15488
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hajnalcat #4546 :O Érdekes panírozási mód.
Ebédre kakaós csigát ettem vacsorára meg főtt virslit mustárral. -
gulyásleves, krumlis tészta (vacsora)
amúgy új klipp......... -
Hajnalcat #4544 Tejfölös lecsó, de majdnem kihánytam, olyan sokat ettem belőle.
-
Wittgen #4543 cukorborsó leves, milánói sertésborda (milánói makaróni rántotthússal a tetején) 
-
Illatos-omlós csirkefalatok rizzsel, nyami
-
ma:
Erős-savanyú leves
szecsuáni csirke tésztával
tavaszi tekercs -
Hajnalcat #4540 Ebédre töltött paprika volt és húsleves. (Nah ez pl. tipikus magyar kaja.)
Jah és csináltam egy magyar szendvicset is, de ez tényleg magyar volt, rendes fehér kenyérből, vajjal megkenve, és csípős szalámit tettem rá. -
Hajnalcat #4539 Az a baj, hogy az emberek megnézik pl. ezt a magyar szendvicses dolgot és egyből be is veszik, hogy tényleg ilyen kenyeret lehet kapni Magyarországon és hogy minden nap ilyen szendvicseket csinálnak a magyar emberek. Pedig nem így van. És ezzel Nigella félrevezeti az embereket, nem szabadna olyan dolgokat állítania, ami nem igaz és ezt ráadásul nagyon sok ember előtt teszi, hisz sokan nézik epedve a műsorát. Az elején kijelenti, hogy: "Bár én még nem jártam Magyarországon" ----oké, Nigella, köszönjük a részvételt, erről ennyit, ha majd jársz itt, és elmész egy magyar boltba, azután beszélj. Nah, kb. ezt mondanám neki.
Floydot viszont szeressük! Legjobb!
-
qper #4538 hja, mondjuk Nigella műsora szvsz nem a magyar piacra készült elsősorban hanem a szigetországira, ahol ezek a hozzávalók baj nélkül beszerezhetők a boltokból :)
Floyd-ot is szeretjük, gyanítom mégse mindennap készül a háztartásokban pl. rénszarvashús :D -
trutyi :) -
Hajnalcat #4536 Sajtos trutyi.
Még egész tűrhetőnek tűnik.
-
Hajnalcat #4535 Nájdzsella! :DD Nah, ezt a nőt úgy ahogy van, utálom, de mivel nem csak én járok ide, ezért lehet, másnak meg tetszik. Olyan trutyis, hízlalós kajákat készít és mindig összedobja. A végén egy ehetetlennek kinéző ételt tálal elénk, amit az emberek utána egy erőltetett mosollyal próbálnak legyűrni. Persze, megértem, hogy neked tetszik, ekkora bögyös maca. 
Gondolom kéne.
Jó, hogy egy olyan magyaros szendvicset készít, aminek köze sincs a magyar kajákhoz. A boltban sehol se lehet kapni ilyen kenyeret, max nyugaton. A krém még elmegy, de az a feketecseresznyedzsem, nah persze, tipikus magyar lekvár. Nevetnem kell...max a sárgabaracklekvár, igen, az a tipikus, mindenhol azt adják tölteléknek. Vagy a fánkhoz....
Persze maradhat, csak leírtam a véleményem róla.(Muszály volt.) Ne sértődj meg emiatt kérlek. -
őőőő, sry én tettem be de már látom nemvolt jó választás, ez hogy tetszik??? -
Hajnalcat #4533 Kinek az ötlete volt ez a videó? :DDD Nagyon nem illik ide. -
Hajnalcat #4532 Én meg tepsis prószát ettem sok-sok tejföllel. (Hát be kellene szerezned egy háziasszonyt magadnak. ;)) -
amúgy: sajtos-fokhagymás pogácsa tripla tejföllel
...elment...de már unom, jó lenne házikoszt is :( olyan rég ettem valami finomat :( ..folyton: hamburger, pizza, gyros, melegszendvics :( -
ez banner, ez most komoly?..nagyon durva :p valahogy nem érzem a kapcsolatot, az ürge megevése és a napi ebéd között :p -
gyümölcsleves, rizseshús
(((vacsora)) -
Hajnalcat #4528 gombás csirkemáj + rizs -
dieselG #4527 Falafel nyamm -
zöldséges tonhalsaláta -
qper #4525 húsleves és almás-padlizsános csirke, köretként pedig krumpipüré illetve olivaolajon párolt répa+zeller reszelék (vagy mi) -
rizseshús céklával
nem nagyon ízlett:( -
Hajnalcat #4523 szilvásgombóc -
dupla whooper menü... -
Fácán leves
ránott borda petrezsejmes burgonya -
ma rizseshús volt savanyú ubival -
icurkapicurka #4519 fúj,számra sem veszem,nem is ettem meg:-( -
ma egy Donpepés pizzaszeletet ettem. -
baxxterboy #4517 neee nincsen csokim!!!!! :( -
mdo #4516 Rántott camembert burgonyapürével.
Ízlett. -
töltött káposzta volt
-
Hajnalcat #4514 most pizza -
qper #4513 chilis bab, utána pedig még leküldtem pár lekváros gombócot -
Bundás kenyér. -
Hajnalcat #4511 1 darab zsemlét ettem kockasajttal. Úgy volt, hogy brassói aprópecsenye lesz kagylótésztával (szeretem), de a nyanyák megváltoztatták az étlapot és csak rakott krumpli volt, azt meg nagyon nem szeretem, mert nagyon zsíros. -
Hajnalcat #4510 Jah, az undorító. -
Chilis babot fogok enni a haza értem. -
de minek bele köröm? -
nagyn fini...:D nem szereted?