15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hajnalcat #4489 nincs mit :)
Jah, még valami! Nyugodtan lehet 6 helyett 8 tojás felvert habját is beletenni a töltelékbe, mert így nem lesz annyira száraz meg amúgyis, a dupla adag máz miatt úgyis megmaradna még két felesleges tojásfehérje, így azt oda bele lehet tenni. (Én is így fogom legközelebb csinálni.) -
#4488 ma
sajtkrémleves és lasagne volt -
#4487 köszi
majd lehet beteszteljük
pont tegnap vettünk kókuszreszeléket. -
Hajnalcat #4486 Itt van a receptje. Csináld meg magadnak és akkor ehetsz. :P (A mázból dupla adagot kell csinálni és nem szabad túlságosan sokat vacakolni a kenéssel, mert akkor csúnya lesz.) -
#4485 husleves,gombástokány -
#4484 túlecetezett vadas. -
#4483 Gulyás leves, túrós zsömle
volt -
#4482 [kérsütit] -
#4481 grillcsirke,burgonyapüré,friss saláta -
Hajnalcat #4480 Milánói makaróni, zöldséges gombaleves, meg kókuszos kocka, amit én sütöttem. (a mázt sajnos elrotottam a tetején, így nem lett olyan szép, de ízre finom.) -
#4479 Sajtszószos spagetti volt most -
Hajnalcat #4478 Én meg mákostésztát ettem ma. :) -
#4477 gulyásleves
mákosguba -
#4476 Belfrites halas menüt finom fűszeres burgonyával -
#4475 Semmi:-( -
qper #4474 két sajtos tökmagos zsömle á lá Cora hozzá egy Président camambert sajt, mindez kocsiban elfogyasztva a Cora parkolóban :D -
kisviku #4473 Kínai csípős-savanyú leves,szecsuáni csirke pirított tésztával,zöldséggombóc.
Nagyon finom volt!És olcsó is... -
#4472 Hamburgert ettem reggelire 0.5literes Cola Colaval -
#4471 Husileves, Milánói Makaróni! -
Hajnalcat #4470 sóska, krumpli, főtt tojás -
#4469 rakott krumpliii -
#4468 grill csirke krumplival -
#4467 rakottkel -
#4466 ma borsófőzelék sült husival volt -
#4465 hát, ma pizza lesz,..fokhagymás tejföl, szalonna, szalámi, paradicsom, sonka, csípős paprika feltéttel :p
hűsítőnek mellé egy pohár Stella..hm :) -
#4464 gulyás leves
kakaós csiga,mákos kalács -
Hajnalcat #4463
húsleves + krumpliprósza (most meg fehérborozom egyet: Hétvezér félédes fehérbor) -
#4462 gyümölcs leves
sültkacsa,krumpli püré,pároltkáposzta -
#4461 Na ez jól hangzik.Majd beteszteljük.
Belga gyorsétterem a Belfrit is.Eddig csak a pólusban láttam.
Ott is jó sok mártás közül lehet választani... -
qper #4460 húú ez alap hely, egy belga sülkrumplis "gyorsbüfé" (ott van ilyen vagy kismillió).
a sültkrumpli nem olyan sz*r mint a mekiben, hanem itt nagy hasábokra vágják, és nagyon korrekt áron adnak hatalmas adagot belőle (és tényleg finom). A krumpli óriási adag, és van hozzá vagy negyvenféle irdatlan fimnom szósz (nekem a kedvencem a szaté, ami egy édes mogyorókrém mártás, nagyon passzol hozzá).
A krumplin kívül a sokfajta hotdog, hamburger (igazi retró, pufi hambiból készül caslamádéval, ahogy a Moszkva tér c. moziban lehet látni :), sült csirkék, illetve toast-ok.
Egy Retro menü (Moszkva tér hambival, nagy krumplival, Traubival, egy szósszal olyan 1000 Ft-ba kerül, de nekem eddig csak a krumpli felét sikerült megenni mert hatalmas az adag, szó szerint kibuggyan a tálról)
Tegnap holland menüt ettem (hambi elfogyott este :(, detto olyan mint a hamburgeres menü csak adnak hozzá két nagy ránttot csirkemellfilét, ára pedig 1.100. Ennyi pénzért verhetetlen szvsz.
Egyébként ott van a Ráday elején ( Múzeum krt felől), nem lehet eltéveszteni mert amikor minden hely tök üres ez akkor is televan :) -
#4459 Ez milyen hely és hol van? Milyen krumplik vannak ott?
[nem hallott még róla] -
qper #4458 tegnap estebéd volt a Pár Perc Krumpliban, nagy krumpli szaté szósszal és rántott csirkemell.
-
#4457 Borsós Nokedlííííí -
#4456 tojásosleves
rántott hús,rizs,ubisali -
qper #4455 paprikás kolompér -
Hajnalcat #4454 tökfőzelék -
#4453 csípős-savanyú leves
hagymás csirke
tavaszi tekercs -
#4452 Én néha szoktam a Bosnyák piacon egy hentesnél enni sült kolbászt mustárral,kenyérrel.
De az nagyon finom.Enyhén csípős,semmi mócsing.
Nyamm :) -
qper #4451 megálltam egy hentesnél és bedobtam egy sült kolbászt mustrással és kenyérrel, á lá 400. Egy hogy drága volt, kettő pedig a kolbász fele repült a kukában. Úgy látszik lehet ezt a henteses sültkolbászos műfajt rosszul is csinálni :( -
#4450 zöldségleves májgaluskával
túrógombóc