231
es milyen szolgaltatot? :)
-
#89 Ne vegyél mobilt. Ha nem érzed naponta legalább 20-szor a hiányát, ne! -
#88 biztos fellehet törni csak kerdes megeri e... nuku garancia, kockazat hogy elbasszak stb... -
#87 Minek ?Már kitaláltad milyen telcsi veszel,nem? -
#86 na senki nem ir ide? -
#85 bocs 3330 as...
-
#84 na megvan
valoszinu Siemens (35) os lesz
tenyleg ha vodafone-stveszek lehet meg fuggetleniteni?
allitolag az uj keszulekeket mar hardveresen kodoljak
tu mit tudtok ez igaz vagy kacsa? -
#78 Az uj szimNsz, alka, RXon, stb... telcsik leginkabb LiPolymer aksival jonnek ki. A nokijanak fajna nehanyat beizzitania? -
mp32k1 #77 én még nem tapasztaltam, hogy a nokiák li-ionos akusok, furcsa... -
#76 nimhval 260 óra? Na ne szopasson. Esetleg osztva 10el :) Nem tudom mér nem lehet alapbol li ion aksit adni, még súlyra is konnyeb, tovább birja, de ezek szerint a nokiának nem számit ilyen aproság (persze vehetsz hozzá 15 rugóért) , de az új játék az baromira ki van hangsúlyozva...meg wapon se hiszem hogy jáccani fogok, hacsak nem 2 ft/perc lesz a wap. -
#75 Idezek a
http://www.mobilvilag.hu/cikk.php3?id=5782
cikkbol, a Nokia 3330-rol.
"Méretei 113 x 48 x 22 mm, súlya 133 gramm. Standard akkumulátorral (sajnos NiMH akku jár majd a telefonhoz) 4,5 órán át beszélgethet rajta tulajdonosa, a telefon készenléti ideje pedig 260 óra. A 3310-eshez használatos kiegészítők egyébként a 3330-assal is működtethetők lesznek."
-
#73 7110-ről mi a véleményetek?
-
#72 Apám, ekkora újítást, 3310+wap, meg (juhhé) egy új játék. Most qrva boldog vagyok. Még jó hogy nem nokiám van. De aki most vett 3310et, az máris elvaultnak érezheti 1-2 hónapos telóját. Nem baj, majd kidobjuk a kukába, és veszünk szépen 3330at.
Képtartós Xpress, érdekes, akkor jo nagy lehet a teló, ha egy normál képet rá lehet akasztani :) -
#71 a dizájnereket meg kirúgták. valami formavilágot esetleg kellene újítaniuk... meg rá kellene jönniük, hogy a NiMH aksit el kellene felejteni. -
#70 A Nokia 3330-as a WAP-ot a széles közönséget megcélzó, szórakoztató és izgalmas új funkciókkal kapcsolja össze
A Nokia ma bemutatja az “expression” kategóriájának első WAP-os telefonját. A WAP 1.1-es böngészővel ellátott Nokia 3330-as a fiataloknak és a lélekben fiataloknak kínál hozzáférést a szórakoztatáshoz és más szolgáltatásokhoz. A telefon 2001. második negyedévében kerül az üzletekbe.
“A Nokia 3330-as kifejezetten olyan emberek számára készült, akiket érdekelnek az új kommunikációs lehetoségek. Már valószínűleg ismerik az internetet és a szórakoztató szolgáltatásokat, de még keresik annak a módját, hogy menet közben jussanak hatékonyan információhoz. Hiszünk benne, hogy a rendkívül vonzó és mégis megfizethető WAP-telefon széles körben való bevezetésével sokakat ösztönzünk a WAP-szolgáltatások létrehozására és használatára” mondta Pekka Rantala, az európai és afrikai Nokia Mobile Phones marketing részlegének alelnöke.
A Nokia 3330 egy sor új szolgáltatást kínál a Club Nokia tagjainak. A játékok sorát egy teljesen új játékkal, a “Bumper”-rel egészítették ki, valamint új szintekkel frissítették fel a Space Impact és a Snake II játékokat is. A játékok WAP-on keresztül a Club Nokia oldalról tölthetők le. A felhasználók a játékban elért magas pontszámaikat a Club Nokiának elküldve versenyezhetnek a többi játékossal. Valódi újdonság ezen kívül a szintén a Club Nokia tagok számára letölthető animációs kijelzovédő is.
Az új telefonnal felhasználója emellett egyénileg, vagy interaktív módon több partnerrel, számos szolgáltatói portálon elérhető WAP-játékokat is játszhat. A Nokia a szolgáltatók számára egy folyamatosan bővülő, a Nokia és harmadik félként belépő fejlesztők által a Nokia Mobile Entertainment Service-en keresztül létrehozott mobiljáték portfoliót nyújt.
A Nokia 3330-as egyéb funkciói között megtalálható a hangfelismerő tárcsázás, amely nyolc számot képes hangminta alapján felhívni. Új funkció még a 100 név tárolására alkalmas belső telefonkönyv, és egy “először rezeg, azután cseng” csengőhang-változat is. A Nokia 3330 üzenetküldő funkciója a mobil csevegést is tartalmazza. A továbbfejlesztett üzenetküldő funkciók között megtaláljuk az egyszerű és gyors csevegést elosegítő prediktív szövegbevitelt, a 12 gyárilag tárolt kép küldésének lehetőségét, valamint egy letölthető kép fogadására elegendő tárolóhelyet. A Nokia 3330-as a szokásosnál háromszor hosszabb üzenetek továbbítására alkalmas, láncolt üzenetküldési funkciót is támogatja.
