Mi volt ebédre?
Oldal 1 / 314Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
desigó
ez azért elég jó kaja lehet így !
Kaposváron voltam egy hasonló helyen. Geccó a neve. Az nagyon jó volt. 😊
ez azért elég jó kaja lehet így !
Kaposváron voltam egy hasonló helyen. Geccó a neve. Az nagyon jó volt. 😊
weboldalukról :
"Nem használunk ízfokozó és állományjavító adalékanyagokat, mikrót, és nem fagyasztunk le előre elkészített ételeket sem. Éttermeinkben minden étel frissen és természetes alapanyagokból készül. Fűszerezésünk is ezt az elvet követi: fogásaink ízgazdagsága és autentikus mexikói karaktere az általunk gondosan összeválogatott több mint 25 féle friss vagy őrölt fűszer speciális keverékének köszönhető."
"Nem használunk ízfokozó és állományjavító adalékanyagokat, mikrót, és nem fagyasztunk le előre elkészített ételeket sem. Éttermeinkben minden étel frissen és természetes alapanyagokból készül. Fűszerezésünk is ezt az elvet követi: fogásaink ízgazdagsága és autentikus mexikói karaktere az általunk gondosan összeválogatott több mint 25 féle friss vagy őrölt fűszer speciális keverékének köszönhető."
Én se szoktam célirányosan halat enni, de a polipot egy ismerős ajánlotta, azt ezért kóstoltam meg, nagyon finom volt.
oliva, zöldség, majonéz polip 😄

oliva, zöldség, majonéz polip 😄

Ott is inkább a reggel kifogott,este pedig megsütött,felszolgált a jó.
Bementünk a kikötőnél a halpiacra. Na ott aztán minden féle volt. Aki nem bírja a szagát az itt rosszul lenne az tuti.
Bementünk a kikötőnél a halpiacra. Na ott aztán minden féle volt. Aki nem bírja a szagát az itt rosszul lenne az tuti.
Én amúgy se vagyok egy nagy tengeri herkentyű evő, halból is a hekket eszem meg jó paprikásan, mást nem nagyon szóval én éhen halnék ha tengeri ételeken kellene élnem pedig azt mondják az az egészséges.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
finom omlós húsa volt a polipnak és ropogós a külseje. Izletes,zamatos
viszont a frissen reggel fogott hal nagyon szálkás,alig tudtam kicsi húst leszedegetni róla.
viszont a frissen reggel fogott hal nagyon szálkás,alig tudtam kicsi húst leszedegetni róla.
desigo írta (#15643):
Görögországi nyaralásból : saláták,halak,húsok,tzaziki,polip
Nincs az a pénz, hogy azt a polipot megegyem... A többi viszont jó.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha a strandon arra odafigyelnek :
- nem fagyasztott hamburgerhús van benne hanem valami jobb minőségű helyben vagy házilag készített
- nutellás palacsintának nevezett palacsintában nem a legolcsóbb mogyorókrém van hanem igazi nutella
- ha a gyrostálban a gyros hús nem a gyorsfagyasztott félig nyers és nagy kiszerelésben készített hús hanem olyan amit emberek készítenek
már akkor hatalmas plusz a büfésnek !
- nem fagyasztott hamburgerhús van benne hanem valami jobb minőségű helyben vagy házilag készített
- nutellás palacsintának nevezett palacsintában nem a legolcsóbb mogyorókrém van hanem igazi nutella
- ha a gyrostálban a gyros hús nem a gyorsfagyasztott félig nyers és nagy kiszerelésben készített hús hanem olyan amit emberek készítenek
már akkor hatalmas plusz a büfésnek !
smith09 írta (#15624):
Hogyan emlékszel, mennyit fizettél ?
Hát négyünknek fizettem a végén kártyával 14.850 Ftot majd később 1 db gofri+ 2 kávé volt 3.400 Ft
annyi volt amennyi de nagyon retró volt,lehetett volna kicsit jobb minőségű
Oldal 1 / 314Következő →