Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell engem félteni, köszönöm, megvagyok. 😊
Van egy olyan gyanúm, hogy nem az alkohol fog megölni.
Ma nagyon "kellemes" ebédet fogok enni:
zöldborsóleves (mi nem épp használ a beleimnek, dehát ez van) + valami kenyeret is harapok utána. Õõõ, vagy inkább nem, ezer éves kenyér van csak, most néztem meg, akkor marad a leves csak.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fontos, ne használjunk sose HEINZ kechupot mert szar a z írze, eceteres, ecetes, szóval szar ecetes mellékíze van azt tartsátok figyelmmel. tanács
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
+ boroskóla
skeezo™

tulságosan zsíros kaják
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
tegnapi ebéd: tükörtojás+sült szalonna+sültkrumpli
tegnap elõtt ebéd: zsirban sült krumpli, de körökre vágva+sült filézett csirkemell+saláta
hétfõ-aug 3. ebéd: sajtos tészta+borsóleves+mákos guba
vasárnap-aug 2. ebéd: bográcsost csináltunk apuval, marhahús volt benne, a többi, hogy mi kell egy bográcsosba biztosan mindenki ismeri
szombat-aug 1. ebéd: kuktában fõtt krumpli+fõtt virsli+...
péntek-julius31.: palacsinta
csüt-julius 30.: zöldbableves+sült marhahús+krumplipüré+uborkasaláta+..
szerda-julius 29.: pizza volt, volt rajta gomba, füstölt szalonna, sonka, origánó, kecsap, ami szokott
kedd-jul 28. ebéd: Fõtt krumpli, és sült csirkemell filé
hétfõ-jul 27. ebéd: lángos
vasárnap-jul 26. ebéd: NEM EMLÉKSZEM
szombat-jul 25. ebéd: NEM EMLÉKSZEM
péntek -jul 24. ebéd: ????
csütörtök-jul 23. ebéd: ?????
szerda-jul 22.ebéd: ????
kedd-jul 21.ebéd: ???
hétfõ-jul 20. ebéd: ???
vasárnap-jul 19. ebéd: ???
szombat-jul 18. ebéd: pizza volt, most kipróbáltuk, hogy milyen, ha egy egész tojást is ütünk a pizzára, és ott megsül. Finom lett.
péntek-jul 17. ebéd: ÁHHH, feladom, már alig emlékszem vissza <#nevetes1>#nevetes1>

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.
grillcsirke
rizibizi,ubisali

szüleimnél szedtem
megfõzve(több mint egy óráig),kettévágva,mindenféle jóság beletöltve (tojás,tejföl,lilahagyma,sonka,só,bors)
sajt a tetejére azt be a sütõbe

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
grízestészta
dinnye

megfõzve,kettévágva,mindenféle jóság beletöltve (tojás,tejföl,lilahagyma,só,bors)
sajt a tetejére azt be a sütõbe
nyamm
töltöttkáposzta
<#finom>#finom>
Ilyen finomat rég ettem.