Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jól hangzik, egészségedre!
nekem sertéshús lesütve fűszerekkel, hagymával
saláta keverék
kukorica
fokhagymás tejföl
erős pista
reszelt sajt
burger szósz
nekem sertéshús lesütve fűszerekkel, hagymával
saláta keverék
kukorica
fokhagymás tejföl
erős pista
reszelt sajt
burger szósz
Haltepertő, hallé filézett pontyból, sült pulyka, burgonyapüré, rukkola saláta, meggybefőtt, narancsos szelet, mákos és diós beigli... Stb...
Because I said so... that's why.™
Mai ebéd lesz :
Cigánypecse, rántott sajt, szezámmagos csirke
rizs, krumplisaláta, hasábburgonya:
Cigánypecse, rántott sajt, szezámmagos csirke
rizs, krumplisaláta, hasábburgonya:
fél OFF
és egy 2020-as Bankok-i videó
Azt a pálcikás tonhalat (2:30-tól) láttam egy animéban, azt hittem viccelnek vele, de ezek szerint nem létező flamó, muris lenne Pesten egy olyat rágcsálva nézelődni.
és egy 2020-as Bankok-i videó
Azt a pálcikás tonhalat (2:30-tól) láttam egy animéban, azt hittem viccelnek vele, de ezek szerint nem létező flamó, muris lenne Pesten egy olyat rágcsálva nézelődni.
Természetesen az árán.
Én már leszoktam róla egy ideje de 15-20 éve rengeteget ettem.Pont az volt a jó benne,hogy érdekes új ízek és nagyon olcsó volt.Egy kis leves meg sima rizzsel ananászos csirke volt a fav.
Pesten most már inkább vietnámi kajáldákban eszek.Pho leves frissen készül és kb 2000-2500 Ft
Ma is azt ettem.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2022.11.28. 23:58:38
Pesten most már inkább vietnámi kajáldákban eszek.Pho leves frissen készül és kb 2000-2500 Ft
Ma is azt ettem.
Utoljára szerkesztette: desigo, 2022.11.28. 23:58:38
Szoktatok kínai kaját enni?
Én múltkor bementem a Nyíregyi Tescoba A Wok N Go kínai kajáldába illatos csirkét rendeltem,tojásos rizzsel és édes káposztasalátával és 3 ezer 400-at fizettem.
Meglepődtem.
Ti milyen kínai kajákat szoktatok rendelni és enni? Voltatok már a fent említett helyen?
Mik a tapasztalatok?
Én múltkor bementem a Nyíregyi Tescoba A Wok N Go kínai kajáldába illatos csirkét rendeltem,tojásos rizzsel és édes káposztasalátával és 3 ezer 400-at fizettem.
Meglepődtem.
Ti milyen kínai kajákat szoktatok rendelni és enni? Voltatok már a fent említett helyen?
Mik a tapasztalatok?
Tegnap rántott csirkemellfilé, rántott karfiol, zöldséges buri meg párolt rizs. Hozzá birsalma kompót <#finom>#finom>
Ma bolognai spagetti lesz
Ma bolognai spagetti lesz
Kellett. Aztán este táncos ereszdelahajamat is volt, ahol bográcsban főtt a csilisbab. Meg kellett ennem két tányérral, puha kenyérrel. A pálinka meg a sör kiéheztetett <#hehe>#hehe>
Sült hagymás-gombás tarja és csirkemell szeletek, burgonyapüré, párolt rizs és almás-répás céklasaláta
sütőben sült savanyú aprókáposztás lapockaszeletek csípős kolbászkarikákkal <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: quatlander, 2022.11.26. 09:01:18
Utoljára szerkesztette: quatlander, 2022.11.26. 09:01:18