Mi volt ebédre?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
a timike kéjlakban csak úgy ragadnak rá az efféle szavak 😄
smith09
Zöldségleves
Nokedli pörköltel
víz
Én aztán ilyesmire biztos nem! 😛 Ez jött ki a száján 😄

szomferi
mire tanítod szegény gyereket?? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Krumplifõzelék, de a keresztfiam szerint ez puncifõzelék. 😄

desigo
Hát ha nézelõdsz akkor lapozgass vissza és ami guszta volt az jöhet banner alapanyagnak 😊
ne hülyéskedj már 😄 elég sok képed van ami nem profi de szerintem kurva jól néz ki... egy bannerbe miért kéne full profi kép? 😄 de jólvan ha többség azt szeretné akkor legyen, én csak ötletként gondoltam 😄
jó lesz ez az új banner tuti 😄
majd keresek én is pár képet és linkelem! (ha már 15 képet is lehet akkor lehetne akár azt is,hogy minden lakó a saját kedvenc kajáját belinkeli és azt fogja viszont látni a bannerbe?

egyébként mai menü:

tejberizs
Maximus4
Mert nem tudtam,hogy ilyen is van😄
#10647: Igazad van,de akkor is össze kellene szedni képeket,legalább 10-15 kellene szerintem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

desigo
Attól még,hogy finom "saját készítésû" kajákat linkelünk nem biztos,hogy éppen profin van lefotózva.
Én is csak telefonnal kattintgatok.
Érdemesebb lenne jó minõségû képeket össze szedni.
desigo
subwayben tonhalas szendvics

pxxl
miért nem egy egyszerû js? a flash-t amúgy se szeretik sokan, meg tiltják is alapból.

All hail the double x!

Maximus4
Valószínûleg igen,de akkor a tisztelt topiklakóknak össze kellene szedni a képeket a saját készítésû kajákból amik belekerülnének.Ahogy Dean javasolta.Bár ez a mostani is ûber jó😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

immovable
Ebédre. Hagymás, tojásos krumpli, grillcsirkével.
SHADOWEYES7
Azt meg tudnád oldani? 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

pxxl
hirtelen jött ötlet:

készítek/tünk pár ilyesmi képet, párosítva pl. leves + fõétel, fõétel + desszert stb. (egy képnek túl széles a banner) A szöveg színe harmonizálhatna a képen lévõ étel színeivel, vagy az uralkodó színnel (mint itt a piros), és egy php minden oldal frissítéskor véletlenszerûen cserélné a képeket a bannerben. (a php már megvan, használtam sok helyen itt sg-n)

persze ez csak 1 terv, lehet rajta kalapálni. Flash-t nem szívesen venném elõ ha nem baj 😄

All hail the double x!

rastaman
aha. az jó lenne.

Maximus4
Egy fasza slideshow flash banner kellene😊

smith09
Mekis haburger
bocs a dupla postért!
leves,fõétel,süti plusz 1-2 egyéb étel. pl. saláta,hambi,zsíros kenyér hagymával (ez tradicionális is)
a topic hátterénél bal oldalt az a sárga valami az körte ugye? (és nem olivabogyó?)
szerintem meg tök jó lenne olyan képeket berakni bannernek ami a topicból származik 😄 te is készítettél pár szép képet, finom kajákról. Abból kéne válogatni és úgy összehozni a bannert .D
szomferi
na elmehetsz... most ez felér egy kivégzéssel 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SHADOWEYES7
Igen olyasmire gondoltam mint a háttérkép, hogy folyik a nyála az embernek ha ránéz. 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

desigo
Olyan kép kell amire ha ránézünk akkor úgy érezzük,hogy azonnal KELL !
desigo
ilyesmikre gondolok :
leves+fõétel+süti

SHADOWEYES7
Ha gondolod dobj pár képet és összehozzuk a banner. 😊

desigo
Igen fullos volt!
Banner ötletnek : valami tradicionális magyar kaják képei lehetnek
leves,fõétel,desszert egy képen
vagy egy megterített asztal egy ebédlõben

SHADOWEYES7
Ez isteni lehett. 😊

desigo
aszalt szilvával töltött csirkemell,röszti,hagymakarikák

Fabio Capello
Ananászos-sajtos sült csirkemell, krumplipüré = OMNOMNOM

SHADOWEYES7
Hölgyek urak!

A bannert frissíteni kellene.
Ötletek, megoldások? 😊)

hagymás pirított máj (resztelt?😄) , zöldséges krumpli
csalamádé
SHADOWEYES7
<#finom>

köszönöm!
desigo
help!

mi annak a salátának a neve és pontosan hogyan is készül amibe kell koktélparadicsom kettévágva, mozarrella sajt ?
valóban nincs rajta faggyú, hártyák vannak rajta de azt éles késsel könnyedén el lehet távolítani, az a vékony réteg ami rajta marad az meg sütéskor "elsül" . Picit talán erõsebb de ha jó kézbe kerül akkor meg se mondod,hogy kecskehúst eszel 😄
pl. egyik rokonom (gyerek, felnõtt egyaránt) mondta,hogy nem szereti a kecskehúst. Készítettünk rizses húst (szépen felkockázva mint a sertést,fûszerezve...stb) és nem tudta,hogy milyen húsból készült. Elfogyasztotta az ételt akkor annyit mondtam neki " meeeeh-meeeh-meeeeh "
😄
ugyanez igaz a túrós süteményekre is. (bár a túrónál azaz még a tejnél lényeges,hogy milyen ételt adsz az állatnak enni. Ha vegyesen kap minden féle zöldséget akkor ott se mondod meg,hogy milyen túróból készült a süti 😄
SHADOWEYES7
Ha erõsebb akkor szeretem.
A birkát is imádom de gondolom a kecske nincs olyan faggyús!?<#rolleyes>

szomferi
"erõsebb" a kecske, sokan meg se bírják enni... tápos városiak <#hehe>

desigo
karfiol leves
sertéspörkölt,tészta,savanyú ubi
SHADOWEYES7
zöldségleves
sültkacsa, pároltkáposzta, burgonyapüre
körte

SHADOWEYES7
kecskehús olyan mint a birka, vagy gyengébb?

kecskehússal paprikás krumpli
franciasaláta
(eddig utáltam a franciasalátát de mióta a koleganõm megkóstoltatta az õ verzióját azóta oda vagyok érte 😄D
smith09
Karfiol leves
sült hús zöldséggel és sajttal
rizs
víz
fokhagymás sültcsirke, krumplipüré, paradicsom sali aztán benyomtam egy fagyit is utána😛

(csirkétõl furcsa mód fingadoztam egy csomót) xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tigeroo
pizza
tökfõzelék pörkölttel
tigeroo
én enyhén megvajazott és úgy felpirított zsömi alá nem adom, anélkül nincs hambi számomra
desigo
Lángosos bódéban készíttette egy néni 😊
A zsömi puffancs,friss salátalevél,lilahagyma,paradicsom,uborka.
A hús valami vékony jobbfajta fagyasztott.
ketchup,mustár olcsóbb,gagyi.

A zöldségek finomak voltak a többi semmi extra.
smith09
mcdonalds v házi ?
rastaman
tojásos nokedli
forrásvíz

desigo
egy hambi egy rigo jancsi meg egy capucchino