Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
brassói
fánk

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
rakott kel
krumplifõzelék,fasírt
este
fõtt krumpli,raklett sajt,savanyú ubi
túrós süti

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
paradicsomos káposzta,fasirtal,natúr karajszeletekkel
mákosguba
dinnye

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

24 - Exile -Nov.23
Minden kajánál ki lehet tunkolni a szaftot és finom!!
Ez sztem annyira alap dolog mint a szalvéta használata étek után.
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
apám mindig ezt mondja és ez alatt azt érti, hogy belemártogatja villával a kenyérszeleteket a lecsóba és úgy eszi meg. furcsa .O_o
olyanokat ettetek, de fõleg sedó😄....
éhendöglök.
De mindjárt kész a borsófõzelék tükcsitojcsival<#idiota>#idiota><#smile>#smile>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
fagyi
tasakos leves de ujházi tyúlhúsleves
24 - Exile -Nov.23