29
Desperados
-
bigbigle #29 Valaki létszíves válaszoljon mert nem találok semmit. -
bigbigle #28 Hali!Lenne egy kérdésem amire ha lehet sürgős választ várok.A kérdés a következő: amikor telepítem az utolsó kis résznél megáll és 5 perc után kiírja hogy: Error Number 3 de ez nem tudom mit takar és hogy tudom orvosolni ezzel az is problémám hogy a hivatalos oldala már nem él.A mielőbbi válaszokat nagyon megköszönöm. -
#27 2 giga ram intel 6750-es proci 8800GTs és szaggat mikor előjön a látótér csóva, basszus anno sokkal jobban futott, most játszhatatlan, lehet hogy az SP3-at nem szereti ez se :( -
Gary #26 Végigtoltam megint, de nem vettem észre, hogy a 2,8-as Prescotton, a 2G RAM és GeForce7600 társaságában simábban futna! Ha sokan vannak a képen, meg pl.: a villámlásnál rendesen akadt -
Acorp02 #25 eza wanted dead or alive, 2001es game -
Sunyi Sanyi #24 -
#23 Ez ugyanaz a játék: Wanted Guns??
Vagy egy másik? -
Acorp02 #22 csao, emberek, vki nemtudna megszerezni ezt a klasszikus gamet? mer sehol nemtalalom, cdgalaxison sincs stb...meghalalnam! -
#21 Na, szal azért nagyobb, mert van benne egy intro movie is, ami ~30mega. Egyébként a német-ben mentett állásokat elfogadja az angol is. -
#20 Koszi Skorpio mà tötöm is demot.
Mà 62 % hehehehehehhe
k***ara varom mà -
#19 Mint előbb is leírtam már , a következő címről töltsd le :
http://www.fileplanet.com/
Itt jó !
-
Vagy ez jobb 8-) hehehe -
En leszdtem a pcgameworld.com-rol de semmikepp nem akar menni. Nem tud vki egy menőbb cimet ?
Mert én nem :-) -
#16 Jó a kérdés !
Talán így jobb !?! :))
-
#15 Hmmm... Nemrég szedtem le a németet. Na mind1, akkor most ezt is! :)
Tudja valaki, hogy mitől nagyobb 30 megával? ;) -
#14 Mindenkinek !
Nos végre megjelent az angol nyelvű , hibátlan DEMO , ami letölthető a - www.fileplanet.com -ról.
A Commandos2 előtt ez a játék jó lesz egy kis bemelegítésnek.
Töltsétek ! :))
-
IMYke2000 #13 TigerSkS!
Lehet, hogy nem hülyegyerekek, de nem is gyerekek! Ne légy már gyerek, és vedd észre azt, amit mindenki lát: a két játéknak UGYANAZ A NEVE! Nemcsoda, ha a skac azt hitte, hogy neki már régóta meg van!!!
Amúgy én letöltöttem a német demo-t. Hát mit ne mondjak: nem győzött meg. Nekem nem jön be a game.
A Kurv@Jó által említett (nekem is meglévő) Desperados pedig 3D renderelt, puffogtatós. Hát az sem valami cool... -
#12 Nézd meg a HC GAMER oldalt , ez talán már a jó demo lesz. -
TigerSkS #11 Körülnézhettél volna kicsit,ez MÁSIK DESPERADO.Gondolod hogy ide ilyen hülyegyerekek irogatnak ???? -
#7 Ha valakit érdekel a demo , akkor látogasson el a HC Gamer oldalára.Innen letölthető és gondolom nem crc hibás. -
#5 Hol lehet letölteni a fullosat? -
#4 A demó angol nyelvezetű? -
TigerSkS #3 Az kicsit később jelenik meg.Amúgy bemelegítésnek szánom aztán rip jön.Ez egy teljesen önálló küldetés lesz,a játékban sem szerepel majd. -
IMYke2000 #2 Demo? A full már nem is kell? :) -
TigerSkS #1 A Demo a napokban jelent meg,de eddiog még csak a www.gaMESWEB.com oldalról nyíló ftp oldalról lehet letölteni,de sajna nekem crc-s volt. Aki tud jó Demo letöltőhelyet,írja meg légyszi.
Köszi