15110
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hajnalcat #5090 nagyon erős húsleves + sóska főzelék krumplival meg mócsingos hússal(utóbbiból alig ettem) + mákos bukta + alma -
#5089 ma borsóleves volt :) -
#5088 De az a kenyér annyira guszta :SSS
Tele van szénhidráttal. :(( -
#5087 jah
néztem is,hogy most állsz neki sütni :)))))) -
#5086 Kopyztam. -
#5085 Kenyérben sült füstölt-főtt csülök
Hozzávalók: 1 főtt, füstölt csülök, bőre nélkül, ha az nem túl szimpatikus, 75 dkg sima liszt, 25 dkg rétesliszt, 5 dkg só, 1/2 l tej, 1 ek. cukor, 5 dkg élesztő, langyos víz és még liszt, amennyit felvesz.
Elkészítése:
A csülökhöz nem fűzök semmit A kenyérnek viszont lelke van. Régen nem dagasztottam kenyeret, bele is izzadtam ma rendesen, de megéri
A lisztet fellangyosítottam mikróban, majd a sóval 2x átszitáltam. Közben a cukros tejben felfuttattam az élesztőt is. Hozzáadtam az élesztőt a liszthez, majd annyi langyos vizet, amennyit felvett a tészta. Összedolgoztam és alaposan kidagasztottam. Akkor jó, ha elfárad egy kissé az ember. Utána a tésztát hagytam kelni 1 órát. Imádom, mikor megkel, annyira szép Majd lágyan elnyújtottam, szépen belecsomagoltam a csülköt. Sütőpapírral bélelt tepsibe tettem, és még egy fél órát hagytam kelni.
Megvágtam, bevizeztem a tetejét és betoltam a sütőbe, ami kb. olyan 190°C-os volt, és alátettem egy lábosban vizet, hogy legyen neki megfelelő gőz is.
Most sül, és kicsit izgulok is, milyen lesz. Remélem nem rontottam el és olyan lesz, -
#5084 Megfőzik a csülök húst, és beleteszik a kenyértésztába, úgy sütik meg a kenyeret. -
#5083 mekkora hotdog xD -
#5082 nah ilyet se láttam még
ez ugye nem benne sült csak utólag lett beletéve? -
#5081 csülök rossz. csülök büdös. :) -
#5080 amúgy nálam: szendvics, tea, algopirin, kávé, c-vitamin, meg az a rakás takony, amit benyeltem. -
#5079 És ezt, kenyérben sült csülök
-
#5078 Nagyon durván néz ki így kis falatkák formájában. Ki fogom próbálni. :) -
#5077 1 perc alatt bevágnám :D -
#5076 Szezámmagos csirke salátával. -
#5075 húúú ezek mik? nagyon guszta. -
#5074 kis nyálcsorgatás..........
-
#5073 jóaz mustárral is nem kell az extra :D -
#5072 gyomrom nem bírja :SSS -
#5071 mustárral? És mi a helyzet a fokhagyma mártással? -
#5070 bolonyait imádom -
#5069 Ahogy mondod, reggel feltéve főni és ebédre van kész, a főtt húsból meg mustárral lehet tunkolni -
#5068 bolonyai spagetti, vagy mi, viszont a fateral közös kooperációba készült, az eredmény: 10 / 10 full táp isteni kaja -
#5067 igazi tanyasi tyúkhúsleves, ami jó sűrű? -
#5066 Tyúkhúsleves, grillcsirke hagymás burgonyával,csalamádé -
#5065 sült csirke zöldségágyban, sajttal leszórva
rizs
sültkrumpli
almás pite -
#5064 borsóleves
sült csirkecomb,krumplipüré,uborka saláta
gyümölcstea
az imént pedig ettem mákos gubát vanília öntettel
[a hétvégék azért keményebbek] -
bcrics #5063 ááá nem annyira..csak pépes huscafat konzerválva. -
#5062 az finom :) -
bcrics #5061 ehh,,megint virsli.:( -
QPR #5060 tojás, krumplileves - szabolcs, 5 éves kisfiú -
#5059 178 -ra ideális a 80 körüli súly, slaz, felesleges annyira erőltetni a fogyást -
Hajnalcat #5058 májgaluska leves + gránátos kocka -
Hajnalcat #5057 lol :DD -
Sempronius #5056 ma sem lesz sztem semmi, sajna nem adnak :( -
#5055 Én 178ra 80 kiló... egy öt-hét kilót le kéne dobni a nyárra és akkor oké lesz... Na majd az edzések meghozzák a hatásukat :) -
#5054 én 170-re vagyok 65 körüli vagy mennyi és nem tudok hízni :P :) -
bcrics #5053 ehh..virsli:( -
#5052 190 cm-re vagyok 75 kg úgy, hogy csodával határos módon az elmúlt hónapokban híztam 2-3 kilot. :D ..biztos rák. -
#5051 10 éve voltam 63 kg
akkor mindenki azt mondta,hogy miért nem eszek? Tiszta vékony vagyok.
Most vagyok 80 kg
most meg az megy,hogy de jól tartanak :)