15434
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
akkor a dolog pénzügyi részével nem lesz gond. -
off: ha jól tudom, profi sportfogadó -
húsleves
fokhagymás hús,krumplipüré,savanyúkáposzta
almáspite -
bcrics #11262 Gofri, sparos rudi, watt energilötty. -
lecseleves
sertéspörkölt, nokedli, saláta -
bcrics #11260 Cool, mi a szakmád, miben dolgozol?
-
legyen benne egy sportfogadó részleg is 
-
itt húsleves volt csigával, friss orjával, utána epres túrógombóc vaníliapudinggal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez egyértelmű, máshogy nem is lehet csinálni :D -
Nálunk mézes-hagymás pácolt csirkemell lesz roston sütve, hozzá krumplipüré, savanyúkáposzta, utána csokis kókuszos kocka -
És itt van evésre készen:)
-
nyami! -
Füstölt tarjával,szalámival,sajttal töltött pulykamell:)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én mindenek előtt azt tanácsolom,ha kinéztél egy helyet,járd körbe alaposan gyalog,mert baromira nem mindegy milyen a felhozatal lakosság ügyileg.Nem akarok senkit sem megbántani,ezért óvatosan célzok rá,hogy például méh telep közelébe ne vegyél semmit :P -
Zugló az nekem nagyon jó lenne mert 20 perc beérni Gödöllőről :) -
Sokkal szellősebb, zöldebb, mint az előtte fekvő VI. vagy VII. kerület, miközben nincs messze a belvárostól, tömegközlekedéssel is nagyon gyorsan elérhető.. -
na ez tényleg jó kérdés :D
nem hinném, hogy szarul menne a helynek... mennyire forgalmas része ez Pestnek amúgy? -
Arra azért kíváncsi lennék mért eladó a hely. :D -
aha, most tudatosult bennem, hogy Zugló a 14. kerület... :D
tegnap már nézegettem, és én is erre a következtetésre jutottam, hogy vagy Zugló, vagy majd valahol bentebb, de Zuglónál kintebbre nem nagyon éri meg
van is egy zsírkirály hely a 14. kerületben, nagy terasz, bent se kicsi annyira, már csak a bérleti díj a kérdéses :D --> itten ni
eddig az a terv, hogy belga sült krumpli lesz frikandellel, én szeretnék még sült csirkét sült krumplival, és almaszósszal (kip met frieten en appelmoes), és pizzát is szeretnék sütni, ha esetleg valamiért az előző kettő nem felelne meg valaki ízlésének -
Zugló miat tneked, igen :) -
ezt biztos nekem szeretted volna címezni? :D -
Trófea Grill Zugló XIV ker.<----------------------------------Zugló? az mindenkinek közepes távra van nem?
1145 Budapest, Erzsébet Királyné útja 5.
Tel: 06-1 251-6377, 06-20 251-6377
Érdeklődés: [email protected]
Trófea Grill Újbuda XI ker.
1117 Budapest, Hauszmann Alajos és
Szerémi út sarok
Tel: 06-1 481-3000, 06-20 423-3679
Érdeklődés: [email protected]
rófea Grill Óbuda III ker.
1033 Budapest, Laktanya u. 3-5.
Tel: 06-1 208-8000, 06-20 255-6347
Érdeklődés: [email protected] -
brokkoli krémleves egy kis reszelt füstölt sajttal
sárgaborsó főzelék+pörkölt+1 szelet kenyér -
Nagyin fincsinek tűnik
-
brokkolikrméleves pirítóssal
Spenótos-paradicsomos canelloni (recept)
előkészületek:
végeredmény:
-
Én pont tegnap ettem ilyet,nagyon finom:) -
fokhagymás tejben hagyd egy éjszakára, aztán be vele a tepsibe :D -
Van ötletetek milyen csirkemellet kéne csináljak ? Köret tepsis krumpli lenne :-D -
újházi tyúkhúsleves
aszaltszilvás pulyka,rizs,hasáb
somlói
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem vagyok annyira ismeretes a fővárosban, de utána fogok nézni a kerületeknek, de igazából ezt valahol a belváros forgatagában kellene megoldani, vagy legalábbis közel hozzá... na de ez még kurva messze van, előbb össze kell állnia a komplett elképzelésnek, aztán majd jöhettek a megnyitóra :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A belvárosban baromi nehéz találni erre megfelelő helyet.Maximum plázákban lenne érdemes,de annak már nem lenne olyan a filingje.Ráadásul a közbiztonság sem olyan,amilyennek lennie kellene.Minden elfogultság nélkül mondom,hogy a kertvárosi kerületek lennének a legmegfelelőbb helyek erre a célra.XIV,XV,XVI,talán még a XVII.De kőbányát semmiféleképp nem ajánlom. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az biztos, hogy nem a 16. kerületben gondolkozok :D
szerinted mi lenne az ideális környék? -
Maga az ötlet mindenképpen jó,de rengeteg függ attól,hogy pest melyik részén lenne. -

benne vagyok! :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pesten szerintetek mennyire van kereslet egy olyan belga (részben) sportpubra, ahol pizza is sülne, és lehetne egy külön teremben/részen Wii-vel/Xboxszal (Kinect) játszani?
szóval lenne egy sportrészleg projektorral, egy csendesebb, beszélgetős rész, és egy hangosabb, mókázós-röhögős játszós -
ebéd:
túrógombóc -
hát valóban jó lenne egy topig eszem-iszom-dínom-dánom :D -
Valami tóparti sütögetés/bográcsozás jó lenne. -
Nekem tetszik.. hozom is a házi szilva páleszt.. ! -
Nem,semmi közöm hozzá,csak egy ötlet volt. -
ja, ma slambuc volt az ebéd, meg tegnap vacsoráról maradt egy kis rántott sajt/csirkemáj/csirkeszív :D