27
RAINBOW SIX ROGUE SPAIR
-
RED BULL F #27 Várakozzunk, hát ha lesz belőle GOG verzió. Nekem Win7-en sem ment már anno :'( -
#26 Emberek! Ezt valahogy működésre lehetne bírni win8 on?:) -
roland987654321 #25 Honnan lehet letölteni a demóját????????? -
Volk #24 Köszi a segítséget! Megpróbáltam (automata cálzás , hangtompítós fegyver , kúszás , stb.) , rendben is ment minden , míg le nem lőttem az egyik parasztot! Úgy esett össze , hogy másik őr nem látta , és megmukkanni sem volt ideje. Vannak kamerák , vagy mi? Másik dolog: be akarok jutni a házba (fölszerelkezve ajtónyitó kütyüvel is) , a bejutás sikerül is , de "megszólal a riasztó" és mehetek haza!
Azt hiszem , ez a játék nekem eddig tartott!
Csövi! -
#23 huhh....felismerem a pályát,meg a küldetésre is -úgyahogy- emléxem,de amennyire emléxem ebben semmi ördöngösség nem volt.
Én is csak azt tudom mondani,hogy lopakodj,és ölj meg mindenkit mielött elszalad a többieket riasztani! (természetesen hangtompitóval).
Ha kell használd az autómata célzást,az elég gyors,és nem lesz idejük riasztani.
Bocs,hogy csak ennyit tudok segíteni. -
Volk #22 Amennyiben nem látszik a kép , úgy itt lehet megnézni:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050926/Cristal_Arc.JPG -
Volk #21 Ez az a ház , ahol/ami körül a küldetés folyik:
Előre is köszi a segítséget! -
Volk #20 Nem ezt a szmájlit akartam ide rakni. Képet még nem tudtam bemásolni ide. Rajta vagyok. -
Volk #19 Rendben , ha hazaértem , akkor föltolom ide a pálya kezdőképét. Most ugyanis melózok (tulajdonképpen ebben a pillanatban nem) , és csak 17:00 után jutok az otthoni géphez. Azért előre is köszi a segítséget! Jó kis játék , sajnálnám abbahagyni ilyen marhaság miatt! -
#18 Adj egy képet.
Így névről nem tudom,melyik pálya az.
-
Volk #17 Valaki segítsen már! Be fogok csavarodni! Tényleg nem tudok átmenni azon a ki..szott pályán! -
Volk #16 Ez most jólesett , igazán! Ritka manapság , hogy így buzdítanak! De... Lopakodtam , mentem , mint egy macska , stb. Ettől függetlenül még mindig nem tudom , hogy mivel lehet hatástalanítani a riasztót , és még sorolhatnám. Az eddigi pályákkal semmi gond , de ez? Ez már nem is játék , ez már vérre megy! -
#15 Nyugalom, csigavér menni fog. Csak úgy kell csinálni, hogy ne vegyenek észre, lopakodj menj, mint egy macska és fáradozásod célt ér meglásd -
Volk #14 Ugyan már Mateosnak dobtam egy mailt , de azért mást is megkérdezek , hogy a hatos pályán (Cristal Arc) mit is kell csinálnom? És hogyan , mivel? Teljesen kész vagyok , mert , ha lelövöm valamelyiket , vagy csak észrevesz , vagy bemegyek a házba , a játéknak azonnal vége , és mehetek haza!
Egyáltalán létezik még erre a game-ra végigjátszás valahol (tudom , hogy régi a játék , de hozzám csak most jutott el)?
A válaszokat előre is köszönöm!
THX! -
Elitben nem megy a 2 palya .
Nincs vkinek egy jo tippe ? -
Vampire #12 Én se értem mért nem lehet egyet-kettőt visszalapozni a topichoz, ahelyett, hogy még egy...
ember: Szerintem ne próbálkozz a swattel! Ha elsőre nem fogott meg, már nem is fog úgy igazán... bár sose értem meg mért nem fog meg senkit egy szép grafikájú, marha jó hangulató és realisztikus progi. -
#10 Én igazán csak single modban probàltam(jàtszottam)
Multiban , hogy megy ?
Lfoglalt szolasara pedig csak ennyit tudok mondani( Ki a faszt edekel , hogy van mar ilyen topic)
-
#9 Oké, majd kipróbálom, single-ben sem merültem bele igazán, az első rossz benyomások után otthagytam, lehet, hogy ez a baj. -
kowajano #7 ha van rá modod probáld ki 1x swat3 multiban ugy nagyonjo -
#6 A r6 előnye szerintem inkább a single player kidolgozottsága, történet, tervezés, stb. Bár a multi sem rossz.
A Swat3 nekem nagyon nem jött be, maradok a RS+UO-nél. Élethűségben eddig semmi sem veri szerintem, ennek megfelelően nehéz is (elite fokozaton). -
Vampire #4 ja -
kowajano #3 SWAT 3 sokkal jobb -
#2 ja -
#1 K***a jo géjm !