15480
Reggelire,tízóraira,uzsonnára,vacsorára vagy csak úgy általában mit ettél?Képeket is rakjatok! link : https://picr.de/
-
zöldségleves
töltött padlizsán,krumplipüré
kókuszos tekercs
-
Timikecuncika #10385 sertésből magyaros pácos sült hús, kentucky felső csirkecombok, vele sült apró burgonyával és tzatziki ^^ -
3 féle menüből is válogathattam ma
paszulyleves
karalábéveles
felesborsó leves
sült csirke, szósz, krupli
rizs bakonyi öntetes hús
kuglof, almáspite
dinnye
kb 3x ebédeltem és 2x vacsiztam ma -
Grill kolbász
sültkrumpli
tea -
passat35i #10382 Egy üde fuvallat, és minden gondja elszáll.
WUNDER-BAUM® a jó közérzet megtestesítője!
ajánlom -
Dean Winchester #10381 höhö eszembe jutott a spenót bundáskenyérrel verzió így most ezt ki is próbáljuk :D -
gombaleves
rakott karfiol -
Akkor ezt megbeszéltük:P -
Dean Winchester #10378 ennél rosszabb menü nincs is a világon :DDDDD
sikerült összedobnod az általam legjobban gyűlölt előétel-főétel kombót :D -
Nem rajongok a sóska,spenót párosért,de ez jól néz ki 
Nálunk borsóleves:
és gombapöri volt:
-
Dean Winchester #10376
-
paszulyleves
rántott patisszon (saját kertemből)
-
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059845042&no=60444 -
Szilvásgombóc
Zöldtea mézzel -
Dean Winchester #10372 utálom az ilyen " nyers " zöldségeket, de ez baromi finomnak tűnik -
LOL -
tegnap volt ez a menü... -
Nagyon jól néz ki,de nincs ehhez még korán?:D -
csirkemell paradicsomkarikákkal,sajttal
mellé sok zöldség
-
istenien néz ki, falnám! -
Bud Spencer ihlette hagymás bab sajátosan: szalonnás, frankfurti virslis alappal, kakukkfűvel fűszerezve -
hú, az se rossz... itt lassan izzik a faszén, sül a csirke, csirkemell, pulykamell, grillkolbász, hagyma, krumpli, baconbe tekert virsli, meg mellé jóóóóóó sok hagymás-bazsalikomos paradicsomsaláta -
Szerintem mindjárt legyúrok egy 8 tojásból készült rántottát rengeteg baconnel és hagymával, no meg friss házi kenyérrel -
Dean Winchester #10363 nem tudom miért nem teszi be a képet. link ha esetleg most se jó :D
-
Dean Winchester #10362 Életem első fahéjas kávéja
-
Dean Winchester #10361 javítom!!! *** 300 ft...
2 adagot hoztunk el mely 1160 ft volt és ez 4 tölteléket tartalmazott :D -
Dean Winchester #10360 Bocs, már darabolás után gondoltam rá, hogy készítek egy fotót :D Tudom nem valami szép, sőt le is szidtak, hogy lehet ilyen képet készíteni :D
A tálban levő töltelék kb. 400 ft-ba került, 37 dkg súllyal rendelkezett!
A helyi kocsmában készült bográcsos töltött káposzta ismételten brutál finomra sikerült :D
-
Sima rántott husi egy kis mozzarellával megspékelve:)
No meg egy pár még tartalékba :P
-
hát a szóján nevelt ipari tyúknak köze nincs a házi kotlóshoz... ennek örömére este pulykamell és csirke kerül a grillrácsra :D -
Timikecuncika #10357 Én úgy gondolom finomabb az otthoni tyúkból, mint a boltiból és ha van lehetőségem rá, akkor teszek érte, hogy minél finomabb legyen. :) Kell néha a laktató kaja is^^ Amúgy jelentem, ISTENI lett a leves is. :) -
kiélted kicsit állatias (vagy inkább vademberes) ösztöneidet? :) Amúgy látom, nem csak én étkeztem laktatóan
-
Timikecuncika #10355 húsleves, az általam levágott, megpucolt, kibelezett csirkéből :)
Rakott kelkáposzta
Túrógombóc tejföllel
guten Appetit
-
egy finom hambi -
Túl vagyok a csatán! Végül győztesen kerültem ki belőle.
Harcsapaprikás nagy nagy adag hagymás sztrapacskával, de előtte egy pici bab leves kolbásszal és csipetkével (csak a levessel jól laktam elsőre, úgy tele volt anyaggal)
Imádom ezt az étkezdét.. el kellett hoznom a maradékot, így csak 3 részletben sikerült elpusztítanom! :) Alapból nem vagyok pici ember, de most érzem, hogy az univerzum kezd összeroskadni, és én vagyok a kritikus tömeg, ami kiváltotta a katasztrófát. -
IXEMGabeo #10352 mai menü, csülkös bableves kiadós zöldséggel:) -
töltött paprika
friss kenyér -
Kódia #10350 Sárgabarack leves habgaluskával
Török pide
Madártej -
IXEMGabeo #10349 úristen, nagy porció lehetett ebből :OO
megyek uzsonnára benyomok egy kis görögdinnyét -
lol
még maradt hétvégére is xD -
Szerintem megette a billentyűzetet,azért nem válaszol:P