5
Outlive - a játék
  • Akylleus
    #5
    <object width="448" height="366"><param name="movie" value="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qRGTOjR7bjg4Tkbv" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><embed width="448" height="366" src="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=qRGTOjR7bjg4Tkbv" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" /></object><br /><a href="http://videa.hu/videok/jarmuvek/ken-block-es-rob-dyrdek-qRGTOjR7bjg4Tkbv" title="Ken Block és Rob Dyrdek">szólj hozzá: Ken Block és Rob Dyrdek</a>

  • Kvarc
    #4
    Remélem valaki olvasni fogja...

    Csak egyszer kétszer fagyott ki, végigtoltam párszor régebben is. Már csak a Cooperative kampány utolsó pályát kellene befejezni. Kellene, de nem megy. Egy időpontnál egyszerűen lefagy, mindíg ugyanott. :( Nagyon bosszantó.
  • skorpio7
    #3
    Nem is kell !
    Nekem kicsomagolás után a rip tökéletesen fut.
    Sajnos a zenét viszont nem töltöttem le és már nem is tudom , hogy honnan lehetne leszedni. :((
  • skorpio7
    #1
    Sziasztok !
    Nos vagyunk egy páran , akik a Starcraft mellett is leteszik a voksukat , ha az RTS-iák jelenlegi legjobb játékáról van szó.Most pedig megjelent az eddigi legjobb "klón" is , ami legalább annyi élvezetes pillanatot nyújthat , mint az alapmű.
    A következő címen lelhető fel ebben a pillanatban:
    www.soulnchain.com
    Itt a saját freedrive-ra való átmásolással , majd letöltéssel juthatunk a programhoz.
    Ha esetleg valaki nem tudna valamit , jelezze itt vagy írjon nekem.
    Jó játékot !