Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tócsni ilyen reszelt burgonya, ami össze van keverve liszttel, tojással, borssal, kis lepénykék vannak formálva belõle és ki van sütve forró olajban. Fokhagymát, tejfölt szoktak a tetejére rakni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Próbálj meg úgy élni,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan eljöttél\" - Victor Hugo
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Rántott sajt+hasábburg.
saláta
Oroszkrém torta szelet.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Fõétel: grillezett bármekjús sertés pecsenye köretként rántott krumpli, desszert gyümölcsös túrós torta..😊)<#finom>#finom><#finom>#finom>
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
2 db
derosszvolt 😞
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
rántott husi,krumplipüré,csalamádé<#finom>#finom>
pudingos-almás-kekszes süti<#finom>#finom>
\"Javulni látom a dolgokat. Lehet, hogy valami fölött átsiklottam? \" \"A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne\"
ma az ebéd csirkehúsleves volt cérnametélttel és bolognai😊 ízlett nagyon elvégre én fõztem😊)
Haveromnak is izlett, együtt ettük meg. Amúgy ma csirke pörkölt tejföllel, és rízzsel lett az ebéd, aztán egy girosz, meg este fele egy tál sült krumpli, de most megint gondolkodom rajta, hogy kéne vmit enni... és csak holnap este lesz pizza! De már várom. (73kilo😉))<#hamm>#hamm>
így este azért ne felejtsétek el a <#fogmosas>#fogmosas>t 😄
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
egy kis kocsonyát énis megennék, csak nekem senkise csinál😄D
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"