A Nokia 3330-ashoz olyan három új, grafikus Xpress-on™ elő- és hátlapot terveztek, mely hátlapok oldalán található fényképtartóban ön számára kedves fotókat tarthat. Ezenkívül tartozékként négy színes, valamint három grafikus Xpress-on™ elő- és hátlap választható. A Nokia 3310-es összes kiegészítője kompatibilis a Nokia 3330-aséval, ideértve a színes előlapokat is. A kétsávos Nokia 3330-as kiválóan működik az EGSM 900/1800-as hálózatokon. A csupán 133 gramm súlyú telefon a szabvány NiMH akkumulátorral 4,5 óra beszélgetési időt és 260 óra készenléti időt biztosít.
- Nokia Magyarország
hurra nemtom mi lenne velem ha nem lenne keptarto a telefon hatuljaban... micsoda fejleszteseket ertek el megint :) -
#69 hat erösen gyanitom nemazt irja ki hogy önnenek egy vesztel aranykartyara van szüksége :) -
#68 hehehe... gondolom se westelt se vodat nem ajanl :)
-
#67 a www.pgsm.hu n van tarifaajanlo kitöltesz egy csomo kerdeses tesztet azt megmondja hogy a pannon szerint mit erdemes neked valasztanod :)
-
#66 szinten a fenti (lenti) cimen vannak tarifatablazatok, hasonlok, ha valami nem tiszta, kerdezz -
#65 hol lehet errol bovebben?
ebben kezdo vagyok..... -
#64 prepaid. = elorefizetett (vitamax/praktikum/domino) -
#63 mipaid?
kerlek vilagositsatok fel...... -
#62 ja enis igyvoltam vele anno. de mar eleg nehezkes lenne nelküle :) egy prepaid os kartyaval meg szinte semi be sem kerul hogy hivjanak... -
#61 www.mobilvilag.hu
oldalt van egy telefon ar-tablazat, es szinte minden telefonrol van teszt is -
#60 Na en inditottam a topicot
kb 30.000-korul szannek ra
ugy halottam elofizeteset nem erdemes........
A baratnomnek westel van, de en gondolkozom a vodefone-n, csak nem igazan ertek a tarifakhoz
nincs valahol egy atfogo reszletes teszt? -
#59 Pannon király.
Siemens S35 király.
Asszem 99 gramm, ez az egyik legfontosabb, vibra moci és egyebek. -
#55 nade a westel meg minidg visszahuz... :) -
#54 nekem csak 39be volt... ismeros eppen most irt ala 2 evet, es nem volt kedve uj telefont venni maganak :) -
#53 ako ilyenem se lesz :)
60k sok egy telo ert... :) -
#52 csak a westelek foglalkoznak az alcatel telefonokkal. amugy listaara 110K, dominoval 60K, 2ev huseggel 39K, aranytarskartyara 30K. hogy attoretni lehet-e valahol, nem tudom. -
#51 hinye ez telleg nem rossz... :)
praktikummal lehet kapni 40 ert?:)
-
#50 Az uj keklampas timeport nekem nagyon teccik, a 701-nek pedig a 300-asokhoz hasonlo, kicsit ertelmesebb menuje van. nagyon hamar hozzaszoktam, konnyen tanulhato. foleg a kis dzsojsztikkal. amugy ott a mobilvilagon van egy jo cikk a 701-rol, ( http://www.mobilvilag.hu/cikk.php3?id=5648 ) gyakorlatilag mindennel egyetertek ami ott le van irva. -
#49 nemnagyveszteseg :)
1 ertelmesuk volt csak a timeport -
#48 tiszta ego... a motorolakat is kihagytam. pedig van ott is 1-2 kellemes. de nem a muanyagbabas radios szemetuk... -
#47 nemtom az a sony idiota 3d menuje szeintem csak idegesitö fel nap mire oda teker a menu...
amugy az a görgögomb az oldalan jol hasznalhato, laccik honnan lopta a nokia a 7110 eshez a naviroller jet:)
a sagem menue sokal bonyolultabb mint a noki vagy rx menu... az alca nak a ösregi telefonjait ismerem azok szarok uj közul az a olcso kicsit ismerem de annak a menüje se teccett... nemtom a 701 esnek milyen van
-
#46 nokiaknak a menurendszere valahogy nem tetszik...(mit fogok en itt kapni a nokijasoktol:) az uj RXon kellemes, (a t28-e attol hogy ikonos ugyanolyan gagyi, es ahogy lattam a t29-e is) a sonye eszetlen profi, az uj Alca-ke is jol hasznalhato, a sageme egy kis hozzaszokas utan jo lehet, kb 5 percet volt kezemben, nem tudom.. ugyanott neztem a nokia 'ujdonsagokat' is, hat semmi ertelmes... a designereket ugy ahogy van kirugtak? -
#45 az uj menu szerintem jobb mint a nokiakon... -
#44 az a T68 az kinez... a kiskijelzot nem tudom minek eroltetni (T29) -
#43 http://www.mobilvilag.hu/cikk.php3?id=5787 vegye innen 1 et :)
-
#42 igaz. mejakulpa meg ijesmik. pedig az ujak nem is olyan lehetetlen menuvel rendelkeznek mint a T10/18-asek... a capauszony meg kifejezetten egyeni design :) -
#41 NNA az RXont kihagytad :( nemszep dolog :)