269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
-
crosspeet #230394 EZEK NAGYON SZÉP GÉPEK, MIND EGYTŐL EGYIG, KÁR HOGY EZ MÁR IGAZI ARANYÁRAS TERMÉKEK.. :(
DE JÓ LENNE EGY ILYEN KIS NYITHATÓ DOBOZZAL, IRIGYELLEK ÉRTE... -
crosspeet #230393 Háj!
Kivételesen azt mondom, ne festetsd át a felnijét a sárgának, mert nagyon szép!
Amúgy feketét nem ajánlanám, fehér nagyon szép, és a piros is.. ;)
Szal ha ez segítség, a fekete: No... ;) -
labdacs #230392 szerintem nemsokára sok örömöd nem lesz a modellekben, ha ennél a felénél kezded el nézni. nem a hibákat kell keresni benne, hanem a szép dolgokat.
a másik, hogy fotón mindig bénábban néz ki az össze modell, mint élőben. nagyon meglepődnél, ha idetennék egy Elite Enzo belsőt a BBR mellé... -
Azzal teljesen egyetértek, hogy a BBR 375 Plus beltere az tényleg kegyetlen brutális, főleg a működő váltókar :) Na olyat más gyártónál még nem láttam! -
Azért kajára is jut pénz, mert jó sok pénzt raksz modellekbe :):):):) -
kantorati #230389 Lelepleztél. Én is várok a fehér Enzóra, de ahogy látom neked is lesz egy hamarosan. Nekem a két BR F430 minőségileg teljesen rendben van, az Enzo belsejétől félek egy kicsit. Akárcsak Te az Exotot, én is úgy várom a fehér szépséget! -
dinoenzo #230388 F355 Mester !
hol jár a kicsikém?!
-
dinoenzo #230387 én nagyon BBR ellenes vagyok ,mert nekem nem ad minőséget a pénzemért (csak a BBR 375 plus).
egy BBR beltér :
ez már elmegy:
lehetne egy HW-ELITE is :(
audi allroad kerekek:
nem sorjás beltér:
100 000 -ért!
azért szerintem egy HW-ELITE FF odapirít a BBR-nek:
-
dinoenzo #230386 vagy esetleg eza sárga feketére festett felnivel?!
kb
oder ez a fekete vörös?!
-
zx280 #230385 nekem piros van, csak ajánlani tudom. legalább nem színhibás..... -
Ha jól tudom a fehér Enzo kantoratinak folyamatban van :) A piros Enzo fekete kerekekkel meg nem egy nagy tömegcikk, azt nem igen láttam sehol sem. A fehér sokkal elegánsabb és különlegesebb szerintem, ami fájó hogy mindegyik 300 euró felett van :( :) -
dinoenzo #230383 Én fehér párti vagyok,mert egy Enzo legyen egyedi,és különleges.
Vörös Enzo meg van 100 féle.
De szerintem valaki itt az sg-ről már vásárolt is egy ilyen fehér Enzo-t :)
Nagyon sumákolgat az illető !
A fekete Enzo is bejövős. -
Fekete az semmiképp,a fehér és a piros közt én se nagyon tudok,de talán a piros,mert nah,Enzo az pirosban az igazi :D Igazából mindkettő....xD -
dinoenzo #230381 melyik szebb?!
nem tudok dönteni :)
-
Norev
-
te is :))) -
crosspeet #230378 LEO1991!!!
Olvass Privit, a te érdekedben!!!
Van neked ismét valami a Bolhán (és a vaterán is)!!! -
MIÉRT URAM! MIÉRT nincs pénzem erre az M5 re 

-
crosspeet #230376 és mégsem lennél olyan boldog,.. ;)
Köszi, azokat láttam már, szeretem az "élő képeket".. ;)
Jó iccakát az Uraknak!
-
crosspeet #230375 Akkor egy kis búcsúzóul:
Otto, Welly, Norev.. ;)
-
Én lehet egyszer beruházok egy ilyenre! Azért hogy egy "szerelvényt" összeállítsak, meg csináljak pár képet, szerintem elég az ócsóbb is.
-
Igen, a fenébe vele :) Az AA árából veszek 10 db ilyet :D -
Csak az oválról találtam képeket: itt
A feketéről még semmi... -
Persze hogy a Kyo jobb, szebb, részletesebb, ez nem kérdés! Valójában a két gyártó lényegében összehasonlíthatatlan, csak maga a modell végett hoztam fel. -
crosspeet #230370 nesze neked AA! :))) -
crosspeet #230369 az már kicsit sok.. :(
amúgy nagyon szép darab élőben, nem bántam meg hogy éppen elszállt velem a ló.. ;)
Nem tudsz az AA-ról még fotót..? Én csak kettőt találtam a Nürnbergiről.. :(
Régebben mintha láttam volna nem ovált, hanem perecet is, asszem feketében! -
Amit linkeltem ott a Kyosho árán kerek 4 Wellyt vehetsz. -
Nem igaz :) Bézs színű Bburago...elég hasonló, mint az enyém színügyileg :) Remélem hamarosan az Aldiban is kapni lehet 4 ezerért :D
-
crosspeet #230366 élőben láttam ilyen Wlly-t, dettó fehérben, nekem tetszett! Nem rossz ez. Azért érdemes ránézni a netre, hogy egy Kyo mi péz, hátha ákcijós, de ha jól emlékszem 7900ért volt mint a 964-es is. kb.. -
ha lesz normális áron mexikói, szerintem megveszem...de mindenhol még most is 120 euro plusz posta :( -
igaz, de ránézésre azért látni, melyik a minőségibb és melyik a kevésbé minőségi...bár az ár tudatában lehet a olcsóbb jobb vétel. -
-
crosspeet #230362 most nem sok mexikói baba van a placcon..
A T2-ből pont olyan tetszik nekem, ami nincs, vagy k@rva drága lett:
Platós kék, Porsche-piros... :( -
Kyosho Welly, alig van különbség őszintén....alig -
crosspeet #230360 A Schuco RSR promoról egy kis vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=u7gu7xWHtDQ&feature=player_embedded -
nem tudom...a t2 modellek is aranyáron jelentek meg, és a legtöbb mára fillérekért sem kell senkinek, 50 euro körül kapni már némelyiket, persze a platós és a sima személyautó verzió hamar eltűnt és értékes is, de a többi...nem lesz nagy érték később sem....bár a bogár talán igen. -
Nekem elég fontos hogy nyiljon a 4 ajtó,bár bevallom,nem szeretem nyitni a hátsó ajtókat ,nem is szoktam ha nézegetem az autót akkor se,csak jó tudni.Úgy vagyok hogy ha sehogy máshogy jó lenne persze a Welly is,de a Kyosho az igazi,mert az tényleg gyönyörü...még a Norev is megcsinálta hányszor hogy csak 2 ajtó nyitható...és más gyártók is. -
Nekem ez az X6-os kéne, de végülis így is hogy nem nyílik, arra amire nekem kell "dísznek" megteszi. :D -
crosspeet #230356 mintha egész más soron készült volna!!! Ez már a szép kategóriás, míg az eddigiek, nem annyira.. ;) -
crosspeet #230355 igen..
én asszem 27-ért vettem a mexikóit, itthon boltból, ha azt nézzük, annyi egy AA is. Nem sok különbség van köztük. persze az a baj a Schuco-val, hogy nem gyártanak le sokat egy modellből, így tuti jó akár befektetésnek is, mert hamar ritkaság lesz belőlük.