Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon finom :)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ananászos sült karaj
Hány személyre: 4
» 1 kg rövidkaraj
» 1 doboz ananászbefõtt (karika)
» 2 dl tejszín
» só, bors
» olaj
A húst a csontig bevagdossuk, sóval, borssal ízesítjük, majd a vágatokba ananászkarikákat teszünk. Tûzálló tálba rakjuk, meglocsoljuk olajjal, és ropogósra sütjük. Közben olajjal locsolgatjuk. Amikor megsült, kiemeljük a húst, és a maradék olajat, a tejszínnel és az ananász levével sûrûre fõzzük, majd a hússal tálaljuk.
Adhatunk hozzá zöldségköretet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

rántotthal+krupmlipüré
nagyon ott volt :P
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
este meg ha minden jól megy és éppségben hazaérek, akkor rendelek egy pizzát
Kb. olyan 150fajta salátát (gyümölcs,és zöldség saláta egyaránt)kóstoltam végig,úgyhogy az bõven elég volt ebédre,sõt kicsit sok is,elég szarul voltam utána :D
Úgyhogy lényeg a lényeg,az ebédem: Kb. 150fajta saláta,mindbõl olyan 3kanállal :)
Nekem ma amúgy , mustárban pácolt karaj jutott, sültkrumplival mellé pedig lilakáposzta, paradicsom , uborka és mozzarella salimix

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kacsaleves(farhát,szárny,stb..)
kacsasült,burgonyapüré

(ízleni fog)