28
-
#28 Most akarok venni egy ilyet... Bár nem sok esély van rá, de azért megkérdezem:
Nincs valaki aki kipróbálta starcraft2 bétával, hogy a scroll funkció abban működik e?
Olyan 1% esélyem lehet, hogy van valaki aki ilyet használ és pont sc2 bétával de hátha -
#27 nem tud valaki egy rohadthasznált sidewindert? ha azoknak a gomboknak a fele működik már bőven elég:)))))))))))))))))))) -
motmar_profi #26 -
motmar_profi #25 -
#24 Valaki nem akarja megvenni, alighasznalt, kituno allapotban levo Strategic Commander, 11000 huf.
Irjon az emilemre, postan, utanveteles postacsomaggal kuldenem el.
emil: [email protected] -
#21 Egyebkent, azt irtak nekem, hogy mar mult het kedden feladtak . Penteken irtam nekik, hogy mi van? Erre meg penteken azt a valaszt kaptam, hogy adminisztracios hibat csinaltak a postasok, es visszakaptak ok a csomagot...
Na majd meglatjuk. -
#20 en vagyok az. es nem Terecske, hanem Tereske :))).Kis falu Nograd megyeben. -
#19 Április elsején este volt az eredményhirdetés Vince Márk nyerte Terecskéről. A főoldalon már kiirtuk 5 napja... -
#18 Hi! En nyertem meg. Irtak, hogy hamarosan postazzak.
Aquli -
#9 Wáá először el sem akartam olvasni a cikket, de király ez a bigyusz.
Figyelem! NE JELENTKEZETEK A JÁTÉKRA! Nekem van szükségem erre a izére, és ugye több esélyem van, ha nem jelentkeztek!!
JÓ?!?!? -
Eeneke #3 Heroes III forever, ha már itt tartunk.