29
Desperados
  • bigbigle
    Valaki létszíves válaszoljon mert nem találok semmit.
  • bigbigle
    Hali!Lenne egy kérdésem amire ha lehet sürgős választ várok.A kérdés a következő: amikor telepítem az utolsó kis résznél megáll és 5 perc után kiírja hogy: Error Number 3 de ez nem tudom mit takar és hogy tudom orvosolni ezzel az is problémám hogy a hivatalos oldala már nem él.A mielőbbi válaszokat nagyon megköszönöm.
  • Punker
    2 giga ram intel 6750-es proci 8800GTs és szaggat mikor előjön a látótér csóva, basszus anno sokkal jobban futott, most játszhatatlan, lehet hogy az SP3-at nem szereti ez se :(
  • Gary
    Végigtoltam megint, de nem vettem észre, hogy a 2,8-as Prescotton, a 2G RAM és GeForce7600 társaságában simábban futna! Ha sokan vannak a képen, meg pl.: a villámlásnál rendesen akadt
  • Acorp02
    eza wanted dead or alive, 2001es game
  • Sunyi Sanyi
  • Mustang2005
    Ez ugyanaz a játék: Wanted Guns??

Vagy egy másik?
  • Acorp02
    csao, emberek, vki nemtudna megszerezni ezt a klasszikus gamet? mer sehol nemtalalom, cdgalaxison sincs stb...meghalalnam!
  • Bith
    Na, szal azért nagyobb, mert van benne egy intro movie is, ami ~30mega. Egyébként a német-ben mentett állásokat elfogadja az angol is.
  • mateos
    Koszi Skorpio mà tötöm is demot.

Mà 62 % hehehehehehhe

k***ara varom mà
  • skorpio7
    Mint előbb is leírtam már , a következő címről töltsd le :
    http://www.fileplanet.com/
    Itt jó !
  • mateos

Vagy ez jobb 8-) hehehe
  • mateos

En leszdtem a pcgameworld.com-rol de semmikepp nem akar menni. Nem tud vki egy menőbb cimet ?
    Mert én nem :-)
  • skorpio7
    Jó a kérdés !
    Talán így jobb !?! :))
  • Bith
    Hmmm... Nemrég szedtem le a németet. Na mind1, akkor most ezt is! :)
    Tudja valaki, hogy mitől nagyobb 30 megával? ;)
  • skorpio7
    Mindenkinek !
    Nos végre megjelent az angol nyelvű , hibátlan DEMO , ami letölthető a - www.fileplanet.com -ról.
    A Commandos2 előtt ez a játék jó lesz egy kis bemelegítésnek.
    Töltsétek ! :))
  • IMYke2000
    TigerSkS!

Lehet, hogy nem hülyegyerekek, de nem is gyerekek! Ne légy már gyerek, és vedd észre azt, amit mindenki lát: a két játéknak UGYANAZ A NEVE! Nemcsoda, ha a skac azt hitte, hogy neki már régóta meg van!!!
    Amúgy én letöltöttem a német demo-t. Hát mit ne mondjak: nem győzött meg. Nekem nem jön be a game.
    A Kurv@Jó által említett (nekem is meglévő) Desperados pedig 3D renderelt, puffogtatós. Hát az sem valami cool...
  • skorpio7
    Nézd meg a HC GAMER oldalt , ez talán már a jó demo lesz.
  • TigerSkS
    Körülnézhettél volna kicsit,ez MÁSIK DESPERADO.Gondolod hogy ide ilyen hülyegyerekek irogatnak ????
  • skorpio7
    Ha valakit érdekel a demo , akkor látogasson el a HC Gamer oldalára.Innen letölthető és gondolom nem crc hibás.
  • Lacc
    Hol lehet letölteni a fullosat?
  • Fater
    A demó angol nyelvezetű?
  • TigerSkS
    Az kicsit később jelenik meg.Amúgy bemelegítésnek szánom aztán rip jön.Ez egy teljesen önálló küldetés lesz,a játékban sem szerepel majd.
  • IMYke2000
    Demo? A full már nem is kell? :)
  • TigerSkS
    A Demo a napokban jelent meg,de eddiog még csak a www.gaMESWEB.com oldalról nyíló ftp oldalról lehet letölteni,de sajna nekem crc-s volt. Aki tud jó Demo letöltőhelyet,írja meg légyszi.

Köszi