88
A játék,melyben kiélheted uralkodó hajlamodat
-
Anee #36 Na ezt is beszereztem....nektek mennyi volt a maxx életszám mondjuk 5 óra gamezás után?
Jha az épitős rész rettentően gagyi -
#35 föleg hogy mp3 ban van amit ismetcsak nemlehet összetömöriteni jobban :) -
#28 Alig várom !
:)))
-
#26 Folyt. Piko !
De már nagyon eltértem a témától.
Tehát ! Ha valami csak ISO-ban jelenik meg , akkor azt egy ismerőstől , aki csak egy biztonsági másolatot készített éppen a játékról :))) , megveszem.
Amíg nem volt netem , szinte minden program , ami érdekelt , így szereztem be( kivéve Settlers3, Thief Gold, Impérium Galaktika 2 ).A Tropico-t tegnap kaptam meg.Ha valami érdekel , akkor azt 3 napom belül be tudom szerezni.
Szóval ennyi a története a dolognak .
Na csá !
-
#25 Piko !
Most elmondom , hogy miként működik nálam a dolog.
Ha megjelenik egy játék rip-ben , akkor az esetek 90%-ban azt meg is szerzem , pontosabban letöltöm valahonnan.Azt tudnod kell , hogy broadband elérésem van , azaz 3 fajta csomag közül kell választanom.:
1 ,3 és 5GB-os adatforgalmi korlátot választhatok.Persze ennek megfelelően kell fizetni is .Ha érdekel hogy mennyi az annyi , akkor nézz el a "www.broadband.hu" oldalra.Szóval az a lényeg , hogy ISO-kat nem éri meg letöltenem , mert marha sokat felemészt a "letöltésemből" .Ha meg ezt a rátát elérem , komolyan mondom úgy visszakorlátoznak , hogy levelezésen kívül szinte másra nem is használható a net.
Az a szemétség a UPC-től , hogy Pesten a Chello-ért ( ami korlátlan !!! és dupla a sebessége a Broadband-hez képest ) elkér 10990Ft-ot , míg itt ha valaki pl. 3GB-os adatforgalmi csomagot választ , ki kell perkálnia 12.300Ft-ot.Az 5GB-os csomagról meg ne is beszéljünk , mert az 16500Ft .
Ha lehetne , de sajnos itt kizárt hogy megvalósulna , akkor most az axelero kábelnet-ét választanám. -
#24 séfbácsi: naná hogy érdekel :) -
Piko #23 Skorpio te honnan szedted le????
-
#22 Séfbácsi !
Mikorra lesz kész ?
A magyarítás persze. -
#21 engem először egy cím érdekelne. -
Piko #20 Nincs valamilyen, mindenki számára elérhető letöltési helye -
#18 privat ftp.
amugy eleg jo csak baromira nemtudok meg mindig piat gyartani... mi kell hozza???? -
Piko #17 Honnan szedtétek le??? Nagyon kellene nekem is -
#16 címet plíííz -
#15 Ize... engem midig leszavaznak:) En nem tudom micsinajak... Hat epitek mindent nekik kajat lakasokat nem dragakat... es megis... vazz -
Piko #14 Laalee: légy szíves ad meg a címet. Elöre is kösz. -
#13 en kb 1 hete toltottem le, de lehet kicsit elöbb... mindegy a lenyeg hogy mar beszezhetö...
kerdes: mi a francot kell csinalni hogy a palika fözö dolgozzon?? mindig egy kis zöld uveget jelez pirossal athuzva... gondolom valami hianyzik neki, de mar az összes letezö epuletet felepitettem miatta... -
Piko #11 Megjelent már??? Ha igen honnan lehet leszedni a ripet??? -
Anee #10 Április 30 is április -
Piko #9 Még most sem jelent meg??? -
#8 már igazán jöhetne,az Oni dobozában van egy kis tájékoztató,de az is Aprilist ír. -
Piko #6 Honnan lehet leszedni???? -
#5 szerintem rettenetesen jó játék lesz,a hivatalos honlapon (www.poptop.com/tropico) vannak screenshotok és fan lapok,amiken több infó is van.
Szerintem tényleg Isten játék lesz,az embereknek saját személyiségük,foglalkozásuk van, a táj is elég szép,szerintem stratégiához elég jó.
van még két jó oldal: www.tropico.com és www.tropico.org -
Tomcat #4 Ja, nagyon bízom benne, nem cseszik el. -
Anee #3 Tomcat-még nem Április közepe körül jön....
Sokat várok a progitól nem akarok pofáraesést látni... -
Tomcat #2 Ja, igéretesnek tűnik. Megjelent már amúgy??? -
#1 Szerintem ez lesz a következő sikerjáték,nektek mi a véleményetek?