15486
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
olivabogyós bagett (nyam-nyam)
vaj
füstölt kolbász -
Húsleves
rántott hús
rizs -
Karaván grill sajt
kolozsvári szalonna
fanta narancs -
Frankfurti leves, Stahl féle zöldséges tál trikolor tésztával.
Desszertnek házi hamis túrós pite. -
Tegnap készítettem egy korrekt adag csirkemellfilét baconnel, juhtúróval, tejszínnel és kaporral. - római tálban.
-
pizza diavola.
finom, csípős. -
tárkonyos raguleves
paradicsomos húgombóc,főtt krumpli
lekváros nudli -
Ma bableves (enyhén csípősen, füstölt husikával) valamint stíriai metélt volt.
Desszernek meg egy kis Új-zélandi fehér csokicsoda..vagy micsoda..
-
Ma sütögettem egy kis saslikot meg tarjaszeleteket, ez maradt még:
Köretnek volt rizs, sültkrumpli meg burgonyapüré. Valamint savanyúság, sör, cider... -
Húsleves
Sült csirke
krumpli
tejszínes spenót -
brokkolikrémleves
szilvásgombóc -
pulled pork burger -
Került még rá mustáros sertéstarja, szezámmagos pulykamellcsíkok, mexikói sültcsirkeszárnyak.
Köretek: sonkás rizs, petrezselymes főtt burgonya.
-
nekem is ideje lenne már betenni a karajt a sütőbe, bár nem ebéd lesz belőle, az is biztos más... :D -
Minden tőlem telhetőt elkövetek. Sajna az ételek készítése nem 2 perc...
Talán elkészül du. 2 órára...
Nem bonyolítom túl, ma valami egyszerű alappal indítok. Mondjuk pecsenyekacsamájjal töltött csirkemell lesz kezdetnek...
-
guszta legyen ám... -
Látom étkezni is csak én szoktam mostanság errefelé.. 
No, egye fene: feldobom a mai ebédünket sülni-főni...
..ha elkészült dobok egy fotót is róla, hátha kedvet kaptok enni..
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem feltétlen egészségtelen. XP-m évekig nem frissítettem. Csak a böngészőt meg a CCleanert. Nem is volt vele gond míg a böngésző nem ítélte elavultnak az oprendszert.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mármint a géped nem okés, a win10 nem frissít minden bekapcsoláskor normál esetben.
A frissítés szükséges, kikapcsolni nem egészséges. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem mondod? Ráadásul az XP-ben ki is lehetett kapcsolni minden frissítést. W10 alatt nem lehet. Talán az sem segít sokat, hogy időközben be is telt a winyóm is. Kb. 1 GB szabad helyem maradt, amit a W10 is kevesel :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyárilag telepített Samsung képszerkesztő.
Win10 minden bekapcsoláskor frissít?! Az nem okés.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.02. 19:31:09 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mivel butítod vissza a telón? Winfos 10 folyamatosan frissít minden bekapcsoláskor. Elég gyenguska 2 magos hardverem van kevés memóriával, tudod: skót vagyok. Ilyesmikre nem áldozok. -
Érdekes. Én általában negyedére butítom (5 megapixelre) a fotóimat a telómmal és másodpercek alatt fenn van, nem lassítja a fórumot.
A win10 meg teljesen jó, semmi bajom vele. Állítólag te a technikai fejlődés híve vagy, nehogy már visszamenj tizenvalahány évet! Méghogy xp...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.08.02. 19:10:06 -
Természetesen a kép. Direkt butítom lépten-nyomon a fotókat, mert lassították régebben a fórumokat.
A HG-k kérték valaha. Aztán azóta kicsinyítek, viszont azt meg csak PC-ről tudok. De azt meg nem szívesen használom a ratyi folyton frissítő winfos 10 miatt. Mármint a PC-t. Marad hát a mobil, illetve vagy visszapakolom a régi XP-t, de ott meg egyszer nem engedett böngészőt frissíteni (az elavult oprendszer miatt)..
..22-es csapdája..
-
Teljesen jó így.
Ezt szívesebben betoltam volna mint a mekis szendókat :( -
Az adag vagy a kép? -
Kipróbáltam. Baromira lefagyott a telóm képfeltöltés után.. 
Amúgy..így nem túl nagy ez?
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.02. 13:33:10 -
Babgulyás
hagymásrostélyos
hasábburgonya -
Pár kattintás és már be is raktad a képet : https://picr.de/ -
diós bundás rántott csirke,rizs -
Parikás csirkeszárny pöri tésztával, savanyúsággal.
(Fotó van a telón, ha érdekelne netán bárkit...ha mégsem, akkor marad ott..) :D -
brassói
gyümölcsrizs -
spaghetti bolognese -
Brokkoli krémleves
pörkölt
tarhonya -
Már csak haverok vagyunk?
Legközelebb már csak ismerősök...végül majd simán le is tagadod, hogy valaha is ismertél..
Amúgy értékelem, hogy aggódsz az egészségem miatt..
Dettó.
-
Én is eszek néha hambit. De a haveromat szerettem volna figyelmeztetni, hogy ne essen túlzásba.
-
Néha jól esik egy ilyen óriás.
Amúgy meg tele van zöldségekkel... -
Próbáld akkor a hangot. -
Kösz a jó tanácsot, de fénnyel én nem lakom jól.
-
Máskor egyél valami egészségesebbet!