15488
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
Hungarian Foods (Magyar Ételek)
-
"De a szaloncukor az viszont finom. :))"
-De csak ha jó cukros! Ha nem, akkor azt is meg kell hinteni porcukorral. -
Hajnalcat #4865 Szalonnát cukrozni? Na már! Azért ennyire nem durva a dolog nálam. :D
De a szaloncukor az viszont finom. :))
[nem szereti a tepertőt] -
ma elmaradt az ebéd :( -
Miért nem raksz rá tepertőt? Ha annyira édesszájú vagy, akkor a szalonnát is megcukrozhatod. :))
Mai ebéd: virsli, szendvics.. ennyi :( -
Hajnalcat #4862 Ma burgonyafőzeléket eszem sült virslivel. És valami süteményt UTÁNA! -
Hajnalcat #4861 Na hát én meg a túrós tésztát túróval eszem, mint ahogy azt szokás enni (nevében is benne van, hogy túrós :D) és mivel a túrós dolgokat (lásd túrós gombóc) megcukrozom, így ezt is, teperőt sosem raknék rá, csak tejfölt. És a túrós tészta az majdnem ugyanolyan, mint a sajtos makaróni. -
np :) -
Sajttal tejfőllel tepertővel, túró nélkül. -
Bocs, még fórumképtelen vagyok ilyen korán :(, de azért köszi szépen.
Az üzenetet jóval azelőtt postoltam, mielőtt priviztél volna, azt hittem, akkor már láttad. Bocs ezért is. -
nem kell megköszönni :( -
Szójafasírt párolt zöldborsó, rízzsel paprikás, lilahagymás körettel zsemlével és teával mert elég hűvös van most. -
érted, jön a bann..
-
Hajnalcat #4854 Mit rosszalkodott? -
Te kerested a bajt. -
Tavaszi húsleves,szilva lekváros gombóc -
Hajnalcat #4851 Ma ízes derejét ettem. -
Hajnalcat #4850 Utálom a halászlevet, mert abba beleteszik a sok büdös halat szálkásan és pfúj! -
Hajnalcat #4849 Van egy jó hírem. A cápaharcsában egy darab szálka se volt, mivel ki volt filézve. Ezért ettem meg, egyébként hozzá se nyúltam volna. Én is rühellem a szálkákat, azért nem is szoktam halat enni. Ez nagyon kivételes eset, szóval aki utálja a szálkákat, annak ajánlani tudom ezt a halat. Jah és nincs az a nagyon büdös halszaga, mint más halfajtának. Ez is jó benne.
-
tegnapi spagetti 3 büntiponttal. -
ma húsleves volt -
ma semmi és holnap ugyanez lesz.... -
Nagyon finom pisztrángot ettem Siófokon másfél éve.
Azóta se ettem... -
Nálunk ezek nélkül nincs halászlé, a föld alól is kerítek mindíg :) -
Tudom mi a haltej, azt is nagyon szeretem. Az ikrát kicsit jobban, mert tök gusztusos az állaga. -
ikra meg a "haltej" tudod a fehér mája neki úgy mondják, hát az valami nagyon király benne :) -
Utálom a szálkát, de nagyon szeretem a halászlevet, kivéve a halat benne, az ikráér meg megőrülök, annyira szeretem. :D
A rántott hal egy iszonyat nagy köcsögség, mert a hal amúgy sem mutatja, hogy milyen gyilkos szerszámokat rejt a húsa, hát még ha be is van panérozva, akkor mennyire zsákbamacska! Sunyi gyilkológép!
A füstölt pisztrángot ennek ellenére nagyon szeretem. -
Én sem birom a szálkát :SS -
A cápharcsa nagyon szálkás egy hal:( -
Én max a halászlét eszem meg
szálka sux:( -
Tényleg nem rossz hal, ma ezt ettem(ebédre) :) Karácsonykor is ez volt a menü, a fontos, hogy jó legyen elkészítve, és "friss" legyen. -
Utálom a rántott halat. Ma volt milánói makaróni. -
Hajnalcat #4835 kirántva ettem kenyérrel a halfiléket, de hatalmas szeletek voltak. -
hogyan volt elkészítve? -
Hajnalcat #4833 -
Hajnalcat #4832 Ilyen halfilét ettem. Annyira finom, hogy nagyon! Ajánlom mindenkinek. 

Pangasius a neve.
A pangasius - cápaharcsa - a délkelet-ázsiai tengerek (és országok) kedvelt finom húsú hala, a nyugat-európai konyhákon egyre népszerűbb, és elérhető nálunk is.
-
Hajnalcat #4831 Te hogy eszed a túrós tésztát? -
Hajnalcat #4830 :DD Nem. Ez nem az az étel. -
csokiöntet is volt hozzá? -
bolognai spagetti
vizsga után jól jött :)