269690
Ne legyen nagyobb a képek mérete 1024X768-nál!
  • dinoenzo
    ÁÁÁÁ!

körömlakk
  • dinoenzo
    Már 3-4 hete belinkeltem neked ezt az oldalt!!!

az indexen is,és itt is!

írtam már nekik emailt,de még nem válaszoltak.
    elméletileg ez egy modelles oldal/bolt így talán van még!

A PIAC ÁRAZZA BE MODELLEK ÁRÁT (meg a bolt)!

• dinoenzo
    Ez nem vita!

Nézetek eltérése,és eszmecsere!

Az öreglányok,meg a házasok szoktak vitázni :)

A BBR Ferrari 375 plus csúcs verda,de ehhez képest számora egy F430 nem más,mint egy "kicsit szebb" HW-ELITE.

De azért szerintem,ha bárkit megkérdezünk itt az oldalon,akkor az azt fogja válaszolni,hogy a BBR F430 kereke randán eláló valami rüszmetegség.Még a vak is látja,hogy ültetés kéne arra a kasznira.

Azért mert 300 euró,és BBR nem lehet gyári selejt?!
    Túl hamar,és megondolatlanúl,átgondolatlanúl dobták a piacra.

2 méterről még egy BUBU Ferrari is szép (ezért is marad 4 db modell örökre a gyűjteményem része )!

Egy BBR legyen 20 cm -ről is hibátlan.
  • Camaro96
    arről az ecomodelissimoról rendeltél már?
  • dinoenzo
    A sárga ördög :)

sufni tunying :)

a sor

sárgaság

• Camaro96
    dejóneked. :)))

aztán nyitott szemmel járkálni, Milánó, London után a 2. legnagyobb sportkocsiváros. :))) látni ott mindent, egy egyszerű Boxstertől kezdve 599 GTO-n át, egészen Veyronig/Koenigseggekig...:)))
  • Camaro96
    hamár Enzo és szín kérdés...:D
  • Camaro96
    én nem szállnék be a vitába, nekem csak annyi bajom van a BBR-rel, hogy a 375 Plus-on kívül nincs fém 1/18-as régi gépük. Lehet pont ezért sem estem hanyatt Daniéknál, amikor megnéztem a BBR 430-asokat, de ez annak az oka is lehet, hogy nincs rajtuk annyi kidolgoznivaló részlet...mindesetre egyszer majd egy BBR 430 Scuderia Spider kéne valami szép antipiros színben, mellé egy kék Elite 430 Scuderia és megvan az örömöm. :)))

A parizer 308-ast hogy lehetne arról az espanol oldalról elkobozni? :DDD még életemben nem láttam...
  • Camaro96
    vamos, ide vele!
  • mikeman
    haliho mindenkinek!

Milanoba hozott a josorsom (nincs ekezet ezen a szar szallodai billentyueten :)) )
    a varosba setalva veletlenul megpillantottam egy Ferrari Store-t, nem gzengen 5 szintes, a Ferraris tangan keresztul az F1 motor szelepeken at minden kaphato mi kapcsolatos a Ferrarival, vannak itt 1:8 Amalgan modellek 32oo-4000 eur-ig!!!
    majd ha hazaerek, rakok fel fotokat
    na csa mindenkinek :))
  • hamhusz85
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná írni nekem privátban Dofekné email címét, szeretném felvenni vele a kapcsolatot, egy modell átalakítás ügyében!
    Köszi
  • dinoenzo
    PAKKOM JÖTT :)

Köszi Szeszabi!

• dinoenzo
    Jó ...nem GAGYI :)

Csak számomra vannak rajta durva hibák,és drágának tartom a BBR-t.
    A legszebb F430-as a piacon az tuti,de azért az allroad kerekekért kár.

Na azért egy Ferrari FF HW-ELITE vs. Resin FF -es témában az elite szerintem megállná a helyét (de ez igaz a 458 Italia Alonso vs. BBR resin esetében is).

A 458 Spyder-CH-GT 2 azért szerintem rendesen fog fogyni,és nagy gondokat fog okozni a BBR-nek (persze lehet mondani,hogy nem egy a vevőkörük pénztárca ügyileg).

Te szereted a Kyosho 308 GTB-t--- én nem (főleg 150 euró-ért nem).
    Maga a modell,és az a kor nem jön át.

Az 512 S 21#-es is elég pazar kis járgány.
  • dinoenzo
    Van is 308 GTB parizer 90 euró-ért most is:

308 GTB Paris

már 2008 óta olvastam a blog-ot :)

izlésem - igényem volt (volt HW-ELITE gépem is),csak pénzem nem :)

az 1:43-as vonalon voltam Ferrari ügyben,de szerintem bepótoltam a lemaradást :)

A GMP-s dolog igaz!

