Tropico
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
privat ftp.
amugy eleg jo csak baromira nemtudok meg mindig piat gyartani... mi kell hozza????
amugy eleg jo csak baromira nemtudok meg mindig piat gyartani... mi kell hozza????
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Honnan szedtétek le??? Nagyon kellene nekem is
Ize... engem midig leszavaznak😊 En nem tudom micsinajak... Hat epitek mindent nekik kajat lakasokat nem dragakat... es megis... vazz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Laalee: légy szíves ad meg a címet. Elöre is kösz.
en kb 1 hete toltottem le, de lehet kicsit elöbb... mindegy a lenyeg hogy mar beszezhetö...
kerdes: mi a francot kell csinalni hogy a palika fözö dolgozzon?? mindig egy kis zöld uveget jelez pirossal athuzva... gondolom valami hianyzik neki, de mar az összes letezö epuletet felepitettem miatta...
kerdes: mi a francot kell csinalni hogy a palika fözö dolgozzon?? mindig egy kis zöld uveget jelez pirossal athuzva... gondolom valami hianyzik neki, de mar az összes letezö epuletet felepitettem miatta...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Megjelent már??? Ha igen honnan lehet leszedni a ripet???
Április 30 is április
Még most sem jelent meg???
Honnan lehet leszedni????
szerintem rettenetesen jó játék lesz,a hivatalos honlapon (www.poptop.com/tropico) vannak screenshotok és fan lapok,amiken több infó is van.
Szerintem tényleg Isten játék lesz,az embereknek saját személyiségük,foglalkozásuk van, a táj is elég szép,szerintem stratégiához elég jó.
van még két jó oldal: www.tropico.com és www.tropico.org
Szerintem tényleg Isten játék lesz,az embereknek saját személyiségük,foglalkozásuk van, a táj is elég szép,szerintem stratégiához elég jó.
van még két jó oldal: www.tropico.com és www.tropico.org
Ja, nagyon bízom benne, nem cseszik el.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Tomcat-még nem Április közepe körül jön....
Sokat várok a progitól nem akarok pofáraesést látni...
Sokat várok a progitól nem akarok pofáraesést látni...
Ja, igéretesnek tûnik. Megjelent már amúgy???
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
← ElőzőOldal 2 / 2