55
Terror News
-
#55 Sajnos az előzményekben található link már nem él.
Megküszönném, ha valaki megosztaná a gyűjteményt, ha még megvan. Google Drive vagy bármi -
#54 hol, hol? -
Nabateus #53 Az elozmenyeknel ott az FTP address, tenyleg fent van minden jo anyag!
Bar lehet mostanra megszerezted oket valahonnet.
-
#52 skacok na.
az új dosbox(0.73) támogatja végre többféle videokari emulálását is.
eddig csak S3 volt, azt meg a TN ugye köztudottan nem szerette(pedig amúgy minden másra az S3 kártyák voltak a legjobbak)
most ki lehet próbálgatni vesa-ban, vagy ET3000, ET4000-essel is. majd meglesem. -
#51 Nincs ez meg valakinek?
van belőle egy halom rész, de sok hiányzik sajna.
kendermag is érdekel -
tomcs #49 az olyan parodiaszeruseg vot, mint amik manapsag vannak flashben csinalva, de mar nem emlexem mik voltak benne -
Break #48 hát eszt én se nem tudom... :-DDD -
#47 Milyen a norten? -
Break #46 "norten"-t nem, csak "norton"-t -
tomcs #45 mellesleg norten commandert lattatok? -
tomcs #44 mert a boltot ugy hivtak. volt anno tomcsi commander, joci commander is, sokan tudtak akkor mi az a hexedit.. -
Break #43 azt tudom, hogy milyen. láttam már. volt is. de mért pont garázs kommander lett???? -
tomcs #41 szal fogalmam sincs mar hogy hogy keveredtem oda de pl onnan van az elso cd-gurum pl ami meg 1cd-t adot de kemenytokban, stb -
tomcs #40 ahaaahaaah.. en meg anno hasznaltam is ;)
minden nap mentem oda keroval oszt masoltam -
Break #39 világosítsátok fel szegény tudatlant, mi az a garázs commander?? -
#38 ÓÓ Nem...
En Egesz mas reszen elek kis orszagunknak.
Csak a diskmagokbol ertesultem ezekrol a dolgokrol. :) -
tomcs #37 uff.
arrol beszeltem en is
te is jartal oda mindig? emlexel a kikotozott bootdiskre? garazs commander meg csak most ugrott be.. -
#36 Hehe
Computer Garazs meg a hires Garazs Commander :))
Szegeny volkovba beleturtak hexedittel.
-
tomcs #35 anno eleg sokat olvastam tn-t, rengeteg szam atment a kezemen. persze kis hulye nem ertette, hogy miert kell inni stb, de azert elolvastam, erdekelt, jo volt. anno 1440-al meg 9600-al leszedegetni bbsekrol, sysop-al csetelni, feltolteni amit epp talaltam, stb stb.. meg volt valami garazs bolt is ahova be lehetett menni floppyt masolni, onnan sok cuccom volt csak mindig sorba kellett allni. na meg a foglalt bbs se volt rossz :)
-
Break #34 nah, meg is van:
http://terrornews.demoscene.hu/ie.htm -
Break #33 a terror newsnak van hivatalos oldala is, majd ha ráérek, megkeresem. amúgy az újság zsír jó volt!! megvan az összes. egyvalamiről senki nem szólt: hát a CLi?? azért az se volt olyan elhanyagoltható, bár lehet, hogy nem volt olyan színvonalas, mint mondjuk egy TN! -
#31 Hm. -
#30 Szerintem igen mert én onnan töltöttem és ment. -
#28 ja csak 8-10 eveseknek csevej csati nema pedo oldalakra kell gondolni :) -
#27 Ultra teens? -
#26 mert öreg leszel addigra... vagy pedig az ultra teens csatronan kötöttel ki :) -
#25 Mér ne? -
#24 Ne várd! -
#23 Egyszer majd én is így beszélhetek. =) cool -
#22 Szerintem a többiek túl fiatalok. -
#21 jahh tényleg király volt a BBS.. egészen más hangulata volt mint így itt. valahogy .. hmm.. emberközelibb volt :-))
vagy csak én vagyok már túl öreg ide :-))))))) -
#20 Itt megtalálható az összes TN a cd-ssel együtt:
http://borsodi.iit.bme.hu/PM/diskmagz/TerrorNews/tn%23cd/
-
#19 Nekem 8K-ért volt bizonytalan eredetű USRobotics modemem. Érdekes, de volt rajt postai engedély matrica. Süvített, mint a szél. -
#18 abbol kimradtam... nemadtak 30K et egy 14400 as modemre. :)))
-
#17 Akkoriban en meg Amiga-n nyomultam. Ott is volt 1-2 szuper lemezujsag. -
#16 BBS király volt. -
#15 Mármint a Guru-s? :) -
#14 Volt azért még néhány jó discmag akkoriban. De az biztos, hogy a leghosszabb időt a TN élte meg... valahol még megvannak a számok ősrégi CD-kre elmentve...
hol volt akkor még NET? - mármint itthon.
BBS-eztünk 1000el :-)) hehhheh -
#13 Bird!
Te ugye AZ a Bird vagy? -
#11 ÓÓÓ megvan valakinek a mega cd edition TN???
Azt aggya má oda nekem valahogy!
Ja jól emléxem 30-40 mega és egyik cool cd-n volt.
Nekem megvan az összes szám kivéve ezt.
Ha akarjátok feltöltöm valahova!