Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké.

Ma: tojásleves + lencsefõzelék

sz4bolcs
Olyan finom virsliket ettem ebben a 3 napban. Komolyan, többet értek, mint a fazék töltött káposzta (ismertebb nevén maradék😊)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

banok
még mindig maradt virsli szilveszterrõl, viszont holnapra mér venni kéne valamit.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sz4bolcs
20

Mai ebéd: Maradék + virsli. De virsli csak azért, mert kivégeztem a töltött káposztát. 😄😄😄 VÉGRE

Fabio Capello
karfiolleves, sült tarja zöldséges rizzsel

V43 1105
Jó, biztos finom lehetett😉

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

marsu
milánói makaróni sok sajttal!
smith09
kb. így készítettem : ( bocs ha picit hosszú )
öntethez (tzatziki) 1-1 pohár joghurtot és tejfölt elkeverek, adok hozzá apróra vágott kaprot, 2-3 gerezd zúzott fokhagymát és kis lyukú reszelõn 10 dkg uborkát reszelek még bele. Mivel mi csípõsen szeretjük a gyrost, az egyszerûség kedvéért nem csinálok külön csípõs szószt, hanem egy teáskanálnyi Erõs Pistát is keverek a joghurtba.

A húst kivételesen gyári fûszerkeverékkel ízesítem. A Kotányi gyros keveréke nekem nagyon bevált, azzal szoktam megszórni a vékonyan felcsíkozott csirkemellet, egy kicsit állni hagyom, hadd szívja magába az ízeket, aztán olajon hirtelen megpirítom, majd a karikára szelt hagymát is rádobom, és addig sütögetem, amíg a hagyma üveges lesz.

Valami ilyesmi
V43 1105
Na, gyros? 😊 Kép vagy valami ? 😄 Mesélj ! 😄 nállunk most volt finom lencse leves virslivel, és sült csirkecomb rizzsel meg koviubival =)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

smith09
Pacal , fõtt krumpli. Tegnap meg gyros volt - házi ! 😊
V43 1105
XD most öszintén, mennyit készült egyáltalán? 😄

sz4bolcs
Még van 3 darab lefagyasztva. Ma kiolvasztom, és elpusztítom.

SHADOWEYES7
😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

nekem sikerült ráborítani francia salátát a zserbóra, és muszáj voltam úgy megenni, mert mindkettõbõl már csak annyi volt 😄

Christiansen
nehéz összeegyeztetni a spenóttal😮
de teszek egy próbát

legközelebb fényképezd már be lécci a kisült pizzát!

desigo
de ugye elfogyott már végre 😊
sz4bolcs
Franciasaláta, virsli és....

...maradék. 😄😄😄 Töltött káposzta

V43 1105
lencseleves, virslivel 😄

marsu
Lencse virslivel, és fõt tojással
SHADOWEYES7

lencsefõzelék volt nálunk is ,rántotthús/pörkölt kombinációban

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
lencsefõzelék,sült hús
desigo
az igen 😊
anyám is egy raklappal készített de minek...
sz4bolcs
Már egy hete csütörtökön is untam. D:

SHADOWEYES7
Nem unod még?<#idiota>

sz4bolcs
Ami tegnap. Maradék. ...töltött káposzta

SHADOWEYES7
<#ejnye1>

😄

Fabio Capello
TÉK

Fabio Capello
egyébiránt malacsült párolt káposztával, sültkrumplival

Fabio Capello
nem szeressem a kocsonyát :/

Ebédre apu csinálta kocsonya, vacsorára meg bio spenótos pizza<#finom>.
Már alig várom.

banok
virsli virslivel. többféle.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kandurex
Eddig: csilis bab

...aztán várható még, úgy elosztva az egész napra: francia saláta, meg valami hús, talán karaj, aztán virsli - mustárral, kenyérrel stb., töltött káposzta meg ilyenek...

...a csilis eddig volt!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

desigo
pirítós,padlizsánkrém,paradicsom,uborka
forró tea 😊
V43 1105
Pandúrgulyás

CordonBlue , hasáb burgonya, rizs és krumpli saláta

sz4bolcs
Ez hihetetlen. Még mindig van töltött káposzta. Lassan már Taft reklámban érzem magam.

sz4bolcs
Az, ami tegnap. Maradék. 😄

SHADOWEYES7
babgulyás
krumplis pogácsa

desigo
csípõs parasztkolbász,fõtt krumpli,torma,paradicsom,uborka
cseresznyés-rumos tea
marsu
Bundás kenyér <#rinya>
smith09
Balatonfüreden én is gyakran megfordultam mikor Csopakra jártam suliba. Ajánlom...
SHADOWEYES7
Balatonfüreden voltam a nyáron,elég sok vendéglátóhelyen megfordultam a 7 nap alatt 😊

zoliapu
Északi
Én is így érzem sajnos és az egyik oka a pozitív versenytársak kialakulásának hiánya, végûl is mindenki az idegenforgalomért és a vendégért van.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

desigo
Horvátországban (Rovinj) voltunk az idén és minden este máshova ültünk be vacsorázni.Hihetetlen,hogy milyen kedvesek és közvetlenek voltak.
Kint álltak a pincérek az éttermek elõtt és hallották,hogy beszélünk és magyarul köszöntöttek.Ajánlottak valamit és még ha nem is mentünk be akkor is udvariasak maradtak.Bent pedig hibátlan kiszolgálás.A vacsora végén tényleg azt éreztem,hogy õk megérdemlik a borravalót.
Magyarországon eléggé csak a lehúzás megy persze tisztelet a kivételnek.
Lenne mit tanulni tõlük.
SHADOWEYES7
Idén déli vagy északi part volt?

zoliapu
Fõleg a Balatonnál, de nem csak ezzel foglalatoskodom.

SHADOWEYES7

merre vagy szakács?

zoliapu
ÁÁÁ Nem azt mondom hogy az étel minõsége nem fontos.
Persze a szakács határozza meg az étterem stílusát, minõségét stb és sok múlik rajta mennyibõl hoz ki egy ételt persze.
Most általánoságba mo viszonyokra gondoltam, elég jó szakácsaink vannak (persze kellenek).
A pincér találkozik a vendéggel elsõre, nagyon hasznos ha tud idegennyelvet és tapasztalt mert akkor visszajönnek ami bevétel (jó fokmérõ a pénz). Valamint nem mindegy 3 pincért foglalkoztatsz vagy esetleg egyet.

desigo
Hát lehet akármilyen jó a pincér ha nem jó ízû a kaja és nem adnak elég nagy adagot...
zoliapu
Könnyen vagyok a jó kajákkal mert szakács volnék.
Mondjuk egy étteremben a profi pincért többre tartok, rajta múlik a forgalom itt mo -on.

SHADOWEYES7
zöldborsóleves
gordon blue,hasábbal,vegyesvágott