Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze a rendelt(frissen, kemencében kisütött) pizzát semmi sem múlhatja felül finomságban.<#smile>#smile>Najó, kivétel a spenótos mélyhûtött pizza.<#hehe>#hehe>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jó reggelt müzli szelet + egy pohár 100-os narancslé<#finom>#finom>
Ebédre meg: kirántott halfilé + párolt zöldség(zöldborsó, kukorica, sárgarépa)
vacsorára: mélyhûtött pizza(szalámis) + rakok még rá sajtot, mert kevés rá meg bazsalikomot
utána egy üveg bor<#finom>#finom>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Þór vígi þessi rúnar
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
pulykabrassói,vegyesvágott
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tejfölös zöldbableves + rakott káposzta sok tejföllel
(kellemes lesz az utóhatása)<#hehe>#hehe>
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nekem ha nézem már hasmenésem van. 😊
Þór vígi þessi rúnar
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
(egyre jobban kezdem azt észrevenni, mintha allergiás lennék a tejfölre és a tejszínre. (A tejre nem)
Þór vígi þessi rúnar
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?
Elvégre a vacsora nem mindíg ugyanaz mint az ebéd és lehet leírnánk azt is 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Holnap mi legyen ebédre?? Mamám kérdezte, de annyira tele vagyok, hogy nem tudtam mondani.. 😊
Amúgy a sült banán rohadt jó sok sok mézzel, imádom, és még én is el tudom készíteni. 😊
szójafasirt,pároltzöldség<#szomoru1>#szomoru1>
Azóta se ettem olyan finomat sehol...
Rétest,kalácsot meg mindent õ maga gyúrt nem úgy mint most,hogy bolti réteslapból készítik sokan.
+ egy alma
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
brokkolikrémleves (sok volt benne a tészta) + sült csirke rizi-bizivel és savanyúval (de olyan színes paprikák voltak benne)
Minden:
<#finom>#finom>

jobbulást...