Commandos 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
XP-m van simán megy, nem kell semmit átállítani,de egyes verziók nem mennek-az a bizonyos fekete képernyõ-, olyat verziót töltsél le ami kompatibilis xp-vel, ezt általában jelzik a kommentekben érdemes elolvasni õket.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
A videokártyámmal lehet a gond (GeForce 9500 Gt)?
Van esetleg vmi xp patch a játékhoz, vagy más ami segíthet?
A kompatibilitás 95-re, stb.-re sajna nem segít.
Ha vki tud segíteni, akkor legyen szíve és ne habozzon <#wink>#wink>
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
[email protected]
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
légyszi segítsetek!
Nekem az a problémám hogy túl gyors a játék! Légyszi valamelyikõtök tegye itt közzé hogy pontosan honnan lehetne letölteni valami lassítót mert így élvezhetetlen a játék.
üdv
Csak a Kispest! Forza Juve! Éljenek a csajok!

Mail to: [email protected]

amúgy old (abandon) game oldalakon találsz ilyeneket, ha ez nem jönne be 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
20 pálya? akkor ez még csak nehezedni fog.
Egyébként meg hány küldetésbõl áll ez mert már a 17.-em vagyok, és 44 november van, fél év múlva vége a háborúnak.
Így sikerült! A térképen nem volt rajta egyértelmûen a nyíl. Én a temetõn át próbáltam elmenni.
Kinyírtam a hülye generálist robbantottam de nem akarnak továbbmenni.