Microsoft SideWinder Strategic Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most akarok venni egy ilyet... Bár nem sok esély van rá, de azért megkérdezem:
Nincs valaki aki kipróbálta starcraft2 bétával, hogy a scroll funkció abban mûködik e?
Olyan 1% esélyem lehet, hogy van valaki aki ilyet használ és pont sc2 bétával de hátha <#idiota>#idiota>
Nincs valaki aki kipróbálta starcraft2 bétával, hogy a scroll funkció abban mûködik e?
Olyan 1% esélyem lehet, hogy van valaki aki ilyet használ és pont sc2 bétával de hátha <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nem tud valaki egy rohadthasznált sidewindert? ha azoknak a gomboknak a fele mûködik már bõven elég😊)))))))))))))))))))
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

Valaki nem akarja megvenni, alighasznalt, kituno allapotban levo Strategic Commander, 11000 huf.
Irjon az emilemre, postan, utanveteles postacsomaggal kuldenem el.
emil: [email protected]
Irjon az emilemre, postan, utanveteles postacsomaggal kuldenem el.
emil: [email protected]
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egyebkent, azt irtak nekem, hogy mar mult het kedden feladtak . Penteken irtam nekik, hogy mi van? Erre meg penteken azt a valaszt kaptam, hogy adminisztracios hibat csinaltak a postasok, es visszakaptak ok a csomagot...
Na majd meglatjuk.
Na majd meglatjuk.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
en vagyok az. es nem Terecske, hanem Tereske 😊)).Kis falu Nograd megyeben.
Április elsején este volt az eredményhirdetés Vince Márk nyerte Terecskérõl. A fõoldalon már kiirtuk 5 napja...
Hi! En nyertem meg. Irtak, hogy hamarosan postazzak.
Aquli
Aquli
Wáá elõször el sem akartam olvasni a cikket, de király ez a bigyusz.
Figyelem! NE JELENTKEZETEK A JÁTÉKRA! Nekem van szükségem erre a izére, és ugye több esélyem van, ha nem jelentkeztek!!
JÓ?!?!?
Figyelem! NE JELENTKEZETEK A JÁTÉKRA! Nekem van szükségem erre a izére, és ugye több esélyem van, ha nem jelentkeztek!!
JÓ?!?!?
Heroes III forever, ha már itt tartunk.