Mi volt ebédre?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
jó lesz ez az új banner tuti 😄
majd keresek én is pár képet és linkelem! (ha már 15 képet is lehet akkor lehetne akár azt is,hogy minden lakó a saját kedvenc kajáját belinkeli és azt fogja viszont látni a bannerbe?
egyébként mai menü:
tejberizs
#10647: Igazad van,de akkor is össze kellene szedni képeket,legalább 10-15 kellene szerintem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én is csak telefonnal kattintgatok.
Érdemesebb lenne jó minõségû képeket össze szedni.
All hail the double x!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
készítek/tünk pár ilyesmi képet, párosítva pl. leves + fõétel, fõétel + desszert stb. (egy képnek túl széles a banner) A szöveg színe harmonizálhatna a képen lévõ étel színeivel, vagy az uralkodó színnel (mint itt a piros), és egy php minden oldal frissítéskor véletlenszerûen cserélné a képeket a bannerben. (a php már megvan, használtam sok helyen itt sg-n)
persze ez csak 1 terv, lehet rajta kalapálni. Flash-t nem szívesen venném elõ ha nem baj 😄
All hail the double x!
leves,fõétel,süti plusz 1-2 egyéb étel. pl. saláta,hambi,zsíros kenyér hagymával (ez tradicionális is)
a topic hátterénél bal oldalt az a sárga valami az körte ugye? (és nem olivabogyó?)
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Banner ötletnek : valami tradicionális magyar kaják képei lehetnek
leves,fõétel,desszert egy képen
vagy egy megterített asztal egy ebédlõben

A bannert frissíteni kellene.
Ötletek, megoldások? 😊)
csalamádé

mi annak a salátának a neve és pontosan hogyan is készül amibe kell koktélparadicsom kettévágva, mozarrella sajt ?
pl. egyik rokonom (gyerek, felnõtt egyaránt) mondta,hogy nem szereti a kecskehúst. Készítettünk rizses húst (szépen felkockázva mint a sertést,fûszerezve...stb) és nem tudta,hogy milyen húsból készült. Elfogyasztotta az ételt akkor annyit mondtam neki " meeeeh-meeeh-meeeeh "
😄
ugyanez igaz a túrós süteményekre is. (bár a túrónál azaz még a tejnél lényeges,hogy milyen ételt adsz az állatnak enni. Ha vegyesen kap minden féle zöldséget akkor ott se mondod meg,hogy milyen túróból készült a süti 😄
A birkát is imádom de gondolom a kecske nincs olyan faggyús!?<#rolleyes>#rolleyes>
sültkacsa, pároltkáposzta, burgonyapüre
körte

franciasaláta
(eddig utáltam a franciasalátát de mióta a koleganõm megkóstoltatta az õ verzióját azóta oda vagyok érte 😄D
(csirkétõl furcsa mód fingadoztam egy csomót) xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A zsömi puffancs,friss salátalevél,lilahagyma,paradicsom,uborka.
A hús valami vékony jobbfajta fagyasztott.
ketchup,mustár olcsóbb,gagyi.
A zöldségek finomak voltak a többi semmi extra.