15488
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hajnalcat #4827 Végre ehettem ezer év után héjában sült krumplit vajjal és szalonnával. De finom volt, nyami! ^^ -
nah ilyet se ettem még -
Hajnalcat #4825 prosztó, vagy nem prosztó, finom. :P -
após zalai! :D -
hát ez nagyon prosztó. :D -
Hajnalcat #4822 tojás, hagyma, vegeta?
Furcsa....így még nem csináltuk soha....
-
Hajnalcat #4821 Zalai kaja...Az olyan, hogy kell bele 2 tejföl 1 kefir, liszt, só, lereszelt krumpli és ezt az egészet összekeverem olyan állaga lesz, mint a palacsintatésztának és palacsintasütőben kisütöm palacsintaformájúra és tejföllel kell enni, de nem összehajtva, mint a palacsintát :D , hanem kiterítve és rá kell kenni a tejfölt és elvágdosni villával. Úgy illik.... -
-
Krumpliprósza recept
Kategória:
Vegetáriánus ételek
Hozzávalók:
1 kg krumpli lereszelve (sajtreszelő)
1 kefir
15 dkg liszt
só, vegeta
1 közepes hagyma, 2 gerezd fokhagyma
2 db tojás
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A nyers krumplit lereszeljük, majd hozzákeverjük a kefirt, lisztet, tojást, sózzuk, belereszeljük a hagymákat.
Palacsintasütőbe kevés olajba egy merőkanállal teszünk, elterítjük, pirosra sütjük.
Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.
Tanácsok:
Lehet tepsibe is sütni, de úgy nem tud annyira megpirulni.
A nyers krumpli lereszelését bizzuk egy erős férfikézre. A krumpli hamar megbarnul, ezért én gyorsan ráburítom a kefirt félúton.
Elkészítési idő: 30 perc -
krumpliprosztata? Az meg milyen? -
Hajnalcat #4817 [krumpliprószát fog enni vacsorára soooook tejföllel ^^] -
Minőségi főtt virsli, vagy minőségi hambi? :D -
ma csak egy hotdog volt :( -
Hajnalcat #4814 Shad, ajánlom figyelmedbe ennek a cuncimókusnak a műsorát. Majd nézd meg egyszer-kétszer. Bögyös egy bige. 
Egészségünkre! -
Grillezett lazacot.
[Szereti a minőségi dolgokat. Csak azokat szereti.] -
Én nem diétázom, mégis ilyeneket eszem. :D -
zöldség leves
krumplis tészta( jól megborsozva)
[ISMÉT DIÉTÁZIK] -
ma lencsefőzelék volt fokhagymás sült hússal
-
ma virsli lesz. ami a csövön kifér XD -
Shadow is mindjárt rosszul lesz. :D -
-
Nem csodálom.
Nekem teljesen felfordul a gyomrom már a gondolatától is, hogy a klasszikus édest keverni a klasszikus sóssal. Soha nem tudnék így ennyi valamit. :P -
Pár éve karácsony tájékán,hogy húzzam a barátnőm agyát felváltva ettem a hideg pörköltet és a szaloncukrot.
rosszul lett egyből
-
Unokatesóm felváltva eszi a pizzát és a somlóit. Egy falat pizza egy falat somlói. Iszonyat undorító. Kifordul a belem, mikor így eszi. -
ike
-
na majd holnaptól ... -

-
de gondolom te nem ettél belőle -
Fúúú ne is izgass :DDDDD
tegnap egyébként sült oldalas volt meg tarja ,fűszeres burgonyával -
a nokedli pörköltel jó :) -
:DDDDD
szerintem nem is fogsz. -
olyat se ettem még... -
-
Hajnalcat #4794 Az biztos finom lehet! Majd egyszer megpróbálom.
-
nokedli csokis mártással,.. -
-
fonott kalács pörköltel?? :) -
Hajnalcat #4790 De nekem ízlett, nah. :P
Amúgymeg a túrós tésztát is cukrosan szeretem. Hasonlított hozzá....csak nem túró volt, hanem sajt rajta. -
na jó, én is szeretem az édes dolgokat, de az előbbi olyan volt, mintha mákosan ennéd a lecsót -
Hajnalcat #4788
Megsúgom neked, hogy nagyon sokmindent cukrosan eszek, amit mások nem. [nagyon nagyon édes szájú] Szerencsére nem látszik meg rajtam....na jó a fenekemen egy picit.... :P