Mi volt ebédre?
Oldal 1 / 313Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a strandon arra odafigyelnek :
- nem fagyasztott hamburgerhús van benne hanem valami jobb minőségű helyben vagy házilag készített
- nutellás palacsintának nevezett palacsintában nem a legolcsóbb mogyorókrém van hanem igazi nutella
- ha a gyrostálban a gyros hús nem a gyorsfagyasztott félig nyers és nagy kiszerelésben készített hús hanem olyan amit emberek készítenek
már akkor hatalmas plusz a büfésnek !
- nem fagyasztott hamburgerhús van benne hanem valami jobb minőségű helyben vagy házilag készített
- nutellás palacsintának nevezett palacsintában nem a legolcsóbb mogyorókrém van hanem igazi nutella
- ha a gyrostálban a gyros hús nem a gyorsfagyasztott félig nyers és nagy kiszerelésben készített hús hanem olyan amit emberek készítenek
már akkor hatalmas plusz a büfésnek !
smith09 írta (#15624):
Hogyan emlékszel, mennyit fizettél ?
Hát négyünknek fizettem a végén kártyával 14.850 Ftot majd később 1 db gofri+ 2 kávé volt 3.400 Ft
annyi volt amennyi de nagyon retró volt,lehetett volna kicsit jobb minőségű
Bolognai tagliatelle
Whopper téma.
Régen big mac szendvics volt a kedvencem , 2000 évek elején annyira rossz irányba ment el az egész cég, élen a big maccel, hogy elpároltam és azóta nekem a whopper a kedvenc. NYílván az is lehetne jobb , főleg ízletesebb, de inkább az az mint a big mac.
Whopper téma.
Régen big mac szendvics volt a kedvencem , 2000 évek elején annyira rossz irányba ment el az egész cég, élen a big maccel, hogy elpároltam és azóta nekem a whopper a kedvenc. NYílván az is lehetne jobb , főleg ízletesebb, de inkább az az mint a big mac.
Csirke
rizs
Saláta ( rukkola, parmezán, olivabogyo, jégsaláta, paradicsom , uborka)
Ma is ez lesz.
rizs
Saláta ( rukkola, parmezán, olivabogyo, jégsaláta, paradicsom , uborka)
Ma is ez lesz.
Rántott cacambert magva bundában , krokett
meg áfonya szósz
finom volt, de az árát nem érte meg.

meg áfonya szósz
finom volt, de az árát nem érte meg.

Oldal 1 / 313Következő →