Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
MákosGuba
Gyümölcssaláta

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
krumplipüré
gellértszelet-mustáros hús
keksztekercs
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
este meg: 2 darab fasírtpogácsás kenyér uborkaszeletekkel(megfájdult tõle a hasam<#szomoru1>#szomoru1>)
csokitorta a Marks&Spencerbõl, kár hogy már elkezdett kiszáradni, de azért

spagetti
õszibarackos joghurt torta ( házi barack, semmi bolti vacak ;D )
2 maxiking ..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
rántottcsirke,sültoldalas,burgonyapüre,csemegeubi
palacsinta
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
krumplistészta
keksztekercs
kinder szelet
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
bolgár lecsósszelet
ketchup-os hús
krumplipüre
paradicsomos süti
Évente egyszer csinálok. De állítom, én vagyok az isten omlettbe.<#ravasz1>#ravasz1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

elõtte meg sarki hamburgeres
qrva jó volt, én csináltam!!!<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>