Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rakottkrumpli
elment egynek :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
egyik fél: kolbász, szalonna, paradicsom, csípõspaprika, hagyma
másik: darálthús, csípõs paprika, paradicsom
+ 1üveg behûtõtt borsodi
<#worship>#worship>
ma este piizát fogunk enni ez alkalomból, én csináélom, meg ettem süteményt, mignont, meg islert, meg domino szeletet, de a mignon nagyon krémes volt. 😞(((((((( azt nem szeretem az isler meg kemény a tésztája, a domino viszont pont megfelelõ. abnból viszont csak egy falatot kaptam (barátom kérte)legközelebb azt eszem.,...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
pünkösdkor meg disznótoros lesz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(kenyér, füstölt trapista reszelve, 15dkg szendvicssonka, fõttojás szelve, kígyóuborka, csípõspaprika, paradicsom, kevés vaj és 15 perc sütés)
<#eljen>#eljen>
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
marhapörkölt galuskával
grillezett zöldségek sült tarjával
birsalmás piskóta
vacsora:
libazsíros kenyér, körözöttes kenyér újhagymával
nagyon ízlett mind <#finom>#finom>
birkapörkölt bográcsban
fõtt krumpli,galuska
svanyuság,õszibefõtt
csontlveves
vmi sütemény
ma meg
tasakos leves
sajtos-tejfölös tészta
24 - Exile -Nov.23
ma marhalábszárpörköltet fõztem bográcsban,sósburonyával, aranygalugska madártejjel
rántott tarjacsíkok,hagymásburgonya,fokhagymaszósz

---Wicked Wonderland---
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!