5
Outlive - a játék
 • Akylleus
  #5
  <object width="448" height="366"><param name="movie" value="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qRGTOjR7bjg4Tkbv" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed width="448" height="366" src="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qRGTOjR7bjg4Tkbv" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" /></object><br /><a href="http://videa.hu/videok/jarmuvek/ken-block-es-rob-dyrdek-qRGTOjR7bjg4Tkbv" title="Ken Block és Rob Dyrdek">szólj hozzá: Ken Block és Rob Dyrdek</a>

 • Kvarc
  #4
  Remélem valaki olvasni fogja...

  Csak egyszer kétszer fagyott ki, végigtoltam párszor régebben is. Már csak a Cooperative kampány utolsó pályát kellene befejezni. Kellene, de nem megy. Egy időpontnál egyszerűen lefagy, mindíg ugyanott. :( Nagyon bosszantó.
 • skorpio7
  #3
  Nem is kell !
  Nekem kicsomagolás után a rip tökéletesen fut.
  Sajnos a zenét viszont nem töltöttem le és már nem is tudom , hogy honnan lehetne leszedni. :((
 • skorpio7
  #1
  Sziasztok !
  Nos vagyunk egy páran , akik a Starcraft mellett is leteszik a voksukat , ha az RTS-iák jelenlegi legjobb játékáról van szó.Most pedig megjelent az eddigi legjobb "klón" is , ami legalább annyi élvezetes pillanatot nyújthat , mint az alapmű.
  A következő címen lelhető fel ebben a pillanatban:
  www.soulnchain.com
  Itt a saját freedrive-ra való átmásolással , majd letöltéssel juthatunk a programhoz.
  Ha esetleg valaki nem tudna valamit , jelezze itt vagy írjon nekem.
  Jó játékot !