Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Csirke Fajitas
"Pácolt és grillen megsült falatkák, izzó vastányéron tálalva, kaliforniai paprikával és hagymával. Kukorica tortillával, mexikói rizzsel, sült babpürével, és avokádókrémmel körítve."

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Csak hogy mindkét variációd megvalósuljon 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

paszulyleves
karalábéveles
felesborsó leves
sült csirke, szósz, krupli
rizs bakonyi öntetes hús
kuglof, almáspite
dinnye
kb 3x ebédeltem és 2x vacsiztam ma
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
sikerült összedobnod az általam legjobban gyûlölt elõétel-fõétel kombót 😄
Nálunk borsóleves:
és gombapöri volt:

rántott patisszon (saját kertembõl)
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2 adagot hoztunk el mely 1160 ft volt és ez 4 tölteléket tartalmazott 😄
A tálban levõ töltelék kb. 400 ft-ba került, 37 dkg súllyal rendelkezett!
A helyi kocsmában készült bográcsos töltött káposzta ismételten brutál finomra sikerült 😄

No meg egy pár még tartalékba 😛
Rakott kelkáposzta
Túrógombóc tejföllel
guten Appetit <#finom>#finom>
Harcsapaprikás nagy nagy adag hagymás sztrapacskával, de elõtte egy pici bab leves kolbásszal és csipetkével (csak a levessel jól laktam elsõre, úgy tele volt anyaggal)
Imádom ezt az étkezdét.. el kellett hoznom a maradékot, így csak 3 részletben sikerült elpusztítanom! 😊 Alapból nem vagyok pici ember, de most érzem, hogy az univerzum kezd összeroskadni, és én vagyok a kritikus tömeg, ami kiváltotta a katasztrófát.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.