15482
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
még mindig maradt virsli szilveszterről, viszont holnapra mér venni kéne valamit. -
20
Mai ebéd: Maradék + virsli. De virsli csak azért, mert kivégeztem a töltött káposztát. :D:D:D VÉGRE -
karfiolleves, sült tarja zöldséges rizzsel -
Jó, biztos finom lehetett;) -
milánói makaróni sok sajttal! -
kb. így készítettem : ( bocs ha picit hosszú )
öntethez (tzatziki) 1-1 pohár joghurtot és tejfölt elkeverek, adok hozzá apróra vágott kaprot, 2-3 gerezd zúzott fokhagymát és kis lyukú reszelőn 10 dkg uborkát reszelek még bele. Mivel mi csípősen szeretjük a gyrost, az egyszerűség kedvéért nem csinálok külön csípős szószt, hanem egy teáskanálnyi Erős Pistát is keverek a joghurtba.
A húst kivételesen gyári fűszerkeverékkel ízesítem. A Kotányi gyros keveréke nekem nagyon bevált, azzal szoktam megszórni a vékonyan felcsíkozott csirkemellet, egy kicsit állni hagyom, hadd szívja magába az ízeket, aztán olajon hirtelen megpirítom, majd a karikára szelt hagymát is rádobom, és addig sütögetem, amíg a hagyma üveges lesz.
Valami ilyesmi -
Na, gyros? :) Kép vagy valami ? :D Mesélj ! :D nállunk most volt finom lencse leves virslivel, és sült csirkecomb rizzsel meg koviubival =) -
Pacal , főtt krumpli. Tegnap meg gyros volt - házi ! :) -
XD most öszintén, mennyit készült egyáltalán? :D -
Még van 3 darab lefagyasztva. Ma kiolvasztom, és elpusztítom. -
:D -
sKeezo #7013 nekem sikerült ráborítani francia salátát a zserbóra, és muszáj voltam úgy megenni, mert mindkettőből már csak annyi volt :D -
nehéz összeegyeztetni a spenóttal:O
de teszek egy próbát
legközelebb fényképezd már be lécci a kisült pizzát! -
de ugye elfogyott már végre :) -
Franciasaláta, virsli és....
...maradék. :D:D:D Töltött káposzta -
lencseleves, virslivel :D -
Lencse virslivel, és főt tojással -
lencsefőzelék volt nálunk is ,rántotthús/pörkölt kombinációban -
lencsefőzelék,sült hús -
az igen :)
anyám is egy raklappal készített de minek... -
Már egy hete csütörtökön is untam. D: -
Nem unod még?
-
Ami tegnap. Maradék. ...töltött káposzta -

:D -
TÉK -
egyébiránt malacsült párolt káposztával, sültkrumplival -
nem szeressem a kocsonyát :/ -
Hajnalcat #6997 Ebédre apu csinálta kocsonya , vacsorára meg bio spenótos pizza
.
Már alig várom.
[már alig várja] -
virsli virslivel. többféle. -
Eddig: csilis bab
...aztán várható még, úgy elosztva az egész napra: francia saláta, meg valami hús, talán karaj, aztán virsli - mustárral, kenyérrel stb., töltött káposzta meg ilyenek...
...a csilis eddigvolt!
-
pirítós,padlizsánkrém,paradicsom,uborka
forró tea :) -
Pandúrgulyás
CordonBlue , hasáb burgonya, rizs és krumpli saláta -
Ez hihetetlen. Még mindig van töltött káposzta. Lassan már Taft reklámban érzem magam. -
Az, ami tegnap. Maradék. :D -
babgulyás
krumplis pogácsa -
csípős parasztkolbász,főtt krumpli,torma,paradicsom,uborka
cseresznyés-rumos tea -
Bundás kenyér
-
Balatonfüreden én is gyakran megfordultam mikor Csopakra jártam suliba. Ajánlom... -
Balatonfüreden voltam a nyáron,elég sok vendéglátóhelyen megfordultam a 7 nap alatt :) -
Északi
Én is így érzem sajnos és az egyik oka a pozitív versenytársak kialakulásának hiánya, végűl is mindenki az idegenforgalomért és a vendégért van.
, vacsorára meg bio spenótos pizza