Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plant-Based WHOPPER
Kettő harapás után ment a szemétbe. Fúúj 😞
"A teljesen növényi alapú, fenntartható gazdálkodásból származó szójából és búzából készült Plant-Based pogácsa mellé kerülnek a jól megszokott alapanyagok: lédús paradicsom, friss hagyma, roppanós jégsaláta, uborka, krémes majonéz és ketchup."
Kettő harapás után ment a szemétbe. Fúúj 😞
"A teljesen növényi alapú, fenntartható gazdálkodásból származó szójából és búzából készült Plant-Based pogácsa mellé kerülnek a jól megszokott alapanyagok: lédús paradicsom, friss hagyma, roppanós jégsaláta, uborka, krémes majonéz és ketchup."
KFC-ben MAC&CHEESE LUNCHBOX
"krémes sajtos makaróni Hot Shots falatokkal, és bőséges adag, reszelt Cheddar sajttal."
még egy ekkora vackot 😞
"krémes sajtos makaróni Hot Shots falatokkal, és bőséges adag, reszelt Cheddar sajttal."
még egy ekkora vackot 😞
Úgy emlékszem anyám krumpli lángosnak nevezte.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Valami hasonlót csinált anyám is régen, de az a lapos-kerek volt, de nem emlékszem, hogy nevezte.
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.02.07. 21:49:52
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.02.07. 21:49:52
Because I said so... that's why.™
Nem! Írtam, hogy miféle tésztából van! Se tej, se élesztő, se vaj és cukor sincs benne. A Krumplis pacsa is hasonló, amit linkeltél, de ez már az édességek kategóriájába tartozik. Inkább a sósak közé sorolandó. A coockpad.com-on lévő állhat (a krumplis pacsa-ra keresve), a legközelebb hozzá, már ami az összetevőket illeti. (főtt és megtört krumpli! van, a tésztában.)
Esetleg PACSNI lehet?
Gombóc leves, szilvás gombóc tésztája, ha ismerős, hogy miből van, akkor ez is! Lehet, egy pici liszt kellhet bele még vagy csak lisztes deszka, alája.. Nem sima gombóc lesz belőle, vagy töltelék (lekvár, szilva, egyéb gyümölcs) se kerül bele, hanem csak ki van nyújtva, ujjnyi vastagra, nagyobb kockákra (~10cm) felvágva és aztán zsírban kisütve. (Esetleg olajban.)
Csak, minálunk ilyen egyszerű neve van. Valami más néven is megy ez, de tőlem ne kérdezd.
Csak, minálunk ilyen egyszerű neve van. Valami más néven is megy ez, de tőlem ne kérdezd.
Gombócleves és paccs.
Én a chilisbabot vagy a bolognai spagettit egész héten tudnám enni! 😊
Utoljára szerkesztette: quatlander, 2023.02.04. 09:38:39
Utoljára szerkesztette: quatlander, 2023.02.04. 09:38:39
Sziasztok! Mondanátok nekem olyan ételt ami laktató és szívesen ennétek 4-5 napig is? Köszönöm 😊
az azért nem kevés.
Ennyi pénzért már tisztességes adag és finoman elkészített ebédet vár el az ember.
Ennyi pénzért már tisztességes adag és finoman elkészített ebédet vár el az ember.
Ügyes vagy 90 es évek derekán a sítáborokban gyakran volt ilyesmi az ebéd.
Nekem tegnap juhtúrós szrapacska.
Nekem tegnap juhtúrós szrapacska.
csehszlovák menzakaja: saját készítésű knédli és kaporszósz, mindkettő első próbálkozás

Bellozzoban Pasta Scampi link
Királyrákos tészta mediterrán szóssszal, koktélparadicsommal és petrezselyemmel.
Nem érte meg az árát.Kevés is volt és a paradicsom sem volt benne finom.
Királyrákos tészta mediterrán szóssszal, koktélparadicsommal és petrezselyemmel.
Nem érte meg az árát.Kevés is volt és a paradicsom sem volt benne finom.
Brokkoli krémleves, csiripöri nokedlivel, amerikai palacsinta