88
A játék,melyben kiélheted uralkodó hajlamodat
  • Anee
    Na ezt is beszereztem....nektek mennyi volt a maxx életszám mondjuk 5 óra gamezás után?
    Jha az épitős rész rettentően gagyi
  • Laalee
    föleg hogy mp3 ban van amit ismetcsak nemlehet összetömöriteni jobban :)
  • skorpio7
    Alig várom !
    :)))
  • skorpio7
    Folyt. Piko !
    De már nagyon eltértem a témától.
    Tehát ! Ha valami csak ISO-ban jelenik meg , akkor azt egy ismerőstől , aki csak egy biztonsági másolatot készített éppen a játékról :))) , megveszem.
    Amíg nem volt netem , szinte minden program , ami érdekelt , így szereztem be( kivéve Settlers3, Thief Gold, Impérium Galaktika 2 ).A Tropico-t tegnap kaptam meg.Ha valami érdekel , akkor azt 3 napom belül be tudom szerezni.
    Szóval ennyi a története a dolognak .
    Na csá !
  • skorpio7
    Piko !
    Most elmondom , hogy miként működik nálam a dolog.
    Ha megjelenik egy játék rip-ben , akkor az esetek 90%-ban azt meg is szerzem , pontosabban letöltöm valahonnan.Azt tudnod kell , hogy broadband elérésem van , azaz 3 fajta csomag közül kell választanom.:
    1 ,3 és 5GB-os adatforgalmi korlátot választhatok.Persze ennek megfelelően kell fizetni is .Ha érdekel hogy mennyi az annyi , akkor nézz el a "www.broadband.hu" oldalra.Szóval az a lényeg , hogy ISO-kat nem éri meg letöltenem , mert marha sokat felemészt a "letöltésemből" .Ha meg ezt a rátát elérem , komolyan mondom úgy visszakorlátoznak , hogy levelezésen kívül szinte másra nem is használható a net.
    Az a szemétség a UPC-től , hogy Pesten a Chello-ért ( ami korlátlan !!! és dupla a sebessége a Broadband-hez képest ) elkér 10990Ft-ot , míg itt ha valaki pl. 3GB-os adatforgalmi csomagot választ , ki kell perkálnia 12.300Ft-ot.Az 5GB-os csomagról meg ne is beszéljünk , mert az 16500Ft .
    Ha lehetne , de sajnos itt kizárt hogy megvalósulna , akkor most az axelero kábelnet-ét választanám.
  • Hyder
    séfbácsi: naná hogy érdekel :)
  • Piko
    Skorpio te honnan szedted le????
  • skorpio7
    Séfbácsi !
    Mikorra lesz kész ?
    A magyarítás persze.
  • Love Ace
    engem először egy cím érdekelne.
  • Piko
    Nincs valamilyen, mindenki számára elérhető letöltési helye
  • Laalee
    privat ftp.

amugy eleg jo csak baromira nemtudok meg mindig piat gyartani... mi kell hozza????
  • Piko
    Honnan szedtétek le??? Nagyon kellene nekem is
  • Love Ace
    címet plíííz
  • Sephi
    Ize... engem midig leszavaznak:) En nem tudom micsinajak... Hat epitek mindent nekik kajat lakasokat nem dragakat... es megis... vazz
  • Piko
    Laalee: légy szíves ad meg a címet. Elöre is kösz.
  • Laalee
    en kb 1 hete toltottem le, de lehet kicsit elöbb... mindegy a lenyeg hogy mar beszezhetö...

kerdes: mi a francot kell csinalni hogy a palika fözö dolgozzon?? mindig egy kis zöld uveget jelez pirossal athuzva... gondolom valami hianyzik neki, de mar az összes letezö epuletet felepitettem miatta...
  • Piko
    Megjelent már??? Ha igen honnan lehet leszedni a ripet???
  • Anee
    Április 30 is április
  • Piko
    Még most sem jelent meg???
  • Love Ace
    már igazán jöhetne,az Oni dobozában van egy kis tájékoztató,de az is Aprilist ír.
  • Piko
    Honnan lehet leszedni????
  • Love Ace
    szerintem rettenetesen jó játék lesz,a hivatalos honlapon (www.poptop.com/tropico) vannak screenshotok és fan lapok,amiken több infó is van.
    Szerintem tényleg Isten játék lesz,az embereknek saját személyiségük,foglalkozásuk van, a táj is elég szép,szerintem stratégiához elég jó.
    van még két jó oldal: www.tropico.com és www.tropico.org
  • Tomcat
    Ja, nagyon bízom benne, nem cseszik el.
  • Anee
    Tomcat-még nem Április közepe körül jön....
    Sokat várok a progitól nem akarok pofáraesést látni...
  • Tomcat
    Ja, igéretesnek tűnik. Megjelent már amúgy???
  • Love Ace
    Szerintem ez lesz a következő sikerjáték,nektek mi a véleményetek?