Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Vegyes zöldségleves
gnocchi
SHADOWEYES7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
diétáznom kell 😞((((((((((((

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
hurka,csalamádé,friss kenyér
Kandurex
ez fini lehet,..egyik ismerõsöm édesanyja csinált anno ilyen egotikusabb kaját, ..bejött 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

- Mama, mi lesz ma ebédre?
- Szar rizzsel, kislányom...
- Jajj nemá, már megint rizzsel?

<#hehe>

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

1 kakaós csiga meg most fogok még egy banánt megenni

SHADOWEYES7
😞

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
gombát,vadat,halat s mi jó falat bnõm nem eszik és nem készít szal ilyet max szüleimnél vagy étteremben eszek 😞
SHADOWEYES7
Ez finom lehet 😊

SHADOWEYES7
Nyúlpörkölt
Páclé: 1 fej hagyma, 2 babérlevél, 1 ek. szemesbors, 1 ek mustármag, 1 ek. koriander, 3-4 ek. ecet, 3 liter víz, só.
1 nyúl, 10 dkg füstölt szalonna, 5 dkg zsír, 3 nagy fej hagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 ek házipaprika, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1-2 babérlevél, só, száraz vörösbor
Pácolás: A hagymát karikára vágom és a többi hozzávalóval felforralom, amit aztán a pácolandó vadra öntök. Pácolási idõ: 2 nap.
Pörkölt: A zsírban kiolvasztom a felkockázott szalonnát, majd rajta aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a feldarabolt nyulat. Sózom, majd idõnként kevergetve saját levében pörkölöm. Mikor zsírjára sült rászórom a pirospaprikát. Beledobom a babérlevelet és állandóan ügyelve arra, hogy le ne égjen, idünként kevés borral felöntve félpuhára párolom. Ekkor belekarikázom a paprikát, a paradicsomot (télen lecsókonzervvel) és beleteszem a zúzott fokhagymát. Sósburgonyával tálalom.

desigo
vadnyuszipöri <#finom>
azon se sok zsír van...
w77d
mingyá kész az ebéd: húsleves, aztán vadnyúlból pörkölt lessz 😉

húsleves lesz meg rántottcsirkecomb rizi-bizivel

(nálunk is uborkasaláta a savanyú)

Úgy ennék már egy kis tejfölöscsirkét nokedlivel!

Kandurex
még korán letudtad 😊 ami úgy egyébként finomnak hangzik,

SHADOWEYES7
francia hagyma leves
csirke pörkölt ,nokedlivel,ubi sali
rántott csirke ,burgonyapüré

desigo
tegnap:
baconbe tekert csirkemell
krumplipüré
franciasaláta
Ma nudlit ettem ebédre.

SHADOWEYES7
Rendelj gyorsan 1-et 😊

Beszarás, ma majdnem mindenki pizzázott, csak én nem.<#rinya>

Hát nem tartozik a kedvenceim közé a feltétek nagy része....

desigo
ma ettem valami ratyi Burger Kinges szendvicset
hát nem volt túl jó 😞
mama2
A pompelyba it nállunk, szokott, qva nagy pzza lenni, de a mi ilyen nem tom 20 centi széles, meg 2 méter hosdszû asztalnk felét beteríti😄. Giroszosat szoktunk rendelni. Tök finom.<#finom><#finom>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kandurex
hát..a pizzáknál nem szabad valami elvadult szeletekre gondolni :/ mondjuk olyen 4x5cm és a vastagsága megnem több, mint 0,3cm...szal

SHADOWEYES7
zsenge zöldborsóleves, magyaros pizza

mama2
Nokedlivel az jó, nálunk Tarhonyával😄.
Kandurex:<#finom><#finom> Hogy bírtad amúgy azt mind megenni? És nekem nem hoztál? Legalább a Somlóiból?<#rinya><#rinya><#nyes><#nyes>

Kandurex
jah igen, ebéd nem volt, délután kollegina névnap:

Pizza szeletek:

1 szelet fokhagymás tejfölös, szalámis, sonkás, paradicsomos
2 szelet gombás, sonkás, kolbászos, csípõs paprikás
1 szelet szalonnás, csípõs alap, paradicsom, kevés fokhagyma

Édesség:

2 adag Somlói galuska

nyaaammiiiii 😊

Kandurex
<#eljen><#worship>

Gabesz amd64
szintén,nokedlivel 😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Ma sárgaborsólevest és resztelt májat ettem krumplival.

Arra én is kíváncsi lennék egyszer, hogy milyen az íze. Annyira szeretnék egy japán étteremben enni!

mama2
Azwegény= A szegény.
Amúgy csirkepörkõlt van nálunk😊. Megyek is enni😊.

mama2
Nem azwgény, ártatlan mókust, hanem a csajt, meg a fiát kellene lelõni. Én bõgök bazz... Ilyen emberek hogy lehetnek?

SHADOWEYES7
Ne hergelj tovább 😄DD

desigo
hihetetlen,hogy meghozta az étvágyamat a bor

termelem befelé: kenyér,csípõs házi kolbász,piros retek,sajt,torma
SHADOWEYES7
<#eljen><#finom>

desigo
Nah most meg eszek pudingos piskótás sütit nyíresi száraz borral
desigo
Én se pesti vagyok de járok azért oda sûrûn.
Egy jó kis Szerájos (török étterem) kajálást össze lehetne hozni 😊
SHADOWEYES7
Monnyuk azért nem fogok külön fel menni a fõvárosunkba😊

De lehetne egyszer valami jó Sg-s tali, fõleg aki ínyenc és elmenni valami jó helyre kajálni 😊

desigo
Én se ettem még.
A Mammutban láttam egyszer de nem volt szimpatikus.
Állítólag az oktogonnál van olyan szusi étterem ahol befizetsz x ezer forintot és ehetsz korlátlanul bármilyet...
SHADOWEYES7
aha 😊

szusi?

SHADOWEYES7
egyszer kipróbálnám...

paradicsomoskáposzta jó sok cukorral
milánói makaróni sajttal meg kechup-pel

desigo
Húsleves pulykából
rántott hús,krumplipüré,paradicsom saláta
SHADOWEYES7
Jobb is cicu .

SHADOWEYES7
Eskü, idáig azt gondoltam a mókus védett állat, és csak ma láttam ezt a videót, a nõ meg vigyorogva fõzi meg amit a fia lelõtt :SSS

desigo
szerencsétlen állat 😞
SHADOWEYES7

Kicsihuszár92
Mézes mustáros csirke rizzsel<#smile>