Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ma:
ha minden jól megy aranygaluskát eszek vaniliaöntettel.<#finom>#finom>
ma:
Rántott brokkoli + rizs + uborka
(még sose ettem rántott brokkolit, ez volt az elsõ és pont olyan íze van, mint a rántott karfiolnak. :O )
Talán a természet legfincsibb "találmánya".
Þór vígi þessi rúnar

brassói

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Átmentem mamámhoz kajálni rízseshúst, erre látom mennyi finomság van náluk. Éppen cukorborsót pucolt, ezért segítettem neki (enni:)).
Aztán ittam finom neném készítette málnaszörpöt, ettem egrest, és málnát. Ez volt az elõétel, és csak utána ettem rízseshúst.
Desszertnek meg volt káposztasaláta. :D

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
+Házi paralé.
Remélem, hogy finom ételek sokaságát tudod ma megkóstolni.<#wave>#wave>
Pedig már úgy kajálnék valami normális fõtt kaját,de nincs idõm.:(

Ezek habcsókcicák? Mert akkor beneveznék rájuk.