15488
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
-
Brassói aprópecsenye, uborkasaláta, szelet kenyér
nyami nyami -
Hajnalcat #4785 Megvan a megoldás! Cukrosan kell enni a sajtos makarónit, akkor nagyon finom. Ma ebédre megettem a tegnapi maradékot és becukroztam és jó volt. -
Hajnalcat #4784 zöldborsóleves meg valami büdös szagú hús sül épp. -
most ettem este: kenyér, császárszalonna, erőspaprika éééés hozzá SÖR! :)
ez fejedelmi kaja vót -
Fogalmam sincs, egy sima sajtos tészta hogyan lehet jó, vagy milyen fűszerrel lehet földobni egyszerűen. Talán egy kis oregano. Azt sem értem, mit esznek a sajtos pizzán. -
hmmm, de finom ez a bor!! :D -
Hajnalcat #4780 Az benne a poén, hogy rengeteg sajtot szoktam a milánóira meg bolognaira is rakni (azért gondoltam, hogy ízleni fog), de az ízek teljesen mások úgy, mint így. -
Hajnalcat #4779 Ja, azt kifelejtettem, hogy végül úgy ettem meg nagynehezzen, mint a Finnyások Farmjában Rick. :D Ő kenyérrel én meg zsemlyével. Így már tűrhetőbb volt lenyelnem.
(Szokta valaki nézni ezt a sorozatot?) -
lol, a milánóira, bolognaira ugyanúgy rakok sajtot. :D
Azért nagyjából el lehet képzelni milyen az íze egy natúr sajtos tésztának. pfőőőő :D -
Hajnalcat #4777 Szóval maradnék a sima jól bevált milánói, bolognai makaróninál.... -
Hajnalcat #4776 Most sajtos makarónit csináltam. Konkrétan ezt:sajtos makaróni
Imádom a sajtot meg imádom a makarónit, meg imádom, ha a sajt elolvad valamin. Gondoltam, akkor ezt is szeretni fogom....hát nem így lett. Nagyon NEM ízlett
...pedig azt hittem...
Mondjuk nem volt nálunk itthon currypor, azt nem tettem bele....
-
Hajnalcat #4775 :D -
a középső világosabb húsnak a felső fele olyan, mint ha egy kéz nyulna. :D -
töltött kápi + hurka + kenyér + somlói galus + banán + szalmonella xDD -
guszta lett 
én töltött káposztát ebédeltem a vacsora meg hagymaleves lesz carbonara spagettivel -
Hajnalcat #4771 Ezt fogom megcsinálni délután
-
Hajnalcat #4770 Állítólag az a pirosos hús az a csülök. -
Hajnalcat #4769 Itt a kocsonya. Most ettem meg ennek a tányérnak a felét, ugyanis én nem bírok sokat enni egyszerre. Finom volt, végre ehettem ezer év után. Na jó, csak tavaly ilyenkor ettem utoljára. :D
Szóval azt a piros húsos részt ettem meg, azt nagyon szeretem, olyan finom. Meg a fakóbbik húsból egy keveset. Jah meg természetesen a levét. Az a kedvencem.
-
ja , uppsz :)) -
Budakalász annyira nem vidék :) -
vidéki hagyomány!! ??? -
Nem fogadtam el csak egy gyenge kávét.
Pont náluk volt pár éve,hogy épp kajáltak amikor ott voltam és nekem is rendesen megtálaltak és nem engedtek el amíg nem ettem velük :) -
:DDDDddd
miket adtak volna , hamár itt vagyunk :DD -
Én meg dolgoztam egy családi házban és áll mellettem a tulaj nekem meg hangosan korog a gyomrom
Egyből kínáltak mindennel...
kellemetlen volt :)
-
ne is mond a nejem csirke pörit kajált nokedli-val-vel én meg csak nyeldekeltem :)) -
Én tegnap meg ma alig ettem de folyton megéhezem
-
nagyon nehéz ez a fogyi kúra :SS -
guszta csak egy kis csirkemell hiányzik róla :) -
képt -
Hajnalcat #4757 most lett kész a kocsonya nálunk.... -
hűűűűűűűűű ezzel finya lenne
-
ilyesmi -
-
Ma volt húsleves grízgombóccal
sült tarja petrezselymes burgonyával savanyú ubival
mákos bejgli meg rengeteg mézeskalács -
guszta nagyon! -

-
Hajnalcat #4749 Készen lett a narancsos mézes süti, amit én csináltam. Nagyon finom.
Mutatok képeket róla:
Itt meg mikor még csináltam őket:
-
ja ja :) -
Azt gondoltam,hogy így lesz :)
Nah majd folytatod 1-jétől...