volt!És olcsó is...
  • II Rocky II
    Hamburgert ettem reggelire 0.5literes Cola Colaval
  • dante3
    Husileves, Milánói Makaróni!
  • Hajnalcat
    sóska, krumpli, főtt tojás
  • desigo
    rakott krumpliii
  • Kontrakcio
    grill csirke krumplival
  • SHADOWEYES7
    rakottkel
  • desigo
    ma borsófőzelék sült husival volt
  • Kandurex
    hát, ma pizza lesz,..fokhagymás tejföl, szalonna, szalámi, paradicsom, sonka, csípős paprika feltéttel :p

hűsítőnek mellé egy pohár Stella..hm :)
  • desigo
    gulyás leves
    kakaós csiga,mákos kalács
  • Hajnalcat

húsleves + krumpliprósza (most meg fehérborozom egyet: Hétvezér félédes fehérbor)
  • SHADOWEYES7
    gyümölcs leves
    sültkacsa,krumpli püré,pároltkáposzta
  • desigo
    Na ez jól hangzik.Majd beteszteljük.

Belga gyorsétterem a Belfrit is.Eddig csak a pólusban láttam.
    Ott is jó sok mártás közül lehet választani...
  • qper
    húú ez alap hely, egy belga sülkrumplis "gyorsbüfé" (ott van ilyen vagy kismillió).

a sültkrumpli nem olyan sz*r mint a mekiben, hanem itt nagy hasábokra vágják, és nagyon korrekt áron adnak hatalmas adagot belőle (és tényleg finom). A krumpli óriási adag, és van hozzá vagy negyvenféle irdatlan fimnom szósz (nekem a kedvencem a szaté, ami egy édes mogyorókrém mártás, nagyon passzol hozzá).
    A krumplin kívül a sokfajta hotdog, hamburger (igazi retró, pufi hambiból készül caslamádéval, ahogy a Moszkva tér c. moziban lehet látni :), sült csirkék, illetve toast-ok.

Egy Retro menü (Moszkva tér hambival, nagy krumplival, Traubival, egy szósszal olyan 1000 Ft-ba kerül, de nekem eddig csak a krumpli felét sikerült megenni mert hatalmas az adag, szó szerint kibuggyan a tálról)

Tegnap holland menüt ettem (hambi elfogyott este :(, detto olyan mint a hamburgeres menü csak adnak hozzá két nagy ránttot csirkemellfilét, ára pedig 1.100. Ennyi pénzért verhetetlen szvsz.

Egyébként ott van a Ráday elején ( Múzeum krt felől), nem lehet eltéveszteni mert amikor minden hely tök üres ez akkor is televan :)
  • desigo
    Ez milyen hely és hol van? Milyen krumplik vannak ott?
    [nem hallott még róla]
  • qper
    tegnap estebéd volt a Pár Perc Krumpliban, nagy krumpli szaté szósszal és rántott csirkemell.

• Attila8805
    Borsós Nokedlííííí
  • desigo
    tojásosleves
    rántott hús,rizs,ubisali
  • qper
    paprikás kolompér
  • Hajnalcat
    tökfőzelék
  • desigo
    csípős-savanyú leves
    hagymás csirke
    tavaszi tekercs
  • desigo
    Én néha szoktam a Bosnyák piacon egy hentesnél enni sült kolbászt mustárral,kenyérrel.
    De az nagyon finom.Enyhén csípős,semmi mócsing.

Nyamm :)
  • qper
    megálltam egy hentesnél és bedobtam egy sült kolbászt mustrással és kenyérrel, á lá 400. Egy hogy drága volt, kettő pedig a kolbász fele repült a kukában. Úgy látszik lehet ezt a henteses sültkolbászos műfajt rosszul is csinálni :(
  • desigo
    zöldségleves májgaluskával
    túrógombóc