11
 • Laalee
  #11
  A fejlesztők hihetetlen rövid tervezési periódus után végül megalkották a Mongoose-t.

  ez most a jatekvilagra vonatkozik vagy a jatek fejlesztökre :))) szerintem az utobbira :)))))
 • Laalee
  #10
  hat ez tap lepegetö egy olyan vilagban ahol csak sivatag és és sziklak vannak :)))
  és raadasul a legkisebb zajra is megjelenik egy oriasi féreg :))

  micsoda ötlet... laccik hogy idiota amcsik csinaljak. ennel mar csak a hajo bevezetés lenne nagyobb baromsag, bar bizots az is lesz hiszen a redalertben annyira nepszeru volt :)))
 • Szilasz
  #7
  Nem tudom néztétek azokat a képeket a játékhíreknél? Szépnek szép, olyan mint az egész játék, de nulla köze van a világhóz. Tudom, hogy nem mondtam semmi újjat,de azért ez tényleg sok. Laza nyári rucis emberkék Arrakison? Tudjátok ahol még a pohár víz is kincs, no meg a cirkoruha... Golndolom selytitek mire célzok. Arról nem is szólva, hogy az egész világ gótikus sci-fi alapokon hyugszik. Hát, ez semmiképpen sem az. A Filmet legalább nem cseszték el, igaz a kis Paul egy kicsit túlérett volt a filmbern, de ez hanyagólható ehhezképest.
 • ixyon
  #5
  hi
  csak annyi a véleményem, ha már atreides hetek vannak, talán jó vóna valami kis minőséggel előállni. a westwood mintha nem tudna 3dmodelezni.
  legalábbis még én nem láttam elfogadható animációjukat, de ezzel a mongúz képpel még az igényesség látszatánakj a legutolsó foszlányát is eltúntették belőlem.

  az a helyzet, hogy ez a játék szerintem a war3mmal kellen hogy versenyzzen, csak ott az 1ségek 250-500 polygonbóül fognak állni.
  ez pontosan 48ból áll. hát ez szerintem 1 1/2óra alatt összecsapott munka.a textúrák is szarok
  ennyi a westwood.
  ő írja le saját megát.
 • Efreet
  #1
  Ettől sírógörcsöt kapok... ezt az eszement sz*rt... nevetséges. Vegyék már ki a Dune nevet a játékból meg minden utalást a világra...