A 330 Proto feketém nem az igazi,de a fehér 25#-ös ....az igen fincsi egyben.

Téged nem érdekel ,hogy rugózik,levehető stb...engem igen :)
    Azért idegesít a szétszedhetősége,mert akkor már resin gépet is gyűjthetnék (semmi sem mozdul).
  • Leo 1991
    190 Evora még mindig vevő lennék :D
  • dinoenzo
    Szerintem nem :)

Jó nem egy kor ,meg gyártó stb..,de én a BBR-ből azt az apró kis + hányolom (az F430 esetében),mint pl: levehető kerék,esetleg fém felni,nem gagyi 2 pötty a hátsó lámpán (Enzo esetében is),igazi CMC-s rugózási megoldás,lámpák "GMP-s" kábelezése,esetleg 300 euróért egy bőr beltér.

Szerintem ezt tudom folytatni a BBR 512 BB LM esetében is:

-nem rugózik a modell a hátsó iszonyatos rugóival
    -nem levehető a kereke a modellnek (csak a anya)
    -az "első" mocitetőt nem tudom pontosan a helyére illeszteni

az ilyen hibákért nem szeretem a BBR gépeket.
    unalmas a 112. resin 599 gto,56. db Enzo!

Várom már az igazi BBR FERRARI-t!

A 375 Plus-os vonalon kellene haladnia a gyártónak szerintem.

Persze mindenkinek más az izlése:

neked lelketlen egy 375 plus,nekem a csúcs
    nekem egy F430 gagyi,neked nem
    nekem egy BBR F430 GT resin csúcs,neked "nem modell" egy resin
    szereted a fehér Ferrarit (én is),más ember meg pénzt sem adna érte

Belőlem nem fog meggazdagodni a BBR :)
  • kemszi2
    ááááá esso-s delta az még nekem hiányzik :D
  • labdacs
    egyébként egy BBR F430 vs GMP 412 P a tipikus almát a körtével esete.

alma az almával: BBR F430 vs Elite F430, vagy GMP 412 P vs Jouef 412 P
  • labdacs
    "Egy BBR F430 fehér VS GMP 412 P 25#-ös ezért nem egy kategória,de az ára igen,és a minősége?!"

alapvetően a piac árazza be a modelleket. várjuk meg, amíg a #25 GMP nem lesz kapható, és olyan keresett cucc válik belőle, mint a fehér F430-ból. volt ám a parizer 308 is 70 euró, meg a 288 GTO is 45 a modellissimón. tudom, hihetetlen, mert akkor még nem foglalkoztál a témával, vagy már igen, csak még nem nyílt ki így a világképed és plüsskárpitot applikáltál valamelyik Bburagoba.
    egyébként szeretem én is a GMP-t, de hanyattesni nem tudok tőle. szépek, nagyon részletesek, de talán ez is a vesztük, túlzottan elvesznek a részletekben, az összkép meg néha nem áll össze. lásd 330 P4 #6

"Pl.: a 312 F.1-es gépem 400 ercsiért nem rugózik,nem levehető a kereke (nem fém),nem lehet a modellről semmit leszerelni,leszedni!"

nna, például ezek azok a dolgok, amik engem egy cseppet sem izgatnak.
  • labdacs
    what does old's cool mean?

• labdacs
    viszont, ha a BBR Enzo és F430 párost gagyinak tartod, akkor meg végképp nem értem, hogy mi a fenét eszel az Elite verziókban, mert azok aztán tényleg az übergagyi osztályba tartoznak. én sem fotók alapján alkotok véleményt, volt a kezemben az összes hárombetűs cucc, BBR Enzo- és F430-ból véletlenül még otthon is találni egy-egy példányt, az Elite párjukkal együtt.
  • dinoenzo
    az olasz boltom :)

• dinoenzo
    Volt szerencsém élőben az összes BBR (375 plus,ENZO),BBR resin (599 GTO,F430 GT),CMC,CMC 1:12-es,GMP,Kyosho,Kyosho HE,HW-ELITE,Exoto gyártók Ferrari terméket egyben megcsodálnom (többször is) 1:18-tól 1:43-ig!

Így reálisan tudok szerintem "magán" véleményt alkotni Ferrari-s ügyben,hogy élőben mi a szép,s mi nem ,de ez persze ez vélemény,és a saját ízlésemet tükrözi (ami ugye vagy van,vagy nincs).

És ezáltal az optikai események után jelentem:

nekem élőben egy BBR ENZO + az F430 gagyi :(

Az összes eddigi nürnbergi toy fair -en nem volt ennyi Ferrari (Porsche,Merci,BMW,AUDI, stb...)1:18 & 1:43-as modell kiállítva egyben,mint ebben a boltban (és eladó mind)!

A világ egyik legdurvább Ferrari-s 1:18 & 1:43-as temploma ez a hely:

hát nem sok ilyen fotót lehet találni a neten :)

Sőt......mostantól kezdem igazán élvezni a Ferrari gyűjtést,mivel szerintem most érte el a gyűjteményem az igazi formáját.

• KDavid850522
    Lancia Libre

• KDavid850522
  • KDavid850522
    No Martini, no rally! :D

• KDavid850522
  • dinoenzo
    Egy BBR F430 fehér VS GMP 412 P 25#-ös ezért nem egy kategória,de az ára igen,és a minősége?!

Örömömet lelem,de ha egy modellben csak a fényezése,és az alakja,lámpája tetszik,akkor ez van (BBR ENZO):)

Én az OLD'S COOL FERRARIK-ra bukom.

mindent nem veszek meg azért ,mert Ferrari.

Valami bejön.és minden pénzt megér (Exoto 246 D F.1),de valami nem.

De én az Exoto Ferrarik kidolgozottságátol sem térdelek le (kivéve az XS sorozat).

Pl.: a 312 F.1-es gépem 400 ercsiért nem rugózik,nem levehető a kereke (nem fém),nem lehet a modellről semmit leszerelni,leszedni!

Sajnálom,de én a részletekre utazom a pénzemért cserében.

Néha egy-egy HW-ELITE modell nagyobb örömet okoz,mint egy BBR-CMC!

• KDavid850522
    1 nap vagy 1 év, ilyenekre nem adok! nCsak mégis, megnéztem hogy megy fel a helyére, meg hogy mutat, mire a párom hazajött, vissza volt állítva a gyári állapot!

• dinoenzo
    ez is befutó,de a fehér Enzo azért vadabb!
  • dinoenzo
    1 napos a verda,és már suffni tuncsi?!
  • dinoenzo
    aranyáras,de mire?!

ez a gondom ,mert egy AA & Minichamps is jobb munkát végez!
  • dinoenzo
    most hirtelen nekem ez HW-ELITE :)

látod ezért szeretnék egy különleges színt!
  • dinoenzo
    tele van a spájz konzervekkel,meg liba zsírral :)

az a lényeg,hogy a bérpapíromon a keresetem mögött nem FT,hanem euró jel van :)

• hamhusz85
    Szóval ha Enzo :D Akkor ezt venném!

• hamhusz85
    Ezt benéztem :D ez nem 1:18 Sorry :D
  • hamhusz85
    Ha BBR enzo, akkor ez:

Schumacher Test Car :D
  • hamhusz85
    Nekem volt HW elite belőle a Charlie angyalai változat, árához képest azért hozta a szintet :) Nyilván BBr-t még nem láttam kézközelben, ezért nehezen tudok véleményt mondani.
  • dinoenzo
    küzdenem kell egy kicsit még saját magammal Enzo téren :)

• dinoenzo
    igen tudom :)

A HW-ELITE botrány.

Pont az Enzo volt nekem mindíg a vesszőparipám!

Kell-kell,most nem kell nem kell (olyan ,mint az FXX,az meg van stb...)

Tudom,hogy a piacon ez a legtökéletesebben kidolgozott Enzo,és ez nem is vitás.

Felni dilim van igazából az BBR Enzo-val kapcsolatban még (a beltér az csak másodlagos),mert az a szürke rondaságot nem igazán nevezném HE kerékre valónak (egy sima HW 599 GTO ,és egy HW-ELITE 458 Alonso felni könnyeket csal a szemembe).

De ez a sima fehér Enzo-fekete felnivel a tökéletes modell a számomra (a tiszta vörös-fekete beltér combo már a szememet sem birizgálja).

Az BBR ENZOF fuji white -szürke felni is pazar modell volt már!

Pontosan egy olyan Enzo-t szeretnék,amire nem azt mondják,hogy ez egy ELITE?!

De a 340-es ár szerintem egy kicsit sok érte nekem!

De szerintem beszerzem ezt a fehér-fekete megoldást azért, hogy véget vessek ennek az Enzo-s dilemámnak :)

( DINOENZO Enzo nélkül